Сър Алекс: Бяхме слаби

"Това е страхотен резултат за нас, но не играхме добре, Ливърпул ни превъзхождаше през първото полувреме", призна мениджърът на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън след успеха в дербито с мърсисайдци с 2:1.

Обратно в новината

Коментари - Сър Алекс: Бяхме слаби | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да се титолуваш sir, означава и да си джентълмен. Те са коректни а ти -не. Поне да не беше казвал нищо. Срамота

Бербатов е виновен!:):):)

В Англия отново съдиите бутат отбора на изкуфелото старче. 1-во пресилен червен картон , 2-ро измислена дузпа ...., нещастници

Последно време живеете само от късмет и подаяния. Като късмета ти свърши си тръгваш!

След червеният картон, значи сте били с двама повече (1 футболист + 1 съдия)

Мдааа, бяхте даже много слаби - това се видя от всички. Видя се и, че съдията ви подпираше брутално. Така беше и на мача с Галатасарай. Явно така ще бъде и в други мачове. Това се вижда от всички - няма нужда да се коментира. Това, което обаче не се знае е - докъде ще стигнете с тази трагична игра и с това съдийско подпиране и защо отбор като Ман Ютд трябва да се унижава със съдийска подкрепа, вместо да побеждава с футбол. Грозно е, когато комплексите на фърги са над футбола !

Koй беше рефер на мача ? не го гледах

Недей бъди "скромен", бяхте трагични.Ма си водехте съдия за подкрепа.

Дузпата не видял, не е разбрал как безобразно съдията ги "подпираше" срещу турците цял мач, ама в червения картон е сигурен... Очевидно, САФ-чето има някаква много особена избирателна форма на старческа деменция.

от сега нататъка все по-слаби и по слаби......защото казах....