Ивайло Петев: Ще дам път на някои нови момчета

Националният селекционер Ивайло Петев ще направи много промени в титулярния състав на България в евроквалификациите срещу Хърватия и Азербайджан.

Обратно в новината

Коментари - Ивайло Петев: Ще дам път на някои нови момчета | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички зетьовци, синове, баджанаци в национала !

Цитат от статията: "Двамата основни вратари Николай Михайлов и Владислав Стоянов..." Николай Михайлов все още ли е основен вратар, след фиаското, което прави в сегашния си отбор?! Всеки друг след такава игра би бил изхвърлен от Националния отбор, но щом става въпрос за сина на шефа, о-о-о, това е друга работа, нали?! А относно останалите футболисти и треньора - то и най-великия треньор нищо не може да направи с тези куци коне...

Няма да се учудя като пусне някакви нови футболисти да се окаже, че те са е пъти по-добри и нахъсани от старите ояли се търтеи!

Не път и магистрала да даде ,все тая.

Тези новите най-вероятно са платили на малката перука, божинов и сие че ще играят вместо тях в некви мачлета без значение, които никой няма да гледа. Този дори и да е кадърен като треньор се оказа най-послушната марионетка. На когото и да даде шанс в този отбор винаги ще има връзкари некадърници да го провалят.

Дай път и на нов треньор!

вземи момчета от Б група, които ще играят с желание, стига с тези фолкаджии...вземи голмайстора на Ботев Гълъбово Гошката Кирилов...оня ден вкара на Владо Стоянов в първенството на Б група...

Дай пътя на всичките...

Каквото и да направиш мой човек, този мач за вас няма никакво значение! А можеше да има...

какво значи да даваш някому шанс да се прояви. Това да не ти е мачле на малки вратички в махалата ?! Тук е Национален отбор ! По-добре зачеркни всички тези и почни отначало, а отеби всички твои началници от фъшливия БФС. Поне ще си отидеш с достойнство.

Ще дадеш път на онези които ти кажат. Футбол вече няма в Б-я и затова на никой не му пука на кой ще дадеш път.

Няма спор, че избора от футболисти е малък и затова задачата не треньора е важна, Меси няма нужда от треньор. Затова оправдания от типа "това имаме" не вървят. Всеки при неуспех трябва да поема отговорност, вкл. Петев. Той не оправда доверието. Приказките за нови футболисти са алабализми.

СМЕШКО!!!