Коментари - ЦСКА започва от ”А” окръжна начело с Божков | Корнер.dir.bg
назад

ЦСКА започва от ”А” окръжна начело с Божков

Васил Божков официално се ангажира да помогне на ЦСКА, като клубът ще започне участие от "А" окръжна група през следващия сезон.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА започва от ”А” окръжна начело с Божков | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 113

Ами оня дрисльо дучето знаете ли колко парички излапа от откраднатите...къде е сега това дуДуче?

Очакваме ви с изненади в Люлин!Поздрави от София запад!

спрете да се друсате момчета, толкова сте пропаднали, че цяла София ви се подиграва.

Само ЦСКА..

и в Я група ЦСКА да играе, пак ще фалира.

На кой футболен отбор си фен??

На Витоша Бистрица, и на най-големия тигър Боцко от Банкя.

Ще гледам ЦСКА на живо у Вакарел. Каква добра новина. Ще мога да забия поредния си.

Фалит на ЦСКА би трябвало да се обяви , ако се докаже , че собствениците нямат достатъчно средства , за да палщат. Към момента това не е така - те ИМАТ пари , но НЕ ЖЕЛАЯТ да плащат. Това би трябвало да се квалифицира , като умишлен фалит и да не се допуска от държавата

Новият отбор ще вземе конструкцията на името на стария ЦСКА и ще се казва: ЧРПА Като се произнася - ще е ЧеРеПА, което е доста по-близко до истината, че това просто е един частен отбор на своя собственик.

КОЙ ТАКОВАЛ ТАКОВАЛ ОТ УТРЕ МАРА РАЗБИРАЙ ЦСКА ЧЕСНА ЮРАААААА

е няма как да стане . да се запазят титлите а дълговете не .и какво става със заложената търговска марка . как в тая скапана държава не се намери човек да изплати дълговете и запази достойнството на клуба . а иначе би трябвало и да им вземат някоя и друга титла на кредитните шампиони . КРЕДИТНИ ШАМПИОНИ .

В името на морала и законностТа си платете дължимото пък после се възраждайте от където си искате!!

Всъщност мъглата стана още по-непрогледна. Оригиналния ЦСКА е собственост на Манджуков , заедно с историята и дълговете. Божков си прави нов ЦСКА. Как точно ще вземе титлите и купите от Манджуков не е ясно

Титлите са лесни! Отива с едно колело с кошница и ги взима. По-важното е как ще вземе базите!? А още по-важното е кой и като на какъв ще му даде базите!?!?!?

Казвал съм, че не съм ви фен. Нито на вас, нито на тия от Герена. Сега Ви поздравявам, защото всичко друго щеше да е гадно и изкуствено, което щеше да затрие вашия клуб. Разликите между вас и левскарите е, че те по рано разбраха и се отказаха да харчат луди пари за ментета, било треньори, било футболисти. Колкото имат, толкова харчат. При вас големи екзекутори, големи футболисти и президенти, ви таковаха мамата. Преди години плюхте и срещу Божков, ама най силните и стабилните ви години бяха при него.

Това е достойно и мъжко решение!

Това е поведение на мишоци. Борчовете към държавата и хората кой ще плаща?

Май не си много умен, а?

Достойно и мъжко е да направиш на държавата си и на хората в нея дългове и като поизтрезнееш да кажеш - sorry аз започвам отначало. На си ти дълговете, дай си ми титлите Ако този народ и всички властници приемат това - ... (псувня) и да се чувстват достойно и мъжки

нали лупи е сит...ся си вее моркова а ние ще му плащаме борчовете от 30 милиона..тва ако беше китрай или корея до ся 2-3 пъти да са го гътнали

Вчера беше Гриша Ганчев, днес Божков....какво, няколко ЦСКА ли ще има. А и какво ще значат четирите букви. Този отбор може да бъде само на армията защото това е и самата му същност. Но понеже вече и армия няма не виждам никакъв смисъл от съществуването му.

Понеже армия не остана, моля да се чете: Централен Спортен Клуб на Аматьорите!

Футбола в България се дирижира от мутри. Гледайте им сеира и да вървят на майната си.

и какво да се радваме на таз новина една мутра праща един отбор без който българския футбол няма да е същия в трета глуха и евентуално след около 4 години може да гледаме вечното дерби. Казвам евентуално защото до тогава не се знае колко пъти ще се препродаде отбора и какво ще стане въобще

е казала мутрата Божков-Черепа. Ще помага да изчезне ЦСКА. Ще прибара базите заедно с мутренските държавници. Няма ли ЦСКА няма футбол в България. Докато има мутри общественият климат ще е неподходящ. От къде са парите на мутрите и кой ги подържа.

Не се притеснявайте... и Левски с бързо темпо се насочил в тази посока, а след като изпере мангизите онова зализаното влечуго от лудогорец няма да остане и следа.... и като вземем под внимание, че ловешкия бандит е готов да заличи литекс за две секунди .... картинката е повече от ясна нали...

Армейци, Дължите ни 30 милиона Имате 31 титли Ако искате новия отбор да има от предните титли - връщате едно милионче от дълга на стария отбор и си взимате по една титла от старите. И така до 30. 31-вата ще е бонус! Договорились?

Човек: Божков? Чорбар: Божков! Човек: Божков??? Чорбар: БоОожков! БоОожков!! БоОожков!!! Човек: Божкееееее ...

Какво е общото между - Ц иганите - С оциалистите - К омунистите - А вантаджиите удрят се в гърдите лъжат пият, но не плащат краднат като стане напечено бягат нашето наше, чуждото - пак наше

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ФУТБОЛ БЕЗ ЦСКА ЦСКА ТОВА ПЪРВЕНСТВО ГО АНАТЕМОСВАМ БГ ФУТБОЛ ДА СЕ ЗАКРИЕ УРОДИ УРОДИ ОЛИГОФРЕНИ

Ходи спи , бе ! Утре ще си по-свеж !

В името на бг футбола цска трябваше да бъде закрит през 1989,заяото и без това е един изкуствено създаден отбор с цел унищожаване на футбола у нас.

АБЕ ВИЕ НОРМАЛНИ ЛИ СТЕ ФУТБОЛ БЕЗ ЦСКА ЦСКА ТОВА ПЪРВЕНСТВО ГО АНАТЕМОСВАМ БГ ФУТБОЛ ДА СЕ ЗАКРИЕ УРОДИ УРОДИ ОЛИГОФРЕНИ

Не само у нас.Унищожил е футбола в Англия, Германия,Испания,Холандия и чрез свои играчи-подставени агенти на световното 1994 е съсипал Гърция,Аржентина,Мексико.Жал ми е за световния фитбол,който ЦСКА съсипа.В бг футбола както казваш 6 пъти в последните години съсипа и "отбора на народа" да се свети името му и неговия пресвети водач Тодор Батков.За всичко това ЦСКА заслужава да си отиде завинаги от родния футбол.Амин!

И ЗА 30 МИЛИОНА И ЗА МНОГО ДРГИ НЕЩА АПРОПО КОЛКО ОТ ЗАСЛУГИТЕ СА НА СОБСТВЕНИ ФУТБОЛИСТИ . Е НЯМА ГО БАЙ ДОБРИ ВОЕННИТЕ ОКРЪЖИЯ И САТЕЛИТНИТЕ АФД...

Сбогом цуро!Няма да ни липсваш!

Ето това вече е чорба-каша.

Всичко се проточи толкова дълго,защото мутрите не можеха да се разберат помежду си , кой ще открадне базите на ЦСКА.Днес най-после са се договорили.Тия които фалираха банка КТБ те фалираха и ЦСКА.Комунистическата мутренска мафия!

Бий чорбата по главата

Аз съм ЦСКА,аз съм ЦСКА!Кво стана бре ДуДуче?!?Духна ли супата!

В А окръжна и аз мога да издържам ЦСКА. Въпреки, че футболът в А РФГ и А окръжна не се различава. Но, щом така се решават проблемите, предлагам управляващите да се върнат в първо отделение, за да си учат отново уроците и да станат добри ръководители. Да върнем Луканов, за да избере по-подходящи бандити за олигарси, а избраните от него до сега да върнем в задниците на майките им, за да излезнат нормално и да не измъчват държавата и хората.

Как така пак от А група? Каква е тая мафия? Единия от двата титани в Шотландия Глазгоу Рейнджърнс ги пратиха в най долната първа група при аматьорите без грам да се замислят, и сега ще му трябват поне 6,7 сезона докато се изкачи в А група пак при Селтик, ако всяка година е шампион в долните дивизии де, а ние не можем да пратим един от двата стари гранда? Ай сиктир... Глазгоу Рейандърнс са донесли толкова много успехи и титли по европейските терени за Шотландия но не се поколебаха да ги пратят в дъното и да се спазват законите и правилата за всички отбори!

Рейнджърс ги върнаха в 4-та дивизия/професионалисти. а не аматьори/. И те за две години се върнаха във втора, а този сезон/14-15г./ загубиха финалния плей-оф за влизане в първа дивизия, т.е. Шотландската ВисшаЛига. Ама простено да е невежеството ти по темата, все пак си "юве"-фен. Преди години старите госпожи трябваше да бъдат изхвърлени от профи лигите в Италия /и то за много по-сериозни спрямо футбола провинения?, ама нали са стари госпожи, простиха им. Така че не ми се прави на морален.

в която група и да се скриете, ще ви намеря и ще ви "спасявам" отново

Напоследък все четем за ЦСКА и Гърция. На път сме да се отървем от едната новина,дано скоро да се отървем и от другата. А иначе черепа не е прост, да плаща стари борчове. Така че чорбарите в окръжната.

....все едно понеже българия е последна дупка на кавала да се върнем в бронзовота епоха.... ......молоумник.....

Яко. Ще пором ФК Милиционер след 1 година в група В. Понеже те са връзкари нема да почнат като нас от А окръжна ами във В направо. Така че гушвайте букета и идвайте да ви кожим. Все пак 7 е едно мноого хубаво и очаквано за вас число подуянски смешници. Ние СМЕ ЦСКА!

ВИЕ СТЕ АМАТЬОРИ !

от окръжните групи по-ниско май няма.

В понеделника Манджуците плащат за лиценза и истинския ЦСКА остава в А група!

Ще ви платят те... По един суджук, квадратен, с две контрагайки с обратна резба... Блажени верующите, понеже тяхна е "А" окръжна - сега и завинаги.

Много правилно решение.Сега държавата да съди и да търси от всики мошенници които са подписвали договори и дължат пари.САМО ЦСКА

Коя цска ???

Значи цска вече не съществува, така ли да разбираме?! Е случва се, защо държавата дава на концесия базите и стадиона на Божков?! За какво са му на новосъздаден клуб в А окръжна?! Бояджийте фенове са ясни, то и 1945г., нямаше нито един фен, после бая се пребоядисха по заръка на партията. В крайна сметка всеки има право да вика за когото си иска, щом искат да викат за Божков АД, тяхна си работа. Ние като граждани и данъкоплатци питаме, кога на всеки от нас ще бъдат опростени по 10 милиона данъци и ще ни бъдат връчени, апетитни имоти, къда да се запишем, че да получим тези благинки?!

Това с А-окръжна не е хич добре,какво е това меле от нередности я се стегнете. Къде е футбола А?

И за какво беше цялата тази олелия?!?За какво е собственик от ранга на Божков за отбор от "А" окръжна!Бюджета на нашия селски отбор е 10-15 000 лв. годишно.Всеки може да си спретне една селска Цецка!!!Незнам болните червени мозъчета,дали осъзнават какво им се случва.

А бе , защо новият цска да не се преименува в Арсенал София ??? :-) :-) :-)

Футболистите на ЦСКА се разбягаха , а те са единствения актив Така държавата ( и ние ) пие една студена вода за 13 млн , а другите кредитори за още 17 млн Евала !

Значи Дучето избрал "морала" да започнат отначало , т.е. да не платят дължимото на служители в ЦСКА , някои от които не са получавали заплати от 12 месеца хахахха Я си.......майката..

иби

ъкъ, трябва да е в множествено число

Да си бяхте плащали измамници такива още щяхте да сте в А група.. 20 % от дълговете да си бяхте платили....на Тройчо да си бяхте платили..но не , вие от месеци не сте плащали нищо ИЗМАМНИЦИ !

ШЕСТОРЧО Е

Значи скоро имаме 3 цска ... цска Б от А окръжна , цска М от В група и цска Г от Ловеч ... ??? А стига бе ... , това и мистър Сенко не го може ... Много ми е весело в България :-)

А четвъртия т.е. първия си е где? ... в Мосвкеееее

Ами ако Божков ритне камбаната, докато сте в "А" окръжна:))

Не го мисли! Все някой ще им е виновен пак на "цецека това са ТЕ".

ЦСКА ще си остане да рита по аматьорските групи. Нали никой не си представя, че Божков от умиление ще дава пари на ЦСКА. Неговата цел бяха само базите на ЦСКА. Дълговете и четирите букви не го вълнуват.

Само мен ли ми звучи притеснително че министър Кралев е обещал да подари едни държавни бази на своя приятел Божков за отбор дето още даже не съществува?

Значи новото дружество , ще припознае купите и титлите на старото , сигурно и базите , но дълговете забравят да ги припознаят.. Абе вие подигравате ли се ?

Никой нищо няма да припознава. ЦСКА 1948 почина. Остава завинаги на (с) 31 тенекии. Сега някой си прави ново цска, с 0 титли, 0:0 голова разлика и започва отначало.