Хамилтън спечели първото Гран При на Русия

Лидерът в генералното класиране Люис Хамилтън с "Мерцедес" спечели първото в историята състезание за Голямата награда на Русия във Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Хамилтън спечели първото Гран При на Русия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Русия, прекрасна Олимпиада и formula1, а за настилката да не говорим...Браво!!!

Пилот с клепнало ухо не може да стане световен шампион,има голяма съпротивление,от там по малка скорост.Розберг няма психиката,Хамилтън като почне да му диша в гърба и той се паникъосва.Не е лошо да си националист,расист,но просто света се владее от меките ръчички.....

Коментарът ти е необективен,а паметта къса.Защото си забравил колко повече случая на повреда в болида и напускане на състезанието имаше Хамилтън .Той ,просто е по-висока класа от Розберг.

Формулата става все по-безинтересна!

Който има по-корава кола е първи. За пилотите единствено от значение са парите. Типичен пример е Фетел. Докато екипът му беше първи и той първи. Сега дават на заден и хоп във Ферари. Ами те дават повече пари въпреки, че колата им е камион.

Решили са да правят негъра шампион...предишното волана отказа сега ела да ти сменим гумите..

Абе от къде се народихте такива расисти в България? И обикновено се криете зад "националисти". Какво ти пречи, че този шампион е чернокож? А когато в чужбина ни обидят, че и ние сме доста тъмнички "европейци", побеснявате?!! Абе какво ти обяснявам - ти вероятно си псевдо-националист, а фактически руска подлога от Атака. Т.е. предател на България в полза на чужда страна.

Мен също ме дразни че се опитват насила да направат мангала шампион. И проблема не е в това че хамилтън е черен, а в това че е черен състезаващ се за бяла европейска страна, и то в един толкова бял и елитарен спорт като "Формула 1". Това за съжаление показва степента на проникване и "интегриране" на тая сган в нормалните европейски общества и мракобесния толерастки сценарий, който се готви на цяла Европа.