Фетел спечели старта за Гран При на Малайзия

Четирикратният световен шампион Себастиан Фетел (Германия) с "Ферари" спечели състезанието за Голямата награда на Малайзия, втори кръг от сезона във Формула 1.

Обратно в новината

Коментари - Фетел спечели старта за Гран При на Малайзия | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Скоро ще се установи кой е лидера в тази надпревара. Фетел не е призван да носи генералските пагони на Ферари. Може да им носи победи за момента но това е времено.Ферари имат сериозен проблем с електрониката и самият болид.

на Фетел! Показа и на ледени и на галфонсовци кой колко струва, а и както въври ще сложи на мястото му онова комплексарче с добър болид Розберг.

има това момче! Обра лаврите след огромният обем свършена работа от Ледения и Алонсо

хаха кво свършиха ледения и алонсо се видя миналата година...аз за алонсо се видя кво върши и предишните години. кръгла нула. добре, че наеха ТОП пилот та да се видят резултати, отделно поизгониха и група некадърници...

Как пък все някакви лаври обира? То не беше Нюи, то не беше аеродинамика, не беше Бърни, не беше Уайтинг... Сега пък било заради градинския трол галфонсо, заради който Ферари 2 години гледаха подиума от бокса. Как един смешник не каза, че момчето си кара.

Не съм фен на Фетел по различни причини, въпреки че като човек е много възпитан и скромен за разлика от повечето си колеги. Но... Във Формула 1 карат 20-те най-добри пилоти в света. Всеки е способен да спечели победа. От тези 20, обаче, световени шампиони могат да станат не повече от 5. Фетел го направи 4 пъти. Естествено, че Ред Бул бяха много силни, на това е комплексен спорт: пилот - техника. Самия Емерсон Фитипалди казва: "Най-талантливия пилот не може да стане световен шампион, ако автомобилът му е по-слаб от тези на съперниците му". Така че Фетел си е Фетел. Просто обра негативите от прекалено дългата доминация на Ред Бул, но причините за това са политически и икономически и Фетел не е виновен за това. Имал кола - печелил... Защо Марк Уебър на стана световен шампион със същия автомобил?

Dali v bg su davat smetka che ferari i kimi imat poveche fenove otkolkoto Nikoleta e spala s myje ... s izvinenie za sravnenieto

До редакторите:Извинете Вие кое състезание от Ф1 гледахте днес?

Шивачев пак е пил нафта. Затова и такава е "новината". :)

Как може да напищете такава глупост за Кими, че е отпаднал на 11-та обиколка. Леденият завърши 4-ти !

Абе може ли тия малоумници от Диема да обявят състезанието за 11 часа а то да започва в 10 ... егати телевизийката, че и пари искат за тази шльокавица ... иначе хубаво състезание, поне това което видях ...