”Левски” пак става български

"Левски" се връща година назад и пак става предимно български.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” пак става български | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За какво ни е тоя отбор, в който играят Педро, Нину, Бел Аид, Чер Аид и каква ли не паплач, за много пари, в държава без пари.

Левски извадиха късмет,че Герена не е апетитно парче земя, за разлика от Народна армия и Панчарево, които някой си ги е харесал и ще си ги присвои, но само ще гледаме какво ще стане в мутренската ни държава.

Стига вече държавата е наливала милиони в продънените каузи Левски и ЦСКА. Това не са пари, дадени за спорта, за младежта, за хората, а за шепа дребни тарикати, окупирали синята и червената идея и бранещи кокала си със зъби и нокти. Слд ЦСКА и Коко Сф, държавата да си свърши работата и по отношение на Левски, макар да е казионният отбор на управляващата партия. Не може едно кухо АД без лев активи, с 50 млн задължения да продължава да съществува и да трупа още и още дългове. Левски съществува и има лиценз само защото държавата (в лицето на НАП) не си иска парите от тях, така както си ги иска от всички други отбори и фирми в страната. Да излезе шефа на НАП и д акаже с какво са обезпечни 10-те милиона задължения на Левски, при положение, че АД-то няма никакви активи, не плаща заплати от месеци и практически е в неплатежоспособност от 2-3 години?

А къде да играят децата от София ? На Лайногорец арена или в Ловеч. Марш на село прошляк ..

Левски НЯМА 10 милиона дълг към НАП. Има под 4 милиона дълг като е обезпечен и със схема за разсрочено изплащане, като за взимане на лиценза Левски изплати към половин милион на НАП. За сравнение свините имат 3 пъти повее и не са плащали и стотинка от години.

Гонзооо, гони ги всичките и почвай на чисто, то през лятото футбол няма, затуй че чисти наред.

Като чета се чудя за спортен клуб ли става дума или за търговско предприятие. И твърдо вярвам, че там е проблема - не само за "Левски", но и за всеки друг отбор- сега и в бъдеще. Затова според мен трябва да се търси нов статут на спортните клубове, ако искаме те да съществуват. В ограбена България да се разчита на частни инвестиции и спонсори, е безнадеждно. Още повече, че вечи нито масово ще събере публика, нито ще може да накара некадърници и лигльовци да играят за идеята. А който иска да гледа футбол от висока класа - има телевизия.

А примерите,Литекс,Берое и Лудогорец?Защо всичко да се равнява и съобразява с ЦСКА и Левски, те са отрицателни примери, как не трябва да се ръководи Професионален Футболен Клуб?

1. Литекс изградиха школа с откраднатите пари от държавата в милиони от ГГ който ако влезе в затвора с Литекс е свършено . там му е мястото . 2. Домус ага и Лудогорец е подобно положението -откраднати пари и инвестирани в дрога предприятия и дрогата се изнася от БГ . За разстрел ! 3. Берое са по потайни но то4ат легално пари от държавата , а ние плащаме скъпият ток . За съжаление няма пример в БГ с чисти финанси , ако има е в Б /В група .

Легендата на Левски - Гонзо, трябва да се оттегли изцяло, без да има каквото и да е пряко отношение към работата на Левски! Достатъчно пакости стори, видимо не става нито за треньор, нито за ръководител, но и без да се отричат заслугите му в минало време. Трябва най-после у нас, в случая Левски, да схванат, че твърде рядко звездите стават успешни треньори и ръководители! Гонзо да си отиде с мир, с почести и извинения, и в близките години да посещава стадион "Георги Аспарухов" само като зрител, но не и на офицалата трибуна. Ако обича Левски, това трябва да стори...И стига вече с тези купени чужденци на килограм! Дайте път на българските юноши и младежи - те са и приятели в живота. Защото чужденците идват на стадиона от мач на мача, или за час-два при тренировките....