Томов също отправи критики към ”Лудогорец”

ЦСКА пак подкрепи "Левски" срещу "Лудогорец" и президента на клуба от Разград Кирил Домусчиев.

Обратно в новината

Коментари - Томов също отправи критики към ”Лудогорец” | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лупи смешнико 45 години партията като подкепяше ЦСКА с всички сили и средства и когато играчите на противниковия в обор ги взимаха в казармата точно преди мача с ЦСКА или печелехте направо по партийна линия с обаждане до шефа на партийния комитет и кмета, тогава не ревяхте . Сега ревеш и се излагаш като кифладжия. Кой ви беше крив срещу Зимбру и Мура пак ли БФС и мафията. Лудогорец се доказа в шампионска лига и заслужава уважение.

Тия добре, че се скриха от погледа ми с исканите 4 лв. месечно да им гледам ..... пародиите! Що за парадокс - тези дни гледах абсолютно безплатно мачове, като Монако - ПСЖ, Рома - Ювентус, всички от ШЛ и най-интересните от Лига Европа, също така от Висшата лига и т.н. А тея нашите недоразумения пари ще ми искат! Напротив - те трябва да ни плащат за да им гледаме антифутбола!

Каквото и да си говорим, ако сами си продаваха правата клубовете, ЦСКА и Левски щяха да взимат много по-голям дял от останалите. Гледаемостта на техни мачове, ще е по-голяма от на всички останали взети заедно. Сега един вид "добрия" Домусчиев защитава бедните клубове от "акулите" ЦСКА и Левски, а един вид ги подкупва. И то ги подкупва с пари, които при нормални условия, биха били приход за ЦСКА и Левски. Един вид ситуацията е дали да е социализъм (всички по равно) или капитализъм (колкото може да искараш). ЦСКА и Левски са безпорно ощетени. Не може да твърдите, че мач Хасково-Марек, ще е по-гледаем от ЦСКА-Левски. А това, че правата са в Домузчиев, е вид конфликт на интереси.

ЦСКА да се преименува на ПЛАЧКОВЦИ! Не могат да понесат хегемонията на провинциален отбор и с готови дори с Левски да се съюзат.СРАМ!

Интересно, какво общо тук боя от Локомотив с Лудогорец? И кога и той и Батков ще спрат да гледат в чуждите паници? Вярно, няма как да обичат отбор, който от 3 години ги бъхти където ги хване, ама вината не е само на Лудогорец, че са добри, ами и на Левски и ЦСКА, че са толкова слаби!

Май не гледаш мачове а само коментираш! Ей така както сме слаби Левски, всеки път го гърбим бутиковото отборче с 20 фена ! Факт!

Аз пък, за разлика от всички разградчани тук считам, че и Лупи и Батков, колкото и да са противни, СА АБСОЛЮТНО ПРАВИ ЗА ДОМУСЧИЕВ. Впрочем и той със зализания си вид и с нахалното демонстриране на манията си за величие, е също толкова неприятен. А най се чудя на подръжниците му от Разград, Пещера и т.н. Тези футболни фенове добре знаят какви смешни заплати плаща Домусчиев на работещите в заводите му. Стигна до там, че си издейства по "втория начин" документ, че химическият му завод в пещера нямал вредни за здравето емисии и престана да дава кофичка кисело мляко на работниците - толкова е стиснат този мултимилионер. Какво добро да се очаква от човек с подобен морал, който държи в ръцете си целия български футбол?

Люпито ако не се изкака кой ще е..да си гледа там работата и да се радва че отърва пандиза там

Спри две заплати на Стойчо и плати на играчите обещаните премии,че става напечено в отбора,не брой парите на хората и не пробутвай тъпи причини за отклоняване на вниманието.

Руиз

Не гледай в паницата на съседа си!

Гьон сурат, срама няма.

Лупи,не ти хващат хората вяра човече.На физиономиите ви е изписано че не сте за вярване.Това за заводите и власта са комунистически бръщолевения и оправдания за некадърност.Страдаш по онова време на еднаква бедност.

И този ли хахо е срещу "Лудогорец" Вече и ние си имаме своя Русия, макари футболна. И си имаме и Путин, макар да се казва Домусчиев. Що не се погледнете кви се мижитурки с Батков - съсипахте отборите на народа. Природата не търпи празно място - "Лудогорец" е велик български отбор, а вие сте нещастници. САМО "ЛУДОГОРЕЦ".

Путин е агресор и фашист. И вие ли сте такива ?

На крива ракета космоса и е крив! Не в Разград ако ще и в Долнонанагорнище да преместят БФС-то, ако не могат да играя и ЦСКА и Левски си остават същите калъфи. Явно и Лупи и Батков ги тресе носталгия по старото време. Когато от политбщро се обаждаха кой да побеждава и кой да пада. От изказването в статият е се вижда, че ги разбират тези работи !

Ако Домусчиев е отказал Михайлов,Сираков,Лечков и Костадинов от Левски и ЦСКА и са станали привърженици на Лудогорец, проблема не е в него,той си защитава интересите.ЦСКА и Левски имат възможноста да доказват на мачовете си с Лудогорец ,че са подобри и ощетявани.Лесно е има записи на всяка тяхна среща.

лупето е великан не надминат,вместо да е на топло в зандана,тои се подвизава в медиите всеки божи ден.това се случва само в булгаръ....