Коментари - От щаба на Кличко: Няма да позволим шантаж | corner.dir.bg
назад

От щаба на Кличко: Няма да позволим шантаж

Мениджърът на Владимир Кличко Бернд Бенте заяви, че екипът на украинеца няма да позволи да бъде шантажиран.

Обратно в новината

Коментари - От щаба на Кличко: Няма да позволим шантаж | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 36

и цял стадион столове да събере кличко е история.това си е.кобрата ще го бие като шкембе в дувар.кличко както шефа си порошенко е една лаи,лаи кучка,както всички украинци-големи на приказки а на дела 00.руснаците бият украинците на изтоk,кобрата ги бие на запад,успех царска кобра,изпии му кръвчицата на украинчето.

На мача с Рос Пюрити, Кличко беше по-добър през почти целият мач , лицето на черния беше като пица , но един мощен удар реши всичко. Не може да носи на бой Владимир .

Определено Виталий е по-добрият от двамата братя ,въпреки повечето победи на малкия.Оня е добър и в близкият бой, близката размяна на удари не го притеснява. Имаше един много добър филм за тях. Там много спецове казаха,че Виталий не е така талантлив ,но е много по-амбициозен и целеустремен, а Влад е талант,но не така амбициран. Пуснете си мача с Ленъкс , велик мач ! Ако съдиите не бяха спрели , щеше да стане истински шедьовър. Не случайно слен него Ленъкс не даде реванш и се оттегли. Кубрат има шанс срещу Владимир, разбира се, но ще е много трудно .

Що си чешете езиците. Това ли е най важното.Ако ще хич да не стъпва на пресконфренции,важно е като излезе на ринга да го смаже.Това са приоми и игра на нерви,важно ако това повлияе на украинчето.Аз не вярвам за което.Той си има желязна психика.Кубрат много се е нахъсал и съм сигурен че ще победи.Айде успех и нека това да бъде американското лято от 94г за нас българите

Хора,само си чешете езиците.Знайте,при бой "кантар" няма-това е истината.И двамата са мн.добри боксьори,но аз като българин ще се надявам да бие нашето момче.Успех,Кобра!Нека твоето древно и славно име Кубрат,ти донесе много успехи.

Те тия май вече пишат в договорите си и колко пъти противникът има право да удря фаворизирания Кличко

Давай Кобра,смачкай го,нека млъкне!Успех!България е с теб!

непобедимия тъпак,пожелавам на Кобрата да го омаха до 3 рунд,който мисли че е фантазия да си пусне мача на тоя палячо срещу Кори Сандърс,само рунд и половина е и поне 5 пъти го подметна като парцал,Успех Кобра,България е с теб

Много е красив мача му с Рос Пюрити.

Стига с тоя Кори Сандърс бе.Да Кличко има 3 загуби но има и над 60 победи.На 20 мача губи един а от 10 години не е побеждаван.А Сандърс беше от едно друго време когато все още имаше класа в тежка категория.Той имаше неща които нито Кубрат нито някой друг притежава днес-бързи ръце,много тежък удар и желязна брадичка.

Кори има страхотна лява ръка.В първия мач между двамата клинчко изглеждаше като жалък аматьор !

Само да ти кажа че втория мач е със Витали Кличко.Това са двама различни човека,въпреки че са братя.

Приказките са си приказки, мачът е мач. Ще видим какви ще бъдат обясненията на победения шампион след мача... Все пак да си спомним, че в 1994г. в Банкок, нашият Свилен Русинов победи Виталий Кличко. Нека да вярваме, че Кубрат ще отупа в събота по-малкия брат! "На 15 ноември светът ще има нов шампион и неговото име ще е Кубрат Пулев" Това е прогнозата на Свилeн Русенов! link gol .bg/boini-sportove/2014-08-08/svilen-rusinov-kobrata-shte-pregazi-klichko-zashtoto-e-po-golyam-katil www .flagman .bg/article/67755

В случая Пулев не е виновен, а тези от Зоуерланд.

Абе всичко е игра на нерви!А дано Пулев се представи добре.В крайна сметка спорт е-може да загубим(по-вероятно),но може и да спечелим(много се надявам).

КЛИЧКО И ПУЛЕВ ВЕЧЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ НА АМАТЬОРСКИЯ РИНГ! Интересно защо резултата от срещата се премълчава в България. Да, като българин съм за човека, който играе под флага на България. Като човек обаче мога ясно да разгранича това от мутренските възгледи на Пулев и да харесам много повече отношението на Кличко към нещата от живота.

Това не го знам. Но ако се е случвало, е в съвсем друго време. Пулев е май при професионалистите от преди 5+ години. Кличко е на 38 години, а Пулев на 33. Нямат сигурно и двамата нищо общо с тогава. Дори костите се сменят напълно за 7 години. ;) Треньорът не Пулев го е карал да вдигне килограми. Той трябва много да се е променил. Пулев като дете дори е тренирал май футбол (май вратар) и после се е прехвърлил към бокса. Май баща му е избрал школата на ЦСКА, заради добри треньори. Не казваше дали е бил привърженик. Но всичко това е като дете. Въпросът е, какви са сега.

В интервю, Кубрат казва, че сега се е запознал с Кличко и не се срещал дори на спаринг с него.

абе това нашето момче много глупаво бе - ми този договор кой го е подписал, след като пише толкова значи толкова. Сега хем бой ще яде хем неустойки по точки от договора #е плаща (ще му удържат от сумата накрая). ей тази ганьовска простотия няма измерение във вселената..

Приятел, не е глупаво нашето момче. Имаше просто огромно желание за този мач. 2 години го чака. Това са номерцата на кличковия щаб - съгласиха се, но гледат всякак да прецакат Кубрат. Долно е, но и боксът като повечето спортове е станал мафия и корупция, поне що се отнася до организирането на двубои и регламентирането на правилата... Нормално ли е шампионът да си избира с кого да се бие? Що не направят един шампионат и като на тениса - с директни елиминации? Щото тогава и Бенте и Зауерланд щяха да пропищят за 2 седмици...

Марш, гризач, негоден...

В такива случаи щабът на Пулев е трябвало да подготви паралелна пресконференция: 2 часа по-късно и на някое близко място, за да могат журналистите да "прелетят" след края на първата пресконференция.

То реално това е направил. Май в същата сграда е имало кафене и там е поканил журналистите и е давал интервюта. Преди това е чакал пред залата за пресконференцията, дали няма да ги поканят. Въпросът е бил не всички да стоят отпред, а те просто да присъстват сред журналистите.

Психологическата борба отдавна започна и май Кубрат се държи добре и надделява - няма защо да прави официални изявления за реклама на Кличко... по-добре е да му направи антиреклама... И без това Кличко взема повече от 80% от сумата за мача, нека си прави конференции и реклама сам!

Ето ти на, идеален повод Пичко да се обиди на Кубрат и да не се яви, отново. Ще каже че му се сърди, че се е разстроил жестоко, дори менз... му е спрял преждевременно. Само и само да не излезе срещу най-бързият и най-тактичният в тежка категория бокс, така или иначе досега успява да го избягва 2 години.

Човек, личи си ,че не гледаш бокс :) Кличко е тактически най-добрият за всички времена. Той само с тактика печели, нашият също е тактически дисциплиниран, но не е така опитен. Абе ще видим, в събота е истината!!

Всъщност като гледам коефициентите за залаганията, без нищичко да разбирам от бокс, ми става ясно, че победа за нашия момък ще се счита за голяма изненада. За кличко 1.16, за нашия юнак - 5... Изводите всеки да си ги прави сам.

Струва ми се, че и ти не го следиш особено този спорт. Ако тактически най-добрия за всички времена имаш предвид, че се използва тактиката 10 години да играе срещу хора със статистика от рода 17 победи и 12 загуби ... да тактик е...

искам да го видя доло на земята как лежи този гаден ,напомпан украинец

Лошото е ,че след такива изцепки, Кубрат трябва на ВСЯКА ЦЕНА да бие, иначе потъва в забвение, ще бъде края на кариерата му.

Стискам палци на Пулев.Надявам се и всеки българин да направи същото. И дано е по-добрия и накаже самодоволния Кличко.

Бенте има право да се жалва... Та нали само след 3 дни ще си загуби световния шампион в тежка категория :))))

Aко редовно чуваш гласове, иди да се прегледаш.