Барса отстрани Малага и среща Реал за Купата

Отборът на Барселона се класира на полуфинал в турнира за Купата на Краля след като се наложи с 4:2 като гост на Малага и по този начин с общ резултат 6:4 продължава в следващата фаза.

Обратно в новината

Коментари - Барса отстрани Малага и среща Реал за Купата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и Барса заслужено продължи. Малага е супер отборче, но сега сме доста затруднени за другата седмица, дано Моу измисли нещо и ги изненадаме с този състав. И най-вече да направи приличен резултат, а за реванша има доста време. Hala Madrid!

срещу реал съдията няма да се намесва до 50-60 минута,после ако барсата е затруднена,ще изгони или пепе или друг за нещо си,или дуспичка към края.това е процедурата на катунците и тикитаката им.не случайно не играят отсега рамос,пепе,сега ди мариа...испания е средно цивилизована страна където тези номера си вървят,,срещу барса играят истински само 2-3 отбора,,, само барса

Страхотен футбол показаха и двата отбора - празник за зрителя е когато и двата отбора играят нападателно ! Но Барселона не може да бъде надиграна - победена да, главно с 10 защитника, но надиграна - засега няма отбор, кото да го направи ! Не мисля, че мача с Реал ще е толкова красив и интересен - страхливият футбол на мохриньо спира Реал да атакува и в повечето случаи остава само напрежението и нервните изцепки на балерините !

браво барцаааааааааааа *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Браво на най-добрия футболен клуб! Очакваме мача Барселона- Реал Мадрид, или по-точно футболисти срещу балерини!