България претърпя загуба с 2:3 гейма от Канада

България претърпя поражение във втората среща на Световното първенство по волейбол за мъже.

Обратно в новината

Коментари - България претърпя загуба с 2:3 гейма от Канада | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Според мен при 2:1 геймове и 23:20 в четвъртия гейм беше вопиюща треньорска грешка изваждането на Скримов, който буквално спаси отбора в първия и третия гейм и на когото играта вървеше, с Алексиев, който е пълна скръб...Нито е за капитан, нито е въобще за отбора. Една от съществените причини за загубата е той...Със слабата си и безлична игра и липса на какъвто и да е дух.

Едва ли ще се справим с китайците при тази игра. и този дух....Китай има тези успехи в другите области (промишленост, икономика...), защото китайците имат отговорност, уважение към държавата си, хъс , амбиции...Нищо от това нашите нямат. Ако и "мумиите" ни балсамират, то може и да стане като в онази приказка: "Отидоха аслани, върнаха се по...ни." Защото мачът с руснаците е повече от ясен : три на геврек...

Само аз ли виждам, че Тодор Алексиев не е за този отбор?Пичове,караите си Панамерите,обаче времето ви в националният отбор няма да се върне,животът ви също,няма да имате друг шанс,да играете за България.Всички знаят,че в нац.отбор премиите,не са като в клубните,но само с него ще ви запомнят,клубен волеибол,малко хора гледат,там е сбирщаин.България над всичко.

Е,... традицията да имаме силен волейболен национален отбор приключи. Казвам отбор а не играчи. Играчи имаме но отбор за сега нямаме, поне това се видя по време на световната лига, приятелските мачове и сега срещу Канада. В нашия отбор винаги е имало кризи и ще ги има ама са били за един два мача а сега за цялата година имаме само три победи от 10 мача. Тенденцията хич не е добра. Не виждам "отбор"!

Нямам думи. Вчера бях 100000% сигурна, че ще бием -всичко вървеше в тая посока. Не си обяснявам какво им стана? Евала на канадците, че успяха така да обърнат играта и да спечелят мача. Ето това се казва отборен дух и дисциплина. А за нашите лигльовци - без коментар. Вече си мисля, че нарочно го правят и губят накрая. Не си заслужават феновете и всички, които така всеотдайно ги подкрепят и вярват в тях.:(

Да де... те и букмейкърите така мислеха... ама после - опааа... к'во стана...

Е, щом не умеете и Канада да победите, преквалифицирайте се. Никаква идея за разнообразна и силна игра. Гледах ви и през май месец с отбора на САЩ забележете: резервния, съставен от млади момчета без опит! Резултата отново бе 2:3 в тяхна полза и отново съжаления как сме ги изпуснали...Вие просто идея си нямата как да побеждавате, тъй като тотално ви липсва спортен дух. Атаки през центъра НИКОЙ от вас не може и не прави! Това треньорска забрана ли е играта на нашия тим или ви болят ръцете и краката?! Не си струва човек да ви гледа изобщо - третокласен тим...

Стига сте плюли, бе мизерници. Защо не отидете вие да играете, а сте седнали да критикувате. Да, биха ни канадците, но имаме още три мача. Какво толкова, на вас да не ви върви винаги и във всичко, а?

Коментиращите не са мизерници, а хора, които винаги са подкрепяли отбора и им е пукало за него. Нормално е да сме огорчени и ВБЕСЕИ от цирка, на който бяхме свидетели вчера. Та на нас победата ни беше в кърпа вързана, а те меко казано се оср..ха. Само две точки, само две ни оставаха..... А те допуснаха канадците да изравнят и оттам да обърнат играта....

Нормално!Някой да е мислил,че ще победим?Вече не са същите добри играчи и или го можеш или не.Просто са слабаци и всички ще ги бият.Жалко!

Бъдете по-позитивно настроени българските коментатори тук! Какво като не сме го спечелили мача? Ще спечелим следващия или един от следващите! Такива глупости, че групата била лесна, ми това си е напълно относително! Ако смяташ, че е лесно - ще е лесно! Зависи от настройката. Волейболът е игра на силен дух и постоянство, а не просто на тактика. Канадците са по-добре тренирани от нас в това отношение! Ще ми се чудите тука защо губим после!

Я, тука били същите коментатори от новините за Григор. По-спокойно момченца, да не получите инфаркт от това толкова важно събитие. Всъщност се чудя как може нормален човек да гледа по 2-3 часа как една топка се прехвърля от ляво надясно и обратно. Скука.

Да драскаш по форумите със сигурност е по-интересно занимание. Дерзай!

НЕЩАСТНЦИ, ТЪПАНАРИ, УЯЛИ СЕ ТЪРТЕИ. СРАМ, СРАМ, СРАМ. НЕ СТИГА, ЧЕ СТЕ В НАЙ-ЛЕСНАТА ГРУПА АМИ И ТЕЗЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА БИЕТЕ. СРАМ. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ИМЕТО НА ЦЕЛИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД ЗА ПРИЯТНОТО ПРЕЖИВЯВАНЕ. НИТО ЩЕ ВИ ГЛЕДАМ ПОВЕЧЕ НИТО ЩЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ ОТ ВАС, АКО ВЪОБЩЕ ВИ ПУКА ЗА ТОВА.

Kвато държавата такъв е и спорта..волейбола е тактически спорт и требва мислене малко...това липсва отдавна.

С това КТБ на екипите ...

Ми плащай им ти подготовки,екипи и ред други неща и там ще пише твоето име !!!!

Ligluvtzi e nai-tochnata duma! Sram e da kajesh che si Bulgarian....

Следва лобут с китайски бамбукови пръчки (на голо!), а за останалото ще се погрижат руснаците...

След вашите точни коментари, няма какво да се добави. Волейбола ни тръгва по пътя но футбола. Да мутрясва. Мутрите ги натискат и мутрите продават. Ще могат ли мутрите ни някога да купят мач на хокей срещу Канада?

Цялата държава е на дъното. Редно е и волейболът ни да е там. Нали всичко си правим ние? Какъвто народът, такъв и халът му. Стара и изпитана във вековете истина. Един Иран твори чудеса, нашите смешници паднаха от хокеистите...

Няма хъс, няма желание за победа, няма национално чувство, няма и майсторство... Няма нищо! Жалко за Пламен Константинов. Няма как от безлична маса да направи нещо... Последствен отбор, без качества....

zeddd

Правилното заглавие е - България загуби спечелен мач.

Браво! Браво! Герои! Да паднеш от такава велика волейболна сила, е голям, не огромен опит. Смешници! Все нещо ще им пречи. Как на братята сърби, ама нищо не им пречи. Крайно време е Тошко Алексиев, да си почине. Да се помисли и за скачащият по кръстовете (само там, и рядко за спасяване на топки) на съотборниците емоционален постоянен говорител - Салпаров.

Канада страна на хокеисти с 130 годишна история бие най-бедната страна в ЕС с 1300 г. съмнителна история.

Сега и Китай като ги олупа с 3:1 и взимам дебелата пачка от букмейкъра.

ДАНЧО,ДАНЧО,ДАНЧО ЛАПАЧЕВ ВЗЕ НОМЕРАТА НА МУТРИТЕ ОТ А П Ф ЛИГА.ЧЕРНОТО ТОТО ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА.ДА ВИЕ ЧЕСТИТО!!!!!

Треньорска грешка- при 23:20 всичко вървеше към победния финал- кому беше нужна смяната на Скримов с безличния в този мач Алексиев? За егото на капитана- паднахме в капана...

За колко продадохте мача на канадските селяндури!?

Ако Матей Казийски беше в състава, на мястото на Пенчев (щото Казийски играе на поста посрещач а не диагонал както някои умници тук си мисля) то щяхме да бием Канада с 3:1 или 3:0.

Те са свикнали.

Имам чувството, че някой е залагал яко при букмейкърите и резултата не е случаен.

Важното е че имаме победа срещу колоса Мексико, това ще топли сърцата на феновете :)

"слабопознатия отбор на Канада", що не пишете направо "никому неизвестния" :) Ей няма отърване от тия пиявици във федерацията, на другото световно, ако се класиране де, сигурно и от остров Тонга ще на бият

Напълно съм съгласен с Вашето мнение. Представителите на федерацията (Ганев и Лазаров)играха много неубедително във фаза на защита в четвъртия гейм, когато водихме с 23:20. Тяхна е основната вина за загубата.

И в този спорт вървим към дъното...

Нямаше да е политкоректно да бием. Канада, санкции и изведнъж - бам, бием Канада, малко проруски излиза. А момчетата си взимат парите.

ДА ЖИВЕЕ ИНЖ. ДАНЧО ЛАЗАРОВ И ВСИЧКИ ОЯЛИ СЕ ТРЪТКИ ОТ ФЕДЕРАЦИЯТА НАЧЕЛО С ТУЛУПА ЛУПИ! РАДВАЙ СЕ НАРОДЕ! БИ НИ СВЕТОВНАТА ВОЛЕЙБОЛНА СИЛА КАНАДА! НИЕ ПЪК ЩЕ ГИ БИЕМ НА ХОКЕЙ НА ЛЕД ПРЕЗ 2879 ГОДИНА!

Смешници!