Шансовете на ”Лудогорец” за европейска пролет

След равенството 2:2 между "Лудогорец" и "Ливърпул" в Шампионската лига шансовете остават и за двата отбора.

Обратно в новината

Коментари - Шансовете на ”Лудогорец” за европейска пролет | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да отдадем заслуженото на "Лудогорец",борят се колкото могат и имат една победа и равен!Да не забравяме,че в първите 2 мача срещу тях свириха 3 дузпи от които 2 бяха доста спорни !поглеждайки красирането в 8-те групи се набива на очи,че "Лудогорец" са с по-добри показатели от "Бенфика","Аякс","Атлетик"-Билбао.Така че,да спрем с критиките и да поздравим момчетата от "Лудогорец".Пожелавам догодина да се представят по-добре,защото единствени те дърпат напред българския клубен футбол!

единствения шанс за класиране е победа над реал, което нямаше да е невъзможно ако не беше залога от 1 млн. евро. мисля, че каквото е имало за постигане е постигнато... допреди няколко години делиорманския луогорец да бърка сметките на ливърпул и да се опъва на реал, е тва го имаше само в скечовете на Гацо Бацов.

Момче,престани да симулираш оргазъм,защото не ти се получава.

Сметките са ясни, Ливърпул са разпасана команда, тия щом не могат да бият Смехогорец напред в турнира няма как да продължат, освен след мощен съдийски гювеч. Обаче Базел вече ги порязаха сериозно в София и втори път ще им дойде много, та бият си Ливърпул като стой, та гледай. Реал Мадрид, ще излезе с децата, в абсолютно безсмислен за тях мач. Единствената въпросителна, ще може ли делиорманци да вземат нещо от дълбоките резерви и децата на Реал? Труден въпрос, слабички са за ШЛ то се видя, цял мач с човек повече срещу Базел и накрая, абсолютно късметлийски гол, Ливърпул без половината си отбор в безумно слаб сезон почти ги победи на ходом. Шансовете на делиорманци са прилични, макар и с играта си да не убеждават, че заслужават, все пак всичко си зависи вече от тях. Ще е срамота да прахосат подаръка, който им направиха срещу Базел, т'ва скоро няма пак да им се случи.

що говорите хуморески и правите сметки без кръчмар. Реал ако са отбор на място ще напълнят шушоните на измисления отбор Лудогорец. Май забравихте какво се случи у Базел-4 на нула. Роналдо и компания стига да искат ще направят и по-голям резултат.

абе вие лудили сте или се правитте на улави!

Има ли причини Реал да не играе с третия си отбор в Мадрид.

1 милион причини в евро.

Луд умора няма, но силите са много неравни, а прогнозите - идиотски!

СЕГА Г-Н ДОМУС,КАТО ГЛЕДА ТАБЛИЦАТА КАК ЩЕ Я КОМЕНТИРА,ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ НЕЩО МНОГО СЕ СЕ ИЗХВЪРЛИ,А НАВЪН КАЗАХА,ЧЕ БИЛ МНОГО НИСЪК....

Можех да победя,но той ме нокаутира!!!

Иванов, събуди се. Стига си спал в работно време.

ЛГ ще бие. Мачът е прекалено тотаджийски, за да го изпусне мафията.

Най-добре е за Лудогорец да отпаднат, за да се съсредоточат във вътрешния шампионат, защото както върви ще изпуснат шампионската титла и няма да играят догодина в Шампионската лига!

Нека да не станат шампиони.Искам ЦСКА да е шампион... да ги видим тях колко ги бива.... нали все се гордеят колко са били велики.

На Лупи му трябват пари за да върже бюджета. С този състав ЦСКА не може да се докопа до групи на шампионска лига където са парите. От друга страна на Домуса пак ще му се искат групи и както се видя може да го постигне, още повече догодина ще са поставени във всички предварителни кръгове. Така че вътрешният шампионат ми се вижда предрешен - въпросът е само колко ще изстиска Лупи от Домуса.

Аман от журналисти-аритметици-това беше то,гледахме последния мач от ШЛ в България за години напред,браво на ФК Лудогорец-1945,4 исторически точки,че то Галатасарай има 1 точка в много по-лека група.А колкото до ЦСКА-бгшампион -може би, а за Шампионска лига -там един мармот завиваше шоколад

А ако Лудогорец бие Реал с 3:0 и Ливерпул бие Базел с 1:0 (разбира се, това звучи малко като научна фантастика) би трябвало разградчани да излезнат от групите(не съм сигурен де) .

Реал има 5 победи, така че не виждам как Лудогорец насред Мадрид ще направи дори равен. Реал си играе икономично заради хилядата други срещи, които трябва да играе, но се видя, че като се изнерви в София как направиха 3 смени и втория гол влетя без време. И аз искам Лудогорец напред но едва ли :-(

Нека не се заблуждаваме.Оставаме четвърти и това е.Шансовете са загубени.Без илюзий.Догодина ЦСКА ще ни престави по добре.

Кой викаш??? Онуй 4-буквено недоразумение ли??? А дано, ама надали. Но ако говорим реалистично, то шансовете на Лудогорец клонят към абсолютната 0. Виж ако Реал излезат с 12-годишни юноши, можем да ги бием 7:0 и при Х на Ливърпул-Базел. Ех, мечти...

Дали ще ни представи по-добре? Защото може да ни представи още по-зле.

Догодина ЦСКА ще ни представи по-добре по най-елементарния начин...като не ни представи изобщо. Само като си представия Кукоч срещу Роналдо и ме напушва на смях.

Да отбележим все пак, че "Лудогорец" играха без основния си нападател - Безяк. И пак се представиха прилично. Момчетата играха нахъсани и се представиха добре. Единствено при гостуването на Базел се изложиха. Може би заради липсата на Моци. Все пак нямат голям бюджет и явно нямат класни играчи при резервите. Аз съм доволен от представянето на "Лудогорец" в Шампионската лига. И естествено, че съжалявам за пропуснатите точки! Дано догодина да е по-добре!!!

Безяк този шампионат е в такава трагична форма, че от това само може да са спечелили. Е то и в Ливърпул бе контузен Балотели. Имахте късмет, че са в толкова лоша форма Ливърпул.

Лудогорец има потенциал да победи всеки отбор, но не го прави. Какво като се Реал-неговите играчи, нали и тях майка ги е раждала, както и нашите. На испанците просто им се размина в България.

Офффф Амичи, то и Кличко майка го е раждала, а иди го набий. Аман от умници вече!

Алекс

Че къде го тоз Кличко бре. Той ако не взима толкоз анаболи направо че го смачкам. Нищо, че съм интернет мушморок :)

Браво на момчетата до момента, а колкото до сметките...по вероятно е Реал да се откажат от участие от колкото другите два варианта :)

Мачът беше добър , но мисля че в Англия дори играха по-добре. Напр.представянето на : М.Александров, Марселинъо - не бяха на ниво. Той се губеше 1-то полувр. после почна да помага на Дяков и Ешпинъо. Алекс. с нищо не се открои. И глупавата грешка в защита . и двата гола си бяха баламски. Направо изпуснат мач. Можеха и по-ве4е

Ако трябва да бъдем обективни ,така е.Аз дори мисля,че формата на играчите е по слаба от миналата година.Хубавото е че имат дух,но желанието да изпъкнат индивидуално ,което е съвсем естествено, за тези двубои ги кара да грешат след една две несполуки в началото.Капак беше и грешката на Моци вчера.Нервно играха снощи.

Шанса на Лудогорец беше срещу Ливърпул в Англия.Сега,да си изиграят момчетата и последния мач и дано не паднат с голям резултат.Сметки без кръчмар пробутвани както винаги от журналистите .По постижима цел е да гонят титлата у нас.Благодарско,живи и здрави догодина да ни радват отново.Амин.

Край на мечтите:(! Догодина няма да ви радва, а ще ви излага, няма да е Лудогорец, а Тройчо - Стойчо, и не в Шампионската лига, а срещу Зимбру, Мура и Зулу из Кулу! Точно като във вица, дето България изнасяла компютри за Япония, после се оказало че не били компютри, а кюмбета, не изнасяла, а внасяла, и не за Япония, а от Албания! Щото цялата ни работа е такава!