Според думите на специалиста, мъж с качулка е сплашил сина му с думи като "С баща ти ще видите като се стъмни".

До по-сериозен инцидент не се е стигнало заради намеса на други хора. Младенов бе изключително афектиран и сподели, че очаква в скоро време и смъртен случай на "Армията". Според него зад заплахите към Младенов, а и футболистите на ЦСКА стоят хора от обкръжението на "Титан".

"Нямам настроение да говоря за каквото и да било, защото се случват неща, които не може да ги подминем с лека ръка. Искам да алармирам полицията и обществеността, защото тук на "Армията" се случват неща, които са крайно неприятни. Случки с мен, с футболисти, с хора в клуба, които не могат да продължават по този начин. Тук определена бройка 7-8-10 човека да развалят обстановката"

"Големият инцидент днес тук на паркинга е нападнат един от моите помощници. Един с качулка, който е познат на полицията, полицията го хвана и го изхвърли. Това не може да продължава така. Обстановката тук е такова напрежение, че е бомба със закъснител. Някой ден тук ще стане голям проблем да знаете, тук може да има и смъртен случай, това не може да продължава така."

"Тук не змии има, тук има крокодили. Това не може да продължава 10-12 човека да да тровят обстановката, обсебили са клуба като някакви главорези и не го пускат. Трябва да вземете отношение, не може да мълчите. Ще наемаме охрана, за да ни пазят на тренировките. Това не може да се търпи повече, да знаете. Това не може да са фенове на ЦСКА."

"Просто съзнанието ми не може да го асимилира. Човек на паркинга да сложи качулка и да тръгва да налита. Да плаши сина ми, да плаши и мен. Да заплашва, какво ще ми се случи? Не само към мен, и към футболисти има заплашвания. Това не е обстановка. Ще имам сериозен разговор с Александър Томов и Александър Тодоров, това не може да продължава. Това може ли да се случи на някой друг стадион в България? Или да отидете на базата на "Интер" и "Байерн Мюнхен" и някой да прави такива неща?".

"Някои хора не искат да се предадат. Загубиха и не искат да се предадат. Хора от обкръжението на предишното ръководство."

"Няма му нищо (на сина ми), защото е имало хора, които са се намесли, другия път може да ги няма", завърши Младенов.

ЦСКА разгроми ”Хасково” за Купата на България