Димитров се класира за полуфиналите в Акапулко

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се класира за полуфиналите на турнира по тенис на твърди кортове в Акапулко (Мексико) с награден фонд $1454365.

Обратно в новината

Коментари - Димитров се класира за полуфиналите в Акапулко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не знам защо,но нещо ми подсказва , че Гришо ще изненада този път приятелят си шотландец и ще прекъсне победната му серия ?! Дай боже да го видим Гришо на финала !!! Няма невъзможни неща !

Да прекрасна победа за Гришо. Направи ми впечатление за Гулбис,че е много лигав.Такъв човек няма масто в тениса.Той просто се подиграва с публика, съдии и др. Много ме изкефи че Гришо го би.Нека и друг път да го размазва така.

Браво Гришо успех и на полуфинала.

Давай Гришоооо, с теб сме, красавецоооо! :-*

Важна победа! Мачът продължи 2 часа и половина и латвиецът беше гроги накрая, дори между сервисите на Григор ходеше да пие вода... Латвиецът има непридвидим испански характер и е от неудобните за Григор съперници, но Григор успя да го преодолее! Анди Мъри е много опитен тенисист, но се завръща на корта след операция, не е играл отдавна и Григор може да го преодолее! Наистина е финал преди финала! Ще стискаме палци и дано видим Григор шампион!

В интерес на истината латвиецът е силен и през целия мач си мислих, че Григор е прихванал комплекс от него. Радвам се, че се измъкна накрая. Голяма крачка. Мърито е абсолютно преодолим, да не говорим за двамата в другия поток. Шансовете за първа АТП500 титла никак не са малки.