Кубрат Пулев продължи словесната си война с Тайсън Фюри.

В интервю пред "boxingnews24" Кобрата сподели, че изобщо не е впечатлен от представянето на британеца, дори го нарече "клоун" и "плямпамло".

Въпросното интервю пък започна в тренировъчната база на Top Rank в САЩ, където висеше плакат на Фюри. Пулев мина покрай него и го скъса, а след това хвърли на земята.

"Гледайте го този, прилича ми на клоун. Хубава снимка са му направили, но наистина прилича на клоун. Този плакат не е за тази зала. Тук са тренирали толкова големи имена. Майк Тайсън... Фюри няма място тук.

Гледах мача му на живо. Той не показа нищо особено, има само една голяма уста. Нищо специално. Би се срещу съперник, за когото това беше първи голям мач в кариерата. По принцип би трябвало да го нокаутира, а той дори получи тежка аркада.

Той само плямпа и не уважава другите боксьори. Затова бях изненадан, че въпреки големите му закани, той се би 12 рунда. Тайсън Фюри е само едно плямпало.

Преди години, докато още се биех за Зауерланд, те преговаряха с него за мач с мен. Той беше свободен, нямаше скорошен мач, но отказа да се бие.

Сега аз съм претендент №1 на IBF и трябва да се бия с победителя от реванша между Антъни Джошу и Анди Руис. Защо ми е да се бия с Фюри? Но такъв мач не е проблем за мен. Със сигурност ще има такъв в бъдеще. Но той сигурно се страхува, не знам. Трябва да го попитате. Аз съм готов и съм на линия. Уважавам всеки един боксьор", каза Кобрата.

За мач между двамата се говореше в началото на лятото, но той пропадна, а двамата боксьори започнаха да сипят обвинения и заплахи един към друг.

Фюри дори заяви, че ще рита Пулев по целия път до България и обратно.