"Червените" загубиха с 0:1 от "Локомотив София" в последен мач от четвъртия плейофен кръг в "А" група. Така вече седми пореден мач ЦСКА не може да вкара гол, а поражението прати отбора на трето място в класирането.

"Локомотив" пък победи ЦСКА за втори път в рамките на месец и половина след успеха с 2:0 на "Надежда", а с победата на "Българска армия"  столичните "железничари" се настаниха на второто място в класирането с точка повече от ЦСКА.

За първи път през последните два сезона ЦСКА започна мача с преобладаващо български състав, като в стартовите 11 на треньора Галин Иванов имаше седем български играчи, но и това не помогна за положителна промяна в представянето на тим,  съобщи БТА.
 
Първото по-опасно положение на стадион "Българска армия" се откри пред отбора на "Локомотив", но бившият играч на "червените"  Емил Гъргоров стреля от движение на сантиметри от вратата. ЦСКА също имаше своите шансове, но удари на Жуан Фелипе не намериха целта.

В 26-ата минута от щаба на ЦСКА имаха претенции за дузпа, след като нападателят Стефан Николич се сблъска с Александър Бранеков в наказателното поле, но съдията Вихрен Манев остана безмълвен. Малко преди почивката отново Фелипе опита точността на мерника, но отново стреля неточно.

След почивката Галин Иванов направи промяна в офанзивен план, като пусна в игра за ЦСКА крилото Тони Силва на мястото на Орелиен Жоаким, но и това не даде резултат. В 62-а минута Тончи Кукоч се озова на добра позиция след центриране от корнер, но ударът му мина встрани. Малко по-късно за пореден път Жуан Фелипе стреля, но вратарят на "Локомотив" Митрев бе на мястото си и спаси.

При една от редките контраатаки в 71-а минута "Локомотив"  стигна до победен гол. Владислав Романов получи топката в наказателното поле и с хубав диагонален удар прати топката в мрежата.

Вижте класирането и програмата в "А" група