18 клуба заявиха участие за новата ”А” група

18 клуба подадоха своите заявки за участие в новия формат на "А" група за сезон 2016/2017, съобщи официалният сайт на Българския футболен съюз.

Обратно в новината

Коментари - 18 клуба заявиха участие за новата ”А” група | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

България отдавна е заприличала на дивия запад в 19-ти век, и пак като от зората на футбола в 19-ти век в Англия първенството ще се играе от отбори подали заявление за участие. И сега един виц от преди 25 години:Знаете ли защо в България и Япония няма СПИН? Защото СПИН-а е чумата на 20-ти век.България все още е в 19-ти а Япония е чак в 21-ви век.

еми айде и варненския Спартак и Локо Сф и те да се запишат. Тва е такъв мега фарс - от мъдрене и схеми една топка няма да ритнат.

Най важната новина е: Получена е декларация и от ОФК "Поморие", в която клубът декларира своята готовност да участва в "А" група само ако получи това право по спортен път, предаде Фокус ФИФА и УЕФА НЯМА ДА РАЗРЕШАТ ПОДОБНО МАХЛЕНСКО ФОРМИРОВАНИЕ. ПО ТАЗИ ЛОГИКА И КЛУБА НА БИСТРИШКИТЕ БАБИ МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕ ЗА УЧАСТИЕ.

Пак по български. Вместо да се решават проблемите се заобикалят. Важно е ЦСКА и Литекс да са в А група. Майтап.

А според теб, къде е мястото на 2 от най-добрите отбора в България?

Където са си заслужили и където имат възможност, може би ;)

A на мен не ми е ясно какво ще стане с отборите от Б. Ако случайно стане рокада и някой незаявил си спечели право за горна дивизия ? Тогава една студена вода, а отбори назад от Б и В група във висшия ешалон. Странна работа. Нищо против ЦСКА и всички други, но е много нечестно и претруфено - който си има проблеми - решават се по законовия път - сега някой ще каже , че съм говедо, леФскар и т.н. - не съм - ако и те спрат да си плащат - към В и те. Въптосът е, че повечето от феновете не правят разлика между неплащащ изобщо клуб и такъв, който е задлъжнял , но погасява договорените наново вноски. Каквото и да си говорим, тази Висша лига е пълна безумица - искаха да намалят отборите - сега ги качват ?!? Абе луда работа. П.С. За ЦСКА-рите с минусите - никой не ви е виновен - обвинявате сега бивши собственици, управляващи, не знам си кой - ЦСКА е акционерно дружество (демек с ограничена отговорност на акционерите до дяловото им участие в него), следователно никой не ви е крив, че сте ги търпели. Обичаният от вас Тройчо ограби клуба с комисонни, назначи сина си и той да се блажи, а пък феновете се радвахте - ем, сега жънете 'успехите' му - напълни отбора с анонимни маймуни (както Левски рпави между другото) и лапа пачки и т.н. Това е само един пример как ви окрадоха.

Ами да,нечестно е. Всички знаят,кой е виновен за състоянието на ЦСКА,но няма нито един човек в затвора. Всички са едни невинни,с мед да ги намажеш. Казват,че собствениците били лоши мениджъри,но не съм чул на някой да му е фалирала фирмата.Така че не опира до лош мениджмънт а до игрички,които само който участва в тях разбира.

Така като ги гледам и се чудя колко ще са на полусезона?

Щом лецкиту и цесекату ши участват - може. Най-добре държавата да спонсорира всички по равно, а не да дава пари само на Берое (спонсор държавната Марица-Изток) и Левски - спонсор - Пеевски + всички с държавни поръчки в строителството.

И кво стана сега, който има пари е в новата лига, може и от А окръжна направо!Това го няма никъде по света, в Италия извадиха Ювентус във втора лига и две години играха преди да си завоюват завръщането, при нас вместо да закрият клуба, като не си плаща дълговете го връщат в елитната група!

Намериха начин да вкарат цска и Литекс в "А" група ли?! Ако стане - добре, но кой ще плати дълговете на цска?!

А ако не са в А група, кой мислиш, че ще ги плати?

Трябваше и "Сливнишки герой" да дадат заявка, защото и те са от "класата" на червенотиквениците... Цялото първенство ще преобърнат, за да може пак да им се сервилничи на петолъчковците. Отделно им поднесоха "Монтана" на финала за купата, като "Литекс" им полегнаха (за да не правят цирк 2 срещу ЦСКА - какъвто направиха много тичащите беройци /много тичаха, но толкова беззъбо, че прекалиха.../). На финал с последния от "А" група, а до там - само с един полегнал от "А" група - няма такъв случай в историята. Интересно е, дали в новата "А" група са измислили, че може да не плащаш на никого и да си трупаш дългове, а иначе да взимаш по 40 играча, за да има основание да се раздадат комисионните?!

Че то в историята няма и А група с 9 отбора, ама нейсе.

Вярно си е Берое полегна на ЦСКА щот са им дали 30 мил. лева:) Просто нямали евро в ЦСКА, затова в левове пиша.:):):):):):):) Абе то болни мозъци здраво има тук.

Най-вероятно начинът ще се казва "Свинтекс"...