Фетел: България е победила Германия на САЩ 94'?

Едва ли има толкова скромна мегазвезда като Себастиан Фетел. Може би само гостува­лият миналата година на "Труд" негов връстник Лионел Меси е такъв типаж.

Обратно в новината

Коментари - Фетел: България е победила Германия на САЩ 94'? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много сте глупави! Това, което Фетел е казал за България си е просто шега. Нито знаете как е проведено интервюто, нито нищо. Момчето се е пошегувало и това е.

На немски това Vettel се чете Фетел. Прав си, че немците не ни харесват и особено, че са изключително надменни (има защо дори официалния език в САЩ след референдум е щял да бъде немски за една бройка, в далечното минало), но така са и французите, и англичаните, и доста други. И все пак всички князе/царе след освобождението са ни немци и сме им помагали в две войни все пак, а срещу другите сме воювали и то доста лошо, така че нз защо в бг е тази всенародна младежка английска любов, може би заради футбола им или де да знам??? Същите лайна са, че и по зле са от немците и със сигурност ни мразят много повече, обаче ако някой английски хулиган ръга с ножа някой бг идиот нашия ще крещи от кеф и ще реве челсЕА или ливЕрпООл или там ман и тн със сълзи на очи, ей това ми обясни първо.

Прав си. А и от държавите на запад най много обичам Германия и Испания. Няма никаква младежка английска любов, поне при мен. Аз Англия я мразя. По точно това анти в ника ми е заради изказването на Фетел. Защо ще каже че щял да събира негативни впечатления от България ако бил гледал мача? Е че то неможе само Германия да бият. Трябва да уважава и по добрите от тях. А и ние имаме много по велика история от тяхната. Дали сме език на 1/6 от света - кирилицата. Ако не сме били ние да отблъснем арабите,нямаше да има Европа. Доста по отдавна имаме държава от тях, ние когато имахме държава те бяха немско племе. Имаме и изключително много царе и много славни моменти,били сме и на три морета. Така че поне за езика да знаеше Фетел че сме дали кирилицата на всички славяни, на руснаците най вече на които им го дадохме в ръцете. Ако беше знаел поне това, щеше да покаже уважение към България. Все пак от тук нататък небих подкрепял Фетел. Само Шуми и Мерцедес!

И ника го пиша на български език! Само че с латиница. Ние му казваме Фетел, а не Ветел!!! Ника не е писан на немски или английски че да ми го поправяш!

Хаха на български Феттел ли го пишат, или просто си твърде комплексиран за да признаеш че си написал неграмотно името на германеца? То комплексите ти си личат и по другите глупости които си издрискал, самия факт че мразиш цяла държава от 80 милиона човека без някакви конкретни причини е доказателство какъв си ми тесногръд и прост Андрешко!

И понеже някои хора четат буквално,ще подчертая че никъде не съм казал в прав текст че е писал че ни мрази, това се подразбира от следното му изречение,защото когато събираш няколко/много негативни впечатления от една държава, какво става?започваш да я МРАЗИШ!. ЦИТИРАМ МУ ИЗРЕЧЕНИЯТА: - "Щом е така - по-добре, че не съм го гледал. По този начин няма начин да събирам негативни впечатления от България" -край на цитата. Вместо да каже: ДА поздравявам България, биха ни, да прояви уважение , той започва със ЗЛОБНИТЕ НАПАДКИ че събирал негативни впечатления от България. Т.е. добре че не го е гледал защото ако го е гледал щял да събира негативни впечатления от България! Какво нахалство! А когато се съберат няколко негативни впечатления какво започваш да правиш? -да мразиш! Така приятели не се събират. Трябва да уважаваш и тия които те бият. Ето затова казвам че не го е срам да говори така. Голямо нахалство. Представям си колко много страни е намразил,които са били Германия на футбол,волейбол и др. Трябва да си ненормален за да не ти се набие на очи това надменно и нахално изказване.

Fettel ANTI fen .... пий си хапчетата, пич

- Да, България победи с 2:1 в Ню Йорк. - Щом е така - по-добре, че не съм го гледал. По този начин няма начин да събирам негативни впечатления от България. ------------------ -Както виждате Фетел мрази България, събира негативни впечатления когато го бият или когато бият държавата му на какъвто и да е спорт. А така определено приятели не се завъждат! И когато те бият теб или държавата ти, също трябва да имаш приятели и да уважаваш. Неможе само тия които биеш с тях. И като си помисля колко фенове на Фетел има тук, ми става жал за тях.Той ни мрази а те са му били фенове.

ех тая 94-та , всички занимавате с глупавия ни футбол