Младенов: Очаквам смъртен случай на ”Армията”

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов разкри след победата над "Хасково", че преди мача на стадиона е имало инцидент с неговия син Стойчо Младенов - младши, който е и негов помощник, предаде Гонг.

Обратно в новината

Коментари - Младенов: Очаквам смъртен случай на ”Армията” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стойчо Младенов е паталогия. Човекът си е болен, няма нищо обидно в това, просто му трябва компетентна медицинска помощ от психиатър с добър опит в лекуване на пааноя. Лечението е продължително, но може да бъде успешно ако се започне навреме. Надявам се, че все още не е достатъчно късно.

...параноя...

Не знаем защо спорим за това , което е стонало, без да знаем цялата истина по случката. Чуваме само версията на класическия и хроничен ревльо Тройчо и хора от щаба му. Но може би и синчето му да е виновен, като знаем кой е баща му. Ако е същия лигльо няма да се учудя, че при едно разследване да се окаже, че той е започнал този скандал, а сега понеже е известна ,,личност" да използва ,,способностите" на известния с оплакванията и обвиненията си баща за да обърне хорското мнение в своя полза и да се изкарат мъченици. Стар прийом на чорбарите.

Тоя само извънземните не са го тормозили, то не бяха заговори, то не бяха провокатори, ся чак биячи... Май е пациент.

Стойчо. На Герена искам плакат в негова подкрепа. Най лесно се печели срещу противник, който няма добро ръководство. какво можеме да искаме по добро за сините сърца от тандема Александър Томов, Стойчо Младенов и роднини. Нека и сини и червени подкрепяме безрезервно този тандем.

Добре де хора, в крайна сметка това е спорт!!! Нали трябва да му се наслаждаваме, защо е всичко това???!!! Против агресията съм на 100% , нека се доказват на терена , тепиха, залата и тн. Абсурдно е!

Много пари се въртят в спорта.. най - важното е че няма държава всички знаят кое е тоя с качулката ама докато не го набарат в тъмното истинските фенове на ЦСКА и не го обесят на някое дърво около Армията в Борисовата градина няма да миряса..! Като няма държава самоупраството става държава!

Къде видя агресията? Май само във въображението на Ревльото. Ако се направи ретроспекция на изказванията му - за времето, през което е бил треньор на ЦСКА, ще се види една тенденция, изразяваща се в непрекъснато повишаващо се мрънкане.

Ако за теб е нормално да ти изскачат някви типиве с качулки, да заплашват семейството ти и тн., евалата! Чудно ежедневие,даже развлекателно . Разбира се,че това е агресия и подсъдимо посегателство над личността. Ако си решаваме по този начин проблемите и сметките значи наистина сме по-зле и от животните!

деер

Смях!!! Смях!! Може да е бил Сънчо.....

деер

Ето трима не са никакви цесекари и цъкат минуси!!!

Тройчо, когато и да се махнеш от любимият ни клуб, все ще е късно...

Преди имаше директива. Сега има заплахи. Няма ли кой да му даде на Плачко Симитлийски една сАлАфетка поне!!!

Това са малоумници. На българина остана един спорт да го радва в България.Полицията да си свърши работата.Спокойно заплашващите могат да бъдат накарани да кажат кой ги изпраща.Разкрият ли се тия тъпанари да бъдат изритани от България! Стойчо, ние сме с тебе!

Не съм със Стойчо но ако някой има да му връща да го направи на терена с футбол.

Стига лични драми! Мисли за ЦСКА! Всички имаме деца и всички понякога ни заплашват! МЪЛЧИ и РАБОТИ!!!

Мълчи и работи. Ти нормален ли си? За какво да работи като има един син бе. Мълчи и мисли преди да кажеш нещо.

Ако го е страх и се чувства зле, нека да напусне. Писна ми да ни занимава постоянно с личните си страхове. Май няма какво друго да каже и непрекъснато плаче (реве).

Ами като е лаком г*з и го набута край него да папка готови парички, да млъква най-после, че дотегна на нормалните хора! И аз искам да реда конуси на тренировките за 6 бона!

Нова акция на Ревльото. Какво да се очаква от него, освен да мрънка.