Записването за второто издание на благотворителния турнир по минифутбол "AllStars за Купата на бизнеса" вече е отворено онлайн. Надпреварата, организирана от Фондация "Димитър Бербатов", кани всички компании с отбори да разгледат новия сайт и да се включат.

Адресът е https://kupata.dberbatov.org/, а дизайнът на платформата е дело на стипендианта на фондацията Александра Митрева.

Първото издание през 2022-ра се радваше на голяма популярност и интерес от успешни български компании, а медиен партньор и тогава, и през тази година, е Dir.bg.

Епизод 2 на турнира ще се проведе в София на 31 септември и 1 октомври 2023-а, като този път участие ще могат да вземат 20 отбора. През миналата година купата си оспорваха 12 тима, които реализираха идеята на организатора турнирът да бъде прекрасно изживяване за служителите на фирмите и техните семейства.

"Нашият турнир по минифутбол е ръка, протегната към силния и социално отговорен бизнес в България - този път не само с идеята да работим заедно за изявените млади таланти в страната ни, но и паралелно да се забавляваме. Амбицирани сме купата, която всяка година ще връчвам на победителя, да стане престижен трофей, който всеки лидер на фирма ще иска да има в кабинета си", заяви Димитър Бербатов.

За новата 2023-а, освен с повече участници, турнирът се сдоби и с изцяло нов уебсайт. Зад скромно изписаното най-долу Designed and developed by Alexandra Mitreva and Konstantin Tsvetkov with heart е скрит доброволният труд на двама слънчеви студенти.

Александра Митрева трета година е стипендиант на фондацията по нейната партньорска програма Magnificent Future. Константин Цветков учи "Стопанско управление" в ТУ, а програмирането от странична страст се е превърнало в негова настояща професия.

Творението на Алекс и Косьо получи освен одобрението на самия Димитър Бербатов, и високата оценка на партньорите на турнира Agma Studio. На сайта компаниите ще намерят пълната информация, необходима за записване и участие във второто издание на "AllStars за Купата на бизнеса".