Барселона осъмна в тъга

Барселона осъмна в тъга в сряда сутрин, след като любимият тим на област Каталуня беше разгромен с 4:0 от Байерн Мюнхен в първи полуфинален мач от Шампионската лига по футбол.

Обратно в новината

Коментари - Барселона осъмна в тъга | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фенове на Барса, не се шашкайте.Чернототаджиите и футболната мафия работят върху въпроса! На реванша Барса ще удари Байерн-а с подходящ резултат,няма страшно!

5:0, ако това се случи спирам да гледам и ШЛ, както спрях с родния шампионат

Ами, колко му е.Няма да се учудя.А относно родния шампионат-как може да гледаш разни сополи и мърди как се влачат като баби по терена-кой препил предната вечер,кой не спал цяла нощ,кой взел лош наркотик и му кофти.Пълни червеи! Татуирани,зализани,гелосани плужеци!Много ясно,че няма да гледаш, и аз не гледам.

сещам се за финала 2002, четвъртфинала 2009, полуфинал 2000, последното световно и тн. Затова немците са го печелили този турнир цели 6 пъти, а испанците 13 имаме интернет вече може да проверяваш такива неща.

Сега предстои най-важното-Баерн трябва да ги доубие насред Каталуня и да отърве света от тики-така

като знам какво чака в школата на Барса, скоро пак ще се пените пред телевизора, просто ще мине малко време, докато се сработят с новите

Съдииството било "бедствено"! Защо не кажат нещо за съдииството в испанското първенство? То е не само бедствено но и трагично за противниците на Барса.Всички мачове започват при 1-0 за Барселона.Колко несъществуващи дузпи,колко голове от засади!На ви сега тик-так!

То пък едно първенство... А иначе е факт, че Барса е подпирана от години навсякъде. Дори и във вчерашния мач.

е най-силното според УЕФА, ти ако знаеш нещо повече кажи

Visca Barca

Една птичка пролет не прави, ако и да е с шарени пера.