Фалстарт за Йоканович, ”Левски” загуби на Герена

Сърбинът Славиша Йоканович дебютира със загуба начело на отбора на "Левски", който отстъпи с 1:2 срещу "Локомотив" (Пловдив) на стадион "Георги Аспарухов" в среща от втория кръг на българската футболна "А" група.

Обратно в новината

Коментари - Фалстарт за Йоканович, ”Левски” загуби на Герена | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А има и друг вариант : Новопристигнало "синьо сърце" ,миришещо на пот и чесън, настанено при "родата" в тъмния и мухлив сутерен ,работещо за "пет'стин ле'а" ! ЛУЗЪРИ !!!

Ще ви разкажа, една история, с Батето, Бог да го прости. Соц., Батето - шеф на Левски. Чертаят се планове - тоз от еди, къде си, онзи от другаде трябва се вземат да играят в Левски. Осигурил ги Батето. Играе се мача, катастрофа,Левски, губи. Събира ги Батето и им казва - направих ли каквото трябва, направих, за следващия мач, сигурно ще искате Дедото/ Бог да го прости/ да сложа на вратата. Извинявайте, нещата, ще се подредят, Левски ще се вземат, надявам се в ръце, както и ЦСКА, тоз онзи и най - на края, ще имаме добро първенство. Още веднъж се извинявам на привържениците на Левски, не съм искал да ги обиждам, малко веселба да става, щото ако не върви ще ги подкара "шефката на худ. гимнастика и тогава.... топки, бухалки. Със здраве и само Ботев, отборът, в който ярка следа са оставили, незабравими футболисти и треньори на Левски, както това правят и в момента и ние си ги ообичаме!

Колко се радваме ние в нашата кочинка на такива новини, свързани с Левски. Тъй като при нас всичко е прекрасно и розово, както нашите свински дупенца. Грух!

Пич,от Спартак Варна съм,но много се радвам за неуспехите на Фески1914,защото вие сте най-гнусното нещо на тази земя,няма такива злобни и комлексирани гадове като вас !

Я си помисли пак, по-гнусна паплач от варненци няма на тази земя.

Това е поредното сръбско недоразумение, чуйте ми думата! По зле е и от Достанич! Говори, че Вутов е бижуто на отбора му, а го държи на пейката до 81 минута при услови, че отбора му губи в резултата и не може да вържи два паса в центъра. Родителите на това момче да не мислят повече, а да го махат от този обор!

Отбор П Р З Г-Р Т 1 Ботев Пловдив 2 0 0 9-2 6 2 Литекс 2 0 0 6-1 6 3 Локомотив Пд 1 1 0 2-1 4 4 Берое 1 0 0 2-0 3 5 Любимец 1 0 1 1-1 3 6 Лудогорец 1 0 1 1-1 3 7 Черноморец 1 0 1 1-1 3 8 Нефтохимик 1 0 1 2-4 3 9 ЦСКА 0 1 0 0-0 1 10 Черно море 0 1 1 0-1 1 11 Локомотив Сф 0 1 1 2-4 1 12 Славия 0 1 1 0-2 1 13 Пирин ГД 0 1 1 3-9 1 14 Левски 0 0 2 2-4 0

...според мен, нещата си идват на мястото, преди какво беше - два столични гранда, останалото мъка и скука. а сега футболът се раздвижи - имаме силни отбори и в "провинцията". Нормално е и ЦСКА, и Левски да губят, трябва да има спортна интрига, тя ражда съревнование, конкуренция - на идеи, на треньорски виждания, на сполучливи трансфери и играчи. Радвам се, че в България има и други силни отбори.Трябва ни силно първенство, само с два "дежурни" отбора, които спорят за глупавата "титла" - отбор на народа, това няма как да стане. Истината е във футболната игра, във виртуозното, майсторско владеене на коженото кълбо,....въпросът е кой най-добре го прави!

Преди време Наско искаше да върне Мъри на герена и да работят отново заедно , тъй като и аз смятам че Мъри е човека който може да изправи левски на крака , както Стойчо прави това при цска .Но така или иначе Мъри предпочете да остане в ботев и според мен повече няма място на герена той е един страхливец и няма място в левски

нЕ ПИПАЙТЕ ВЕЗАЛОВ И ИЛИЕВ ,ТЕ НИ НОСЯТ ТОЛКОВА РАДОСТ.

Слаба е работата със съдиите. Я да си дойдат на място съответните деятели в отбора наречен Левски и да започнат да плащат на когото трябва. Ръководството на БФС се уплаши нещо и не дава никаква подкрепа на "отбора на народа". Това трябва да се промени. Отново трябва да се даде право на Левски да вкарва голове от засада, головете срещу Левски да се отменят винаги когато отбора губи, да се дават дузпи когато е необходимо за спомагане на отбора на народа. Как 23 години можеше , а сега неможе. Ръководните органи да се сезират и Левски отново да заеме полагащото мууууу се място на първенец(евроидиот).

трябва да направят Пламен Илиев и Везалов за да ги махнат от Левски ,може ли да има отбор с такава двойка в защита и въобще да спечели точка, всяка топка изсипана в наказателното поле е гол , нисък вратар който не скача никога и защитник който е по опасен ако докопа топката ,веднага я вкарва в собствената си врата ,а дали не е нарочно.

Този Сираков е много нагъл, от както дойде на герена се започна с интриганството и станахме за смях, да не говорим пък за играчите, те не знаят да играят футбол, много са зле. Трябват промени и нови хора в този клуб, няма друг вариант.

И двата "гранда" са лузъри, жертви на задоволеното си житие и битие. А вместо да се дава шанс на школите (то и там резил след резила) грандоманските амбиции на собствениците се свеждат до препиране на едни големи суми. Докато внасяме боклук на килограм в провинцията в условия на люта конкуренция се градят кадри с достойни футболни умения. Хау!

СПОКОЙНО...Илияна каза:Само един може да оправи ЛЕВСКИ...и това е НАСКО СИРАКОВ.Давай НАСКО...Още сме в началото.

така както я отпочна, голямо "оправяне" ще падне... :)))

Говеда, какво се умълчахте? Да не би да няма вече зоб в обора? Баш Говедарят май скоро ще ви натири и тогава дори Перуката и БФС няма да ви подаряват мачове. И това е защото вадихте нож на великия ЦСКА. Който ни е извадил нож, от нож умира. Сега как се чувствате в дъното?

Ха ха ха, великия ЦСКА, ти ме умори от смях, бе човек. Само велики простотии в ЦСКА, нищо друго

Тази година столичното дерби ще е опашкарско пред 1000-2000 зрителя. А истинското ще е пловдивското. Ай канари и успех срещу швабите!

Тодоре...Батков,заложи и ризата от гърба си,но докарай Лео Меси на Герена.Само така може да не изпаднете.Вземи и Мечо Телкийски да му дава пасовете и Сърмов да му играе кючек в съблекалнята.

Шивачев, тииии мача гледа ли го или ти го разказаха. Кви са тия 2:0...1:1.На колко ракии си бе човек.

Тодоре...Батков....гони ги всичките криваци и започвай с юношите. То тъй тъй сте на последно място, няма кво да губиш. И стига с тия сръбски скари, няма ли с кой друг да се напиеш.

"Левски" 0 точки!" Грух грух - прасешки радости. Повод за празник на целокупното свинско. Давайте, сега ви е паднало. Утре и вашият цирк ще видим.

Какъв цирк ще ни гледаш бе ,лумпен рогат ? Да не би да сме поставени при равни условия ? Ние претенции и големи очаквания за тази година нямаме ! К'вото вземем -добре дошло ! Вие имате всичко,но едно си нямате - шампионски манталитет! ВЕЧНО ВТОРИ,РОДЕНИ ЛУЗЪРИ !

Вие ли сте нямяли претенции? Кво рече? Вие - харизматичните, традиционните, неизменните абонати за А група. От 50 кладенеца вода довлачихте, само и само да не ви изхвърлят. Е, колко акции си купи?

Това дето го обясняваш е точно шампионският манталитет : Ние претенции и големи очаквания нямаме :-) Ех ако можеш да разбереш колко си нелеп (няма смисъл да търся по-силна дума, то просто няма нужда да опише подобна безгранична тъпота). Въобще цесикар = човек със скромна мебелировка на последният етаж. RIP

Scorer Close Scorer Window 0-1 N DIAYE A.(17) 1-1 (30)GENKOV T. 1-2 KAMBUROV M.(57 за какъв 2:0 пище спортниа журналя, а после вмъква 1:1???? каквато е спортната футбулна журналистика такъв и футбола ни...:)

Какво ви е виновен Батков,бе говеда.Човекът прави каквото зависи от него-търси спонсори,ремонтира стадиона,купува ментаците,които му препоръчват спортно-техническото ръководство,дава пари за съдии и уредени мачове...Какво да направи човека,да слезе да вкарва голове ли?Или да докара Меси и Роналдо в Левски,то и с тях пак ще ви бие и Иртиш и Бочани,че и по селата ще почнат да ви бият,защото сте научени само на аванти,а футбола не го разбирате.

Абе Левски на кое място са в класирането,някой знае ли?Отдавна твърдя,че без подкрепа от съдиите и купуване на мачове този отбор е за 9-10-о място.Аз съм цесекар,но евала на Батков,че спря да купува мачове и съдии.То на човека му писна,едно че им плаща заплатите и второ купува всичко възможно за да имат комфорт тези ливади,а после в Европа резил след резил.Да ги остави да се видят сами,колко струват,вече като се настанят трайно в зоната на изпадащите сигурно Наско ще уреди 3-4 мача,белким ги отърве.

абе ,вие свинете най-малко имате право да коментирата в момнта сте в изкуствена кома всичките и скоро ще спрат и живото подържащата апаратура .Така че си стой в полу -саборената кочина и ни квичи мното

Еййййй, тая директива никой не я слуша...

Докторе, "директивчиците" имат представление утре. Нека изчакаме, да видим научават ли стари глигани нови номера...

Колко е жалко да си говедо в наши дни!

СМЪРФОВЕТЕ КАУБОИ ЯЗДЯТ СИНИ ГОВЕДА - ПЛОВДИВСКО РОДЕО

Батков,..........Тодаре???