Джон Макенроу заговори за предстоящото шоу в Ню Йорк, където от понеделник стартира US Open.

Легендарният американец, който има четири титли на турнира, даде своите предвиждания в типичен, пиперлив стил.

"Тези тримата - каза Макенроу в интервю за испанския в. "Марка", визирайки очевидно Федерер, Джокович и Надал. - Те са вечните фаворити, така е от повече от десетилетие.

Тези момчета просто са на различно ниво на подготовка, на игра на тенис и на мотивация. Вижте само колко титли от Шлема имат!

Но шоуто няма да се върти само около тях. Тийм е добре след някои здравословни проблеми, Вавринка винаги е на фронтовата линия за битка. Хачанов се подобрява много, а не е тайна, че съм привърженик на таланта на Кирьос.

Но специално в Ню Йорк тримата големи ще имат един сериозен, наистина реален конкурент. Данийл Медведев. Гледах го във Вашингтон, Синсинати и Монреал. Той е готов да отправи предизвикателство.

Клюючово ще е това да си прецени силите и да спести енергия за по-късните кръгове от турнира. В мачове от Големия шлем е важно да не допускаш петсетови маратони още в началото. Остане ли свеж и здрав, той ще стигне до финала."

Макенроу отново се възхити на триото суперасове на върха на тениса в момента.

"Федерер е завършен играч, той просто измисля тениса отново и отново на корта. Надал... Той би бил най-лошият ми кошмар, ако играех днес, особено на клей. А Джокович е супер постоянен, а и постоянно става все по-добър във всеки компонент. Те са невероятни играчи.

Ако трябва да наредя моите топ 5 за всички времена, те са:

1. Лейвър

2. Сампрас

3. Федерер

4. Надал

5. Джокович."