Коментари - Ахмед изгоря от А група и за следващия сезон | Корнер.dir.bg
назад

Ахмед изгоря от А група и за следващия сезон

Съдийската комисия към Българския футболен съюз (БФС) потвърди решението от Дисциплинарната комисия тази суитрн, с което извади рефера Ахмед Ахмед от листата за този сезон. Освен това, той няма да бъде в ранглистата на съдиите за "А" група през следващия сезон 2013/2014.

Обратно в новината

Коментари - Ахмед изгоря от А група и за следващия сезон | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 8

Е, това, ако не е лицемерие, здраве му кажи!!! Значи съдията може да прави, каквото си иска, а неправилно отменения гол няма да се възстанови!!! А после имат претенции за феърплей! Това не е спорт, това е бизнес!!!

В случая съдята вади късмет като отмня гол след неправомерен фал за Литекс и засада на играч на Литкс, активно участвал в ситуацията

По правилник, голът не може да бъде възстановен, единствено е възможно да се назначи преиграване.

а после лудогорец бил съдийски, вече поне левскарите няма да имат повод да го дрънкат...

Сега бай му Ганя ще го назначи за стоителен надзор на обект: Взривяване на Гейарена в Подуяне за сезон 2013-2014. Ще отговаря за местенето от единия крачол в другия.

Каквото футболното първенство - такива и съдиите.

А ще признаят ли неправилно отмененият гол на Литекс - НЕ ! съдията свърши това, за което му бе платено - няма значение за колко мача ще го накажат, свършил си е работата и борат ще го наеме пак след време ! Така се печелят мачове от геренските цървули !

Първо има засада на играч участвал активно в ситуацията и второ дава се$фал при игра на играч на Литекс с ръка. Като и не се свирят няколко очевадни засади на играчи от Литекс