В България вчера пристигнаха и волейболистите на белгийския шампион Нолико, които в първия кръг победиха испанския КАЙ с 3:0. Марек загуби с 1:3 гостуването си на турския Аркас също в мач от първия кръг в група F, но остави много добри впечатления с играта си.

Билетите за "Арена Самоков" са по 3 лв., а ръководството на Марек Юнион-Ивкони е подсигурило автобуси потеглящи в 16:00 часа днес от Спортната зала в Дупница, като отиването и връщането струват общо 2 лв.

Найден Найденов няма проблеми с контузени волейболисти, като сам сподели, че е наясно, че го очаква труден мач срещу Нолико, който върви без грешка в шампионата на Белгия.

"Имам впечатления от играта на белгийците. Надявам се силната серия на Марек Юнион-Ивкони да продължи. Смятам, че сме отлично подготвени и няма да имаме проблеми от физическо естество, въпреки че в последно време ни се събират доста мачове "сряда - събота". Именно най-вече заради физическата подготовка бяха и участията ни в трите международни турнира преди старата на сезона", коментира Найденов, цитиран от "Е-79".

Двубоя в Самоков е първо историческо домакинство за Марек в Шампионската лига. Реферите на срещата с белгийците са от Гърция и Кипър, предаде ТопСпорт.