Коментари - Влади Стоянов: Липсваше ни късмет | Корнер.dir.bg
назад

Влади Стоянов: Липсваше ни късмет

Вратарят на "Лудогорец" Владислав Стоянов отдаде загубата с 0:3 от "Валенсия" на липсата на късмет.

Обратно в новината

Коментари - Влади Стоянов: Липсваше ни късмет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 9

Този глупак направи едно силно полувреме и се помисли за велик. Късмет им липсвало. Много се възгордяха тези момчета....

Абе защо Лудогорец вече два мача играят без вратар. такива голове дори малката перука не пуща. Особено третия -те играят билярд пред вратата му а той само ги гледа Така че не късмет Вратара липсва на вратата вече 2 мача. От 6 гола вкарани му -само 1 е що годе неспасяем.Другите са вратарски.

Владо, не бъркай късмета с уменията.При първия гол можеше да реагираш по-рано - да, беше точен, но не беше силен, и беше отдалеч. При третия гол позволихте на трима играчи на В. да играят с глави в малкия пеналт, а вие гледахте. Както и да е, благодарим за постигнатото дотук, пък дано си направите изводите за догодина!

Владо, не само късмет но и не трябва да стоиш само на вратата като препариран, малкия пеналт е твое поле и трябва да го защитаваш....

Не само късмет пич,при толкова време с човек повече,трябваше да ги размажете. Класата си каза думата,въпреки че Валенсия в момента не е това което беше .Но все пак Благодарим ви за постигнатото.Не е срамно да признаеш,че си по слаб от противника си.Желая ви успех в следващото издание на УЕФА,което и да то.

С тактиката срещу Лацио не можеш да победиш много по-класните испанци , които играят най-тежкото първенство в Европа ?! За това е виновен най-вече Стойчо Стоев,който трябваше да промени схемата на игра на отбора в този мач !!!

Добре, поне че не ви липсваше малшанс като на лефски....

Прав си Владо. Късмета този път целуна Валенсия. Ние трябва да сме благодарни на вас за постигнатото до сега. Вие ЛУДОГОРЕЦ върнахте хората на стадиона и пред телевизора, накарахте ги да стискат палци и да се радват за това, че български клубен отбор играе наравно с европейски именити отбори като равен с равен. Единственото на което отстъпвате все още е рутината, както каза Стойчо Стоев, но нека тази година Лига Европа, догодина Шампионска лига, но трябва да вземате поуки от тези двубой и да надграждате, да играете все така упорито и постоянно. УСПЕХ в Испания! Покажете им, че сте корав отбор, който не е за подценяване!