Това заяви бившият капитан на България Стилиян Петров, който се завърна в България след продължително отсъствие. Стилиян пребори левкемията, и сега е здрав и готов да бъде посланик на Евро 2015 за юноши, което страната ни приема.

"Имах разговори с хора от ЦСКА по време на кампанията с акциите. Бях много заинтересуван и исках повече информация. Но такава не получих и не пожелах да предприема действия. Говорих със Стойчо Младенов, когато беше треньор там. Той направи доста за отбора.

Но аз наистина не получих информацията за акциите, която исках. Не, не съм водил разговори с ЦСКА за евентуален бенефис в България, но сега водя преговори с БФС по темата, но всичко е на ранен етап", сподели Петров, цитиран от БГНЕС.

"Първият и последният ми спомен от ЦСКА? Помня в началото, когато дойдох в София. Станах приятел с Марто Петров. Две момчета - едното от Монтана, другото от Враца, дошли в големия град. Тогава ЦСКА беше много силен отбор.

Последният ми спомен от ЦСКА е как бях на морето, но нямах пари да си платя телефона и ме издирваха - мениджърът ми и други хора. Трябваше да правим трансфер в "Селтик", спомни си Стилиян с усмивка на лице.