”Лудогорец” уволни дисциплинарно Бруно Рибейро

ПФК "Лудогорец" уволни дисциплинарно старши треньора Бруно Рибейро, съобщиха от клуба.

Обратно в новината

Коментари - ”Лудогорец” уволни дисциплинарно Бруно Рибейро | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Този противен келеш Домуса пак търси начин да не си плаща обезщетенията. Дано да има начин да му ги вземат в пъти и да си седне на задника.

Олигофрена доказа отново, че няма никакъв морал. Интересуват го само парите.

Да му мисли голямото Тупе, че тука него ще го подгонят от ФИФА. Накрая да не се окаже, че българския данъкоплатец (БФС) ще плати солидна глоба заради Домуса?!?

Този португалец е егати и гьонсурата. Прецака милиони на Лудогорец от участие в евротурнирите, биха го като маче от дирек и български отбори и неще да си ходи докато не гепса некоя пара.. И в Европата са същите пропаднали тарикати като и тука...

Еййййй , въртя , сука гелосания и успя да спести 200-те бона в евро , които му дължеше за предсрочно освобождаване..........

Ta може ли да кажете Гелосания колко трябва да плати?

Предполагам Домусчиев с такива мръсни похвати е забогатял, но досега- сега започва да си плаща.

Защо, отказал е да взема хапчетата си? Напоследък играят като прасета с тикви.

Какво се чудите, как бил станал милиардер, мениджър, бизнесмен, не знам кво си, ако не можел да се оправи с такова нещо и така се излагал. Абе вие все едно от небето падате, как в БГ се става толкова богат, има ли ниякой на който да не му е ясно? Не е с много акъл, можене и талант, по друг начин се става и всеки българин го знае и го разбра за тия 25 години. Зализаният не изглежда да е по-различен. Колкото до дисциплинарното уволнение, ако не е бил 2 дена на работа без уведомение на работодателия, по българските закони имат право да го уволнят. Как стои въпроса пред УЕФА едва ли е толкова просто, но зализания сигурно се е подсигурил юридически. Друг е въпроса каква реклама му прави това, но пък и оня мишок, ако се е покрил и не могат да се свържат с него, какво точно да правят от Лудогорец?

ДОМУС-АГА ТОЗИ ПЪТ НАСТЪПИ КОТЕТО ПО ОПАШКАТА!ВЛЕЗЕ В ЧЕРНИЯ СПИСЪК НА ФИФА,ФАФА, УЕФА И СЕГА,ЩЕ ВИДИ КОН, БОБ ЯДЕЛИ?ДА НЕ ПОСЛЕДВАТ ЦСКА ВЪВ"В"ГРУПА ДО ГОДИНА???ТОВА НЕ Е БФС,ТАМ В ЕВРОПА ИМА ЗАКОНИ!!!

Дрън,п дрън... Четни КТ (Кодекс на труда) на РБ (Република България) пък тогава ръси простотиите си!

Съмнявам се договора с португалеца да е сключен по КТ. Свали капаците за малко, че явно вече са се сраснали с главата ти. Спомни си дон Божини колко време клати клуба си, въпреки че не се беше вясвал в Португалия от сумати време. Със сигурност е нарушил португалския КТ, но никой не си помисли да му прекратява договора по тази линия. Та Домуса тук според мен удари гредата, но времето ще покаже.

Пълни аматьори! Как този човек Домусчиев, става милиардер, без елементарни мениджърски познания. Какви са тези адвокати на милиардер, да не заложат клаузи в договора? Освен писмено, служител може да бъде уволнен и устно. Ако му е казано пред свидетели, важи. Най-вероятно ще платят неустойка на служителя си, ако има желание да ги осъди. Бруно, не му мисли, завеждай делата!

Я, че ми стана интересно - къде пък намери, че уволнение може да се случи и устно? Нещо, закон, кодекс, практика... ?

ХА-ХА-ХА ! Аз го ударих, защото той после ме наплю ! А къв го дири в клуба Едуард Ераносян, след като по Договор старши теньор е Рибейро ? Добре дошли в България.

Самозабравили се мафиоти, очаквам Бруно да ги одруса солидно, виждам го поне с милионче в евро накрая + дебели наказания за Лайноходец

ФУТБОЛЪТ НИ ВЕЧЕ Е ПОГРЕБАН! СЕГА ПОГРЕБАХМЕ И ЧОВЕШКОТО, ЧЕ РАЗБИРАМЕ ОТ ИГРАТА И ВЗАИМООТНОШЕНИЯТА...! ПРОВИНЦИАЛЕН БАЛОН ИСКА ДА Е МИЛИАРДЕР... ВЪРВИМ КЪМ НОВ СЛУЧАЙ ЙОКАНОВИЧ...

Това да не е все едно да уволниш бай Пенчо от Млекокомбината...чужденците не са чак такива балъци

Само да кажа, че тук не става въпрос само за договори и адвокатски трикове как ще се цакат, става въпрос и за етика и морал. И тук за пореден път лъсна, че тая зализана делиорманска мастия е един селски тарикат, какво като има пари, не пречи да е прост чукундур. Излагация за Лайноходец.

Тъй, тъй, тия разградски капути пускат обяви, че са стартирали преговори да прекратят договора на Бруното, а после какво очакват от човека. А и спрямо селската пръчка Ераносян Бруното изглежда сто пъти по-добре.

"Въпреки няколкократните писмени покани от страна на клуба да възобнови трудовите си задължения, Бруно Рибейро продължаваше да не се явява на работа и да не изпълнява поетите с договора ангажименти" брех те не го ли изгониха преди това...или се бъркам нещо

Тези номера пред FIFA няма да минат. Ще има тлъсти компенсации и глоби

Селяния до шия. Аз ако съм на мястото на Рибейро ще ги скъсам тия селски трътки сега. Големия "европейски" клуб, тъпи селски мутри станали богати с кавали на бат ти Бойка.

Както вече казах в един друг пост - да назначава на Божинката манагера. Той е виртуоз да намира добре платена работа на пълни бездарници.

ша ядат папура нашите тва да не е толкова лесно кат да изгониш пената или някпой друг ша си платят обеазщетенията като поп даже и отгоре :-)

Ако правилно съм разбрал съвсем правилно сключен договор с този треньор.И ако е така съвсем законно е освободен дисциплинарно.По Кодекса в РБ е така.Не се плашете а пък ние да не пишем глупости по въпроса.

Да видим сега колко ще се бръкне Домузчиев за неустойка, когато Рибейро (нямайте колебание в това) се обърне към УЕФА Аз се обзалагам, че Киро ще загуби този път. Трябва да си уволни юристите:)

Колко ли ще плати Домуза на Рибейро

За пореден път се излагаме пред чужденците! Елементарни и безчестни "бизнесмени" управляват футбола ни!

Само "футбола" ни ли?... :::)))

да си много, много, ... тъп за да си направиш този експеримент с такъв треньор. И човекът, който го нае е милиардер, да се чудим откъде имат акъл булгаристанците да стават толкова богати, когато целото им "ноухау" лъсва в такива случки. Домуса може да прави милиони, но не знае да ръководи селски клуб. Е как става това? Че всеки панелен трол дето гледа мачове и чете спортни новини щеше да вкара отбора пак в групите на ШЛ и то с някой от старите треньори.

Големият отбор с идея за професионализъм години напред няма да успеят да привлекат качествен треньор, заради тези си ''професионални действия". Предполагам дори и родните съдилища-слугинища да отсъдят в полза на олигофренно богатия, то УЕФА ще ги накара да се бръкнат и платят.

Това е много непочтенно от страна на Лудогорец. Жалко, симпатизирах им.

Бруно Рибата да уволни незабавно адвокатите си. Още на 22-ри или 23-ти август Домузчиев каза в интервю, че е учуден, че Рибейро не води тренировките, защото никой не е прекратявал договора с него. Класико!

"Въпреки няколкократните...." Бооожеееее, аман от неграмотни дилетанти с претенция за висок интелектуален багаж!

Интересно какво са имали в предвид Лудогорец когато са отправяли писмени покани Рибейро да възобнови трудовите си задължения! Да му мисли БФС!!!