Кими Райконен: ”Ферари” може да спечели титлата

В сравнение с 2014 година отбора на "Ферари" направи огромен скок в началото на новия сезон.

Обратно в новината

Коментари - Кими Райконен: ”Ферари” може да спечели титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

може.ако кими и грожан блъснат хамилтън та да загуби 50 точки и ако му се счупи колата още няколко пъти.ферари е много здраво и не се троши.

не са за подценяване Скудерията, голям и силен отбор са с много ресурси. Кими е последния шампион на Ферари да не забравяме този факт. Не бяха случайни оплакванията му от колата минлата година, но сега когато вече имат нещо добро ще трябва да гони младока :)

Не знам дали ще успеят да се справят с Хамилтон, но ми се струва че ще успеят да спечелят титлата при конструкторите. И двмата от Ферари са по добри пилоти от Розберг!

засега росберг е по добър от кими и следващото състезание ще изпревари и фетел.не мисля че кими е изключителен пилот.по мое скромно мнение такива са хамилтън,фетел,алонсо,ричиардо.колата която караш е без значение.важно, е какво можеш.кими стана шампион заради глупоста на рон денис-макларъните на хамилтон и алонсо колеха и бесеха тогава ама тои ги остави да се избият взаимно и стана така че алонсо имаше 2 точки по малко от кими а хамилтън 3 или обратното.а ферари бутаха всячески кими напред.

Да, ако Мерцедесите си отвият едното колело. Леко бе Кими, ти си оправи първо квалификациите, после карането и виж, че Хамилтън в круиз режим ви държа цяло състезание нейде в далечината. Излъгахте ги в Малайзия със стратегия и с това, че не очакваха изобщо. Освен ако не почнат да се чупят сребърните стрели не се вижда начин да ги биете.

това от майка си ли го чу гоше ???

Леко си се объркАл, приятелю... Кими е сред пилотите във Ф1 с най-постоянно управление на болида, спомни си серията от състезания със спечелени точки миналата година и феноменалното му представяне в Гранд При на Монако, където смени гуми 3-4 обиколки преди финала и финишира на 10-то място, отново в зоната на точките /изпреварвайки 4-5 коли и то на трасе като Монако/... Какво може да направи пилот, когато колата му не върви като хората...? Дано тази година с Фетел направят шоуто...

не мисля че ферари ще застраши хамилтън освен ако кими не го блъсне отзад както блъсна алонсо 2012.