Шумахер ще може да води нормален живот

Президентът на Международната федерация по автомобилен спорт Жан Тодт е посетил бившия германски състезател Михаел Шумахер и сподели впечатленията си.

Обратно в новината

Коментари - Шумахер ще може да води нормален живот | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ГОСПОДИ , ПРОСТИ НИ , ИМАЙ МИЛОСТ КЪМ НАС

Браво това е много добра новина!

И това си много добра новина! Дано да е истина! А колкото до карането- това да му е проблема!А дано си е пошофирал спортин коли !

Явно обаче на пилотите от формулата не могат да се отскубнат от скорости. Макар при каране на ски, да не е много очаквано. Само преди ден писаха за починал бивш пилот от Ф1 при катастрофа с мотор в Италия - Андреа де Чезарис. Само че навън макар и на по-малки скорости, нямат тези защити. А Жул Бианки нямаше никакъв късмет. Но и там се случват гадости. Имаше един се премести в американските (май Индикар се казваше) и там се завъртя и оставяки на пистата, един му отнесе предницата. После му отрязаха и краката. А редакторите да си оправят това Жан Тодт. Не знам как се пише на английски, но поне в България му викат Жан Тод - без Т-то накрая.

Дано се подобри и наистина да води нормален живот. Освен това съм убеден, че ще направи много и други хора да живеят по-добре. От медицинска гледна точка обаче съм силно скептичен за състоянието му. Самото му не появяване на открито говори за това, че е все още далеч от нормания начин на живот, Успех Шуми!

Чудесна новина. Сега остава да се молим и Жул Бианки да успее да се пребори за живота си.

Браво Шампионе!!! Радвам се за поредната ти победа. Успех!!!

...да може да ходи, човекът, да контактува, за кво му е каране.

Браво! Ще може да води нормален живот. За разлика от над 1 млн българи, които не могат да водят нормален живот.

dsco@

Само една добра новина в Дир-а. Да си пожелаем да се сбъднат думите на Тодт. McLaren фен.

Няма значение дали е харесван или мразен. Когато глупава трагедия сполети някого трябва всеки да се надява на най-доброто :) Успех!