Хабиб Нурмагомедов изобщо не е останал впечатлен от представянето на своите колеги по време на UFC 257.

Непобеденият дагестанец се оттегли от порфесионалния ринг през миналата година, но в навечерието на голямата галавечер в Абу Даби намекна, че може и да се завърне, ако някой от бойците го впечатли.

Всички се надяваха на евентуален реванш между Хабиб и Конър Макгрегър, но ирландецът загуби безславно мача си след нокаут във втория рунд и очевидно е далеч от най-доброто си състояние.

Победилият го Дъстин Порие, както и Майкъл Чандлър, който спечели мача преди това явно също не са впечатлили Хабиб, поне според думите на президента на UFC Дейна Уайт.

По време на пресконферецията след края на галавечерта той разкри, че веднага след края на мача на Конър е говорил с Хабиб, а първото впечатление на дагестанеца не вдъхва оптимизъм за завръщането му на ринга.

"Дейна, бъди честен със себе си, видя какво се случи. Аз съм на различно ниво от тези хора, а и вече съм ги побеждавал", са били думите на Нурмагомедов към Дейна Уайт.

Самият Уайт направи свой коментар около ситауцията с Хабиби и сподели:

"Хабиб мрази Конър и вероятно е стискал палци за Дъстин Порие, но от друга страна частица от него сигурно е искала да участва в реванш с Конър, защото според мен това щеше да е топ 3 двубой в историята на бойните спортове изобщо".