Именно трите гола на Бербо бяха решаващи за успеха с 3:2, а след феноменалното му представяне дори английските медии признаха качествата на бившия капитан на националния ни отбор и го засипаха със суперлативи, предаде Novsport.

Вижте хеттрика на Бербо срещу Ливърпул

Фен на Юнайтед написа извинително писмо до Бербо


"Бербатов доказа, че наистина може да играе, когато главата му е чиста. Оказа се, че е имал тежки моменти в Юнайтед и се е чудил дали да не напусне клуба. Той започна кампанията като влак, вкарвайки на Челси за Къмюнити Шилд, след което той повече не се обърна назад. С фамозния си хеттрик срещу Пуул Берба вече има шест гола в Премиършип. Това беше едно от най-добрите представяния на нападател в това дерби", пише таблоидът "Сън".

Изданието постави оценка 9 за играта на българина срещу Ливърпул.

"Едно-две гениални докосвания на Бербатов спасиха Юнайтед от провал срещу Ливърпул. Това бе победа, след която мениджърът на "червените дяволи" сър Алекс Фъргюсън изглеждаше умен. В деня преди мача той умишлено насочи вниманието на всички към Берба, обяснявайки защо е платил 30 милиона за него. Какъв отговор само на българина", коментира "Дейли Мейл".

"Шоу на Бербатов! Три минути преди края той събра овациите на препълнения "Олд Трафорд", което значи само, че феновете вече са го приели напълно. В началото на престоя си в Юнайтед той не бе ефективен и не показваше желание да бъде решаващата фигура, която бе в Тотнъм, но след вчера вече всичко си дойде на мястото", пише авторитетният международен сайт "Goal.com".

Фантастичен Бербо срази Ливърпул с хеттрик

Бербо: Беше вълшебен ден

Джерард: Бербатов беше фантастичен

Видич: Бербо се научи на това, което трябва да прави