Трудните дни за световния №7 в тениса Александър Зверев продължават с пълна сила, след новите обвинения от страна на бившата му приятелка Оля Шарипова.

Преди седмица рускинята обвини немския тенисист в домашно насилие, докато двамата са били заедно. Макар Зверев да побърза да отрече твърденията, Шарипова продължи с разкритията. Тя в подробности разказваше за случаи, в които той я е пребивал, дори на моменти я е карал да се страхува за живота си.

Шарипова реши да разкрие поредна случка между двамата, разиграла се през септември 2019-а, докато Зверев бе част от отбора на Европа в демонстративния турнир "Laver Cup".

Тя също така обясни, че до този момент е мълчала, защото не е била психически готова да разкаже всички тези ужасни случки. Сега обаче е дошъл точния момент, като Шарипова заяви, че разполага със снимки и съобщения, доказващи някои от случаите на домашно насилие.

"Случи се в Женева. Той ме удари в лицето, дори не знаех какво да направя и как да реагирам. Дори ми е трудно да говоря за тази случка.

Той винаги беше със своето семейство, докато аз и приятелите ми бяхме в Москва. Не можех да говоря. Но наистина го обичах. И когато исках да прекратя връзката ни, той продължаваше да ме търси. Когато блокирах номера му, той се обаждаше на родителите ми и моите приятел. Като цяло: Ако бяхме заедно, имаше емоционално насилие. Когато бях далеч, той само ме търсеше.

Обичах го. Когато всичко това се случи, мислех, че ще се справим. Когато скъсахме, не исках да го разследват. Не бях психически готова. Сега говоря, защото искам да кажа истината и да помогна на други жени. Имам съобщения и снимки. А и трябва да има записи от охранителните камери от хотела в Ню Йорк. Би било хубаво да излязат наяве", сподели тя.

Снимка: Twitter