Моуриньо: Скоро се завръщам

Португалският специалист Жозе Моуриньо потвърди в интервю за списание "GQ", че съвсем скоро ще се завърне във футбола, съобщи БТА.

Обратно в новината

Коментари - Моуриньо: Скоро се завръщам | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Моля те, нееей

Може и да не е толкова скоро връщането му, колкото си мисли в момента. Разговорите с него, които Ман Юнайтед публично потвърдиха, според мене са именно с цел публичността. Начин да кажат на играчите "като не щете ван Гал, на ви Мориньо".... И май проработи, изведнъж заиграха. Чие дело е операцията не е трудно да се сети човек.

атлетико мадрид? маи станаха три отбора. наи-добрия отбор е барселона. непосредствено след барса са реал мадрид и баиерн. англичаните с цялото ми уважение са след тези три отбора

На този само тъпотийте му са специални.Разбраха навсякаде какъв голям спец е,добре че са парите на Абрамович.

Шегата за Тотнъм е актуална вече повече от 50 години.

он се шегува за челси и юнайтед,а не за тотнъм

айл би бак

Нямам нищо против португалците . Как така обаче един обикаля и на ляво и дясно тръби че е най - великият футболист , друг че е най - великият треньор . Не се сещам за други такива .

има още 11 миллиона, не обобщаваи толкоз...

трябва да сте най - великият писател ,а? Обобщавай се пише с Й .

Пак ли трябва да ти гледаме отвратителната и мазна визиономия.Хич не се връщай.

физиономия се пише !! и да България си е родината на завистта ... и в поредните коментари нищо съществено изменящо картината не виждам! ако все пак се запитате защо всички други страни (даже и в африка) са по-добре ... мога да ви кажа ,че е заради вроденото ни хейтърство

Морино е тъп рЗБЕРЕТЕ