Вероятно всеки родител би направил всичко, за да сбъдне мечтата на своето дете, но понякога и всичките усилия на света на са достатъчни, когато просто късметът не е на твоя страна.

Такъв е случаят с англичанина Крис Бруум, който на няколко пъти вече спестява пари, за да сбъдне голямата мечта на 12-годишния си син Зак, която е да види идола си Кристиано Роналдо на живо в действие.

Още от съвсем малък Зак се възхищава на Роналдо, а за десетия му рожден ден неговият баща решава да сбъдне мечтата му.

Двамата организират своето пътуване до Торино, където по това време Кристиано играе за Ювентус, намират билети и за мача, само за да разберат в минутите преди неговото начало, че португлската суперзвезда ще получи почивка.

И така от онзи момент в Торино, Крис и Зак посещават още няколко мача на отборите на Роналдо, бащата пръсва около 5 хиляди паунда, но двамата така и не виждат своя герой на живо.

Новината за трансфера на Роналдо в Манчестър Юнайтед е като сбъдната мечта за малкия Зак, но дири и на Острова той не може да се сблъска с португалеца.

По ирония на съдбата, всеки мач, който бащата решава двамата да посетят, е белязан от отсъствието на Роналдо.

Ето на това му се казва ужасен късмет.

Двамата посетиха два от последните три мача на "червените дяволи", тези срещу градския съперник Сити и срещу Лестърс, но и в двата Роналдо не бе на терена.

Историята на Крис и Зак стана доста популярна на Острова, а бащата сподели:

"Наистина е ужасно, защото всички тези пътувания костват доста на семейния ни бюджет. Налага ни се да се лишаваме от някои неща, но един ден синът ми ще види Кристиано Роналдо на живо, надявам се да е още през май".