Билбао порази Юнайтед на ”Олд Трафорд” (видео)

Атлетик Билбао сътвори истински подвиг, побеждавайки с 3:2 Манчестър Юнайтед на "Олд Трафорд" в първия сблъсък между двата тима от осминафиналите на Лига Европа.

Обратно в новината

Коментари - Билбао порази Юнайтед на ”Олд Трафорд” (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

МЮ отдавна играят безидеен футбол... Няма го конструктора, който да раздава брилянтни пасове и да организира смислени атаки. Само с тичане и редовната дузпа от съдията не става... Жалко и за Митко Бербатов. Едва ли скоро ще изкараме класен български нападател...

Нивото на Висшата лига е паднало както никога до сега.Всички грандове са в колапс.Това остава някакви шансове за Съра да се бори за титлата.Той умее да печели мачове с някакви щастливи голове, иначе отборът му губи всички мачове срещу силни европейски отбори и отпадна от всички купи. "Гениалния" Сър вместо да си посипе главата с пепел, продължава с тъпотиите. Този лицимер надмина Тартюф.

ABATMOLLE

Тая година няма да вземем нито една купа!

Браво на испанските момчета, скриха топката на съра!

"При подновяването на играта обаче Атлетик Билбао не върна топката на своя съперник и организира атака" Спрете да пишете глупости!!!Какво връщане..какви 5 лева? "Футболист е загубил по терена една от бутонките си. Топката обаче стига до него и той я подава с чорап на съотборник. Противникът получава непряк свободен удар."

Бербатов е виновен!

Разбирам сарказмът ти и напълно те подкрепям :)

трагедия в червено начело сас старчето чичо манчо *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Време е СЪРА да си ходи.

Колко ниско трябва да паднат, за да разберат че фърги каквото е дал на отбора е дал, крайно време е да бъде сменен :/

ЧЕРВЕНИТЕ ,СМЕШНИЦИ ПАК ГИ ПОДПРЕХА ПАК ДУЗПА.

абсолютно си прав

стават и грешки, реално имаше, но и голът беше брилянтен!

Рууни ще се избъзика ли ся по свой адрес ?

доброто си е добре само бой за тези тюфлрци от мана уна убаво че и нашето моме не игре че ептем щеха да увиснат :-)