Либерото ни ще се възстановява в следващите 6 месеца след направена операция на лявото коляно. Самият волейболист съобщи за здравословните си проблеми и желанието си да е готов за следващия сезон на клубно ниво.

След като Иванов се възстановяваше от опериран менискус на десния си крак, той се включи в мачовете на Левски волей, но по време на тренировка паднал лошо и получил травма на коляното на левия си крак. След една седмица на инжекции, той се консултирал с лекаря на националите д-р Динко Захариев и със специалисти в Германия. Изследванията показали, че е наложителна операция защото Владислав има скъсване на предна кръстна връзка. Контузеното коляно е на левия крак, а предишните проблеми бяха на десния, информира Гонг.

Възстановяването на националното либеро, което за последно игра в румънския Томис (Констанца) и Левски волей, ще бъде до 6 месеца. Специалистите обещават след половин година той да ще може да играе на 100%, а леките тренировки да започне до 4-5 месеца.

Това означава, че Камило Плачи няма да може да разчита на него на поста либеро за Световната лига и Европейското първенство тази година. Владислав Иванов пък сподели, че очаква да е напълно готов за следващия сезон на клубно ниво.