Кубрат Пулев ще се боксира през месец юли?

"Следващата ми цел е следващият ми мач, който може би ще е юли месец", заяви боксьорът ни в тежка категория при професионалистите Кубрат Пулев пред "Канал 3".

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев ще се боксира през месец юли? | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Радвам се за Кобрата,но мисля че трябваше да не дава аванта на Кличко.Той е добър,и всички го видяха.Е,следващия път може би.

Прегледах немската преса /БОКС/ - никаде не намерих нещо с този боксьор. Сигурно срещата е в България. или е ПАРТЕНКА

Още ли е в нокаут?...

С АНДРЕА ЛИ???

И продължаваме "напред". До следващия път когато ще ме направят Мики Маус.

Значи юли месец окончателно ще му лъсне голият гъз.

Кубрат ако се боксираше поне половината на това, което приказва - цена нямаше да има. Колко глупости се наслушахме и продължаваме да слушаме, а като излезе срещу Кличко за една минута два пъти падна.

През Юли месец ли?! Това ще да е в някоя морска дискотека ;)

ама там е гоуема сила

Кобра ти като паднеш и аз падам с теб и много ме боли, та гледай да не падаш. Пожелавам ти успехи и продължаваме напред

Успех.Но от мен никога подкрепа,видя се кой е спортист и кой човешко изпръжнение(да не казвам думата)!

Надявам се Опуления посерко да се състезава от името на Германия да кажем или от свое - да не излага за пореден път България че пак ще яде много бой бедния. И да не споменава много откъде е такава антиреклама вече ни стига.

По принцип не съм любител на тежките и жестоки спортове, но като българин гледах мача Кубрат-Кличко. Беше жалко за нашето момче, ужасното е че той се е взел толкова насериозно, че предизвика руснака да го удари няколко пъти по така и нашия беше вече безпомощен. Предизвика го с високомерното си държание, трябва да има професионализъм и джентълменство в спорта. Кубрат е пълен глупак и типичен българин видял пари.

Къде, бе идиото, видя руснак в мача Кличко-Пулев?

Между другото на много места го бъркат с руснак. Американците също. То народа на Киев е русь, така че не е далеч от истината.

ден ще почнеш да се интересуваш от "тежките и жестоки спортове", даже може и да потренираш и тогава ще разбереш какви глупости си напраскал. Според мен това е типична българска черта - човек да се изказва категорично, когато нищо не разбира...

Аз съм втория ти +. Кубрат беше на ниво за мача от чисто спортна гледна точка, но не нарушаваше правилата достатъчно опитно като Кличко.

Глупости. Хората на върха не се интересуват от високомерно държание и обиди. Това го правят губещите. Това са жълтини за публиката.

ще е той срещу ...чувал...иначе пак ще има излагации!

Абе посерко, падна 1 мач и то срещу световният шампион. До преди това загуба НЯМА ! По твойте размишления съдя, че всеки който е паднал последните години срещу Кличко не става за нищо а ? Само за ден ако можех да ви събера всичките палячковци от ДИР бих могла да си направя страхотен цирк !

Посерко ще казваш на тоя дето се заканваше на Кличко, пък го биха като маче в дирек...

Не е срамно да се боксираш по правилата и да паднеш от "шампион" който от десет години не дава допинг тестове - и Армстронг беше "шампион", докато му доказаха вземането на допинг... Колкото за "боксовите" удари с лакти на "шампиона" Кличко, които събориха 2 пъти в тежък нокдаун Кубрат и решиха мача - това май е съвсем извън правилата на бокса и може да е валидно само в кеча... беше си за чиста дисквалификация на "шампиона"...

Има една поговорка: След боя юмруци не се размахват...

Не знам за бокса, ама да вземе да научи малко чужди езици, че се излага по интервютата. И онази неговата също!

Абе, честно да ти кажа, по добре че не знае, та да не се излага с глупостите дето ги приказва и пред другите хора.

Може и без повече излагации.

Е Кобра ,играеш нечестно майна....що сега ми казваш бе майна ,че аз кога ще се подготвя....??? Но...ще бъда на ринга през Юли ....да знаеш ...да не се откажеш?!

И ТОЯ СТАНА ЗА СМЯХ ПРЕД ЦЯЛ СВЯТ!МНОГО СМЕШНИЦИ ИМА В ТАЗ БЪЛГАРИЯ!!!!!!!!!

Абе няма проблеми.Падаме,ставаме и продължаваме напред