Тайсън Фюри никога не е вписвал в характеристиката си думата "скромен", но успя да надмине себе си в култово интервю за подкаст във Великобритания, в който се включи и промоутърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн.

"Нямам търпение да му дам един добър урок на този - каза Фюри по адрес на Ей Джей. Мачът между двамата е почти договорен, уточни Хърн, като подметна, че официалното обявяване на боя ще е съвсем скоро. - Ще докажа на света какъв фалшив герой е той.

Дълго чакаме този сблъсък. Имам много ясен план как ще го нокаутирам, ето сега ще ви го разкрия. Първо ще му пласирам един ляв в главата, а ако случайно се изправи от този удар, ще го просна пак с дясната. И след това - лека нощ.

Ще го нарежа както нож реже сирене.

Казах същото преди втория бой с Уайлдър - ще го просна и ще го приключа далеч преди последния рунд. Тогава се смяхте.

Сега пак ви казвам. Ще падне рано!"

Фюри отвърна с присмех на закачка от Хърн, че е възможно да се окаже твърде самоуверен срещу Антъни, който се е доказал и е защитил вече няколко пъти титлата си срещу сериозни боксьори.

"Ти свърши страхотна работа с него, признавам - изстреля Фюри. - Да направиш от него световен шампион е голямо постижение. И той е добър, няма съмнение. Просто има нещастието да е в една и съща епоха с Циганския крал. И затова няма как да е на върха. Там съм аз.

Аз съм най-добрият. Не сега, а изобщо. Най-добрият боксьор, който някога е живял на този свят!

Кой може да ме победи ли? Само самият аз мога да се бия, но няма да стане. Джошуа не е достоен да ми върже обувките.

И сега не съм в най-доброто си състояние. Аз бях на Еверест, когато бих Кличко преди шест години. Той беше голям шампион, а аз го бих убедително. Ето това бе моят връх.

И въпреки, че вече не съм най-най добрата си версия, пак съм най-добрият. Просто съм най-великият в историята!".