Собствениците на ЦСКА се оказаха от Люксембург

Според становището на комисията за защита на конкуренцията (КЗК) компанията "Лира Инвестмънтс“, която иска да придобие акциите на ЦСКА София е регистрирана в Люксембург, а не в Англия.

Обратно в новината

Коментари - Собствениците на ЦСКА се оказаха от Люксембург | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

зад името деивис уорънс не се ли крие някои нашенски комунистически тупан - червен кредитен милионер, от онези, които получиха милионите в комунистическите куфари на луканов и червената мафия?

За пореден път се убеждавам, че няма по-големи Овци (ударението е на О) от фенчетата на цецка панчаревска! Хората ги лъжат вече 24 години и излязоха на масови протести, а свинските душички чакат да им сипят поредната помия в копанката, за да може да нахранят дребните си душички.

Хаиде Томовите номера отново. Спасиха не ЦСКА а телевизионните права. На Томов не му пука за ЦСКА.

Lira Investments S.A. Status in general: ACTIVE Registered on: 2009-08-14 Title: Lira Investments S.A. Type: Socit anonyme Luxembourg company code: B147616

поредната далавера

Айде, че ако е успешно да продаваме и държавата. Може пък фирменото западно управление да и се отрази добре, знае ли човек :)

Да си регистриран в Люксембург е малко като да си офшорка... Въобще не значи, че фирмата е "западна". Най-вероятно пак някой трябва да врътне едни пари, па ако може и да му подарят някой друга базичка няма да е лошо.

От кое главно управление на държавна сигурност са новите собственици на антикомунистическия цска (Цигански Селски Клуб Асан, или Централен Склад за Кукли и Амбалаж).

Не съм ЦСКАр ама това влечуго Томов не искаха ли да го ленчуват веновете на този велик БГ клуб преди наколко години??? За какво спасяване пак говори? Та той май се отърва на косъм от физическа саморазправа...

лупи купи труп за една лира

Лупи защо не е в затвора, нали го осъдиха?

Всичко се прави на тъмно, не се знае кой е собственика, не е чиста работата.

Каква невероятна изненада, а? Никой не би повярвал, че нещата около Лупи намирисват, а?

Или смърдят ?

Браво, Лейко, напредваш полека-лека. Виждам старание у теб да подобриш българския език, при това смислово, граматично и добре звучащо. Приятна изненада, признавам! Но пък, разбирам, че много се разхвърляш, политика, спорт, култура, изкуство, дори социология. Виж, да се концентрираш все пак, така губиш ориентация.

Че Лупи сам си вярва - то си е патология и си я знаем ... ама как може и други да му вярват, при положение че и малките деца му се смеят и е един от малкото доказани лъжци в България (смятайте колко са му плитки лъжите) ...

Поне се знае от къде са за разлика от гувяждите собственици дето никой не ги знае.

Как да не се знае, собственик на Лески е руският евреин, олигарх и международен аферист Майкъл Чорний, а Батков е негово подставено лице.

Говедо, какво си се размучал, я обратно в обора! Забрави ли, че ти добави още едно прилагателно евроазиатски идиоти на Герена? Но, споко, има още 3 континента, скоро ще станете световни идиоти.

кажете ми, че тия снимки са стари!!! какво прави лупи на свобода, това ли означават там нз си колко години затвор в бг, да те дават в костюм по телевизията със същия овчи, крадлив поглед???

защо овчи, та той си е вълчо!

И от Луната да са, пак на снимките виждам едни и същи "цървули".