Елица успя! България има първия си медал!

Елица Янкова спечели бронзовия медал в категория до 48 кг. на турнира по борба за жени от олимпийските игри в Рио.

Обратно в новината

Коментари - Елица успя! България има първия си медал! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само адмирации за Елица! Възхитен съм от безкрайната отдаденост и борбеност през всичките минути на тепиха, за разлика от някои от другите ни спортисти. Желая й, много бъдещи успехи с българския трибагреник!!

Аве общо взето българките са си борбени жени, силни са в силовите спортове, по грубовати са така да се каже от другите жени. Това, че са обичали да ходят по мъже ами нормално и на тях им се е.. както при мъжете.

България,глупости.Спорта е професия като всяка друга.И те като нас се състезават за джоба си.Да не би да се оказват от парите в полза на България.

БРАВО! Жива и здрава и да носи още медали! Аз мисля,че мъжете ни бяха борци и те носеха медалите,а гимнастичките при жените...Явно светът се променя...

Браво Елица. Благодарим ти,че ни записа в статистиката по медали.

БРАВО ,ЕЛИЦА ! Нашата бяла лястовичка....

Браво Ели,ти отсрами всичките българи,незнайно защо отишли на тази олимпиада.Един печели 10 място и се радва,други завършват последни,но се кефят,че са били на почивка в Рио,а ти си нашата гордост.

Браво на детето! Щеше да е още по-добре ако беше в някакъв нормален спорт за жени, но нейсе. След женска борба, бокс, щанги очаквам мъжка художествена гимнастика.

Браво!Аржентинката беше по опитна и по яка, влизането в крака свърши работа, но подаването на ръка позволи аржентинката да я хвърли лошо и добре, че утърва туша, трябва още работа от страна на треньорите, но и това е добре.

Защо гологлавия, мутро-министър на спорта н си подаде оставката след ПЪЛНИЯ крах на олимпиадата??? Или сега ще се закачи за медала на Елица, като удавник за сламка???? ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!! ОСТАВКА!!!

Браво на Ели. Вече имаме ЕДИН медал. А бяха години когато медалите бяха много и то златни. Къде са сега нашите борци, освен в групировки другаде могат ли да се включат? Пак жените ни отсрамват.

Браво голям успех за България. Едно малко момиче с голям дух. Всички българи да започват да се радват. Това журналистите са ............

Голяма радост и гордост за България! Имаме си мома-пехливан с медал! А бе друго си е...

ТОВА ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ПРОМЕНЯ ЖАЛКОТО НИ ПРЕДСТАВЯНЕ НА ТАЗИ ОЛИМПИАДА!!!

На момичето - честито, тя си свърши добре работата и оправда парите дадени от държавата за подготовката и. Ами другите? Всички ще се отсрамят ли с бронза? Жалка работа ....онова прасе да си подава оставката и да идва друг/а.

До там я докарахме - да се радваме на първия и вероятно единствен медал за славните българи! Браво дете - но виж оскотелия народ до къде го докараха. Апропо след Батето им ли БОК и кой е начело?

Браво момиче Гордеем се!!! Министерските и комитетски лапачи закъсняват със снимките.

От трибуните мълчаливо и махат сенките на медалите ни в художествената гимнастика, спортната гимнастика, гребането...Подкрепата на предците е велико нещо. Ти го чувстваш, Ели!

Браво на нашето момиче!Много хъс и борбеност! Да, имаме си първия медал, но ми е тъжно....Елица изпълни възложените задачи с чест, тя се раздаде за България, за един ден, толкова срещи, такова напрежение....но като цяло - това ли е "Олимпийска" България?? Истината за мен - държавната политика от времето на "комунизма" бе заменена с "бизнеса" в спорта. Резултатът - тотално смазан български спорт. Излагам факти - на Олимпиадата в Сеул, 1988г., Социалистическа България спечели 35 медала, от които 10 златни. Предполагам, че до всеки спортист е имало агент на ДС, който е шепнел в ухото "или медал, или живота" : )....Ще кажа още, че по времето на соца, българското ТОТО бе държавно и всички приходи отиваха наистина за развитието на спорта. След като дойде "демокрацията", трябваше да се сложи ръка и на ТОТО-то. И то бе приватизирано и отиде в частни ръце. Знае се на кои хора. Десетилетия там се краде като за световно и естествено че за българския спорт останаха "трохи". Това е, всичко зависи не само от отделните спортисти и треньори, а от държавата,от волята спорта да е издигнат до стратегически приоритет! При нас всичко е сбъркано още от начало, допусна се криминално разграбване на държавата. В този смисъл, вчера финансовият министър ни уверява, че капиталовата адекватност на банките била безупречна - предполагам, както и преди 5 години, когато "бомбата" КТБ вече е цъкала??? ТОТО, Банки, Здравна каса - всичко е апетитна хапка за отбрано съсловие нова буржоазия. Народът е превърнат в "популация" на тази територия... На фона на всичко това, пак огромно БРАВО и дълбок поклон на Елица! Дано до края и някой друг ни зарадва!

Може би най-смисления коментар, БРАВО!!!

Със сълзи на очи виртуално те прегръщам прекрасно момиче!ИСТИНСКИ БОРЕЦ!

Tази сутрин Ивет Лалова се класира 8-ма на финала , така , че ще си останем изглежда само с тоя бронзов медал на това 48 кг. ГЕРОИНЧЕ ! Да е жива и здрава !!! Благодарим за подаръка й !!!

Браво!

ВЕЛИКА! Дано и дадат някой лев, повече от заслужила. Да е жива и здрава!

Таке е и на тоя форум е пълно с плужеци дето плюят. Иначе, това момиче е неверятна. В Токио, ще ги разбие, само да е жива и здрава!

Един медал и вече сме на 70-то място в класацията по медали. Честито на Ели!

"Разбира се, че съм щастлива. От две години се боря при жените - първа олимпиада, първо голямо състезание - все пак това е първият медал ЗА ДЕЛЕГАЦИЯТА ?!?!", каза Янкова

Обективно е половин бронзов медал , защото третото място е поделено

Браво на момичето, радвам се за личния и успех, който не е тренирал, то не знае какви усилия коства само това да се държи в категорията от 48кг, за тренировките преди състезания не говорим. Обаче не мога да понасям мазните и фалшиво прехласнати физиономии на журналисти и министерски чиновници, които ще я величаят до небесата, само и само да си оправдаят безмисления и скъпоструващ престой в Рио. И без тяхното присъствие Елица пак щеше да се пребори за медала.

Браво на Елица!

уникален късмет -2 пъти я измъква сирената на финала от туш в края на 1 част ,а на 1/4 финала в края на мача:):) .орисана е била:):)

Браво на момичето! Заслужава поздравления и още бъдещи победи! Но искам да отправя една критика към цялата ни официална делегация - при условие, че имаме шанс за медал - не можаха ли да дойдат няколко плужека от делегацията и да развеят знамето на България и да подкрепят Елица! Оператора се чудеше кой да покаже от публиката ..... Срам за министъра, но сигурно е набивал кифтаци, бразилски ....

Малко е сгрешено заглавието. По-правилно би било "Елица спечели първия си медал". България е пълна с хейтъри, които оплюват спортистите ни. БРАВО Ели! В Токио злато.

Не е сгрешено заглавието,защото този медал наистина е единствен в нашия отбор.

Поклон пред Елица

БРАВО! Едно момиче 48 кила да отстрами и осмисли екскурзията на прасето Кралев и СИЕ 'олимпийци'

Прасето Кралев - хареса ми !

И от мен едно голямо БРАВО!!!Ето едно 48кг момиченце ни отстрами, уж нашите пехливани голямата работа, ама май само самочуствието на висота и до там!Наистина има хъс това момиче! Бори се за победа а не като повечето ни туристи, да видят Рио!БРАВО, БРАВО, БРАВО.....

Hай-после взехме медал от тази "проклета за нас олимпиaда" ! Hямам думи от радост за това момиче , аз написах и вчера за нея , когато беше на 1/4 финал , че я виждам медалистка ! Браво ! Eвала на нашата "амазонка"...:)))

Вчера тя не е била на 1/4 финал, тъй като ДНЕС стартира участието си и изигра общо 5 мача в един ден........но нейсе - браво на Ели и честито!

Pазликата във времето тук и там...? Hали се сещаш , че за един ден не може да плануват 5 срещи...:)))

Dunc ( нерегистриран ) Kакво общо имаш с "DIR" ?

Малеее, мене ще ме е срам, ако ми дадат медал след такава игра, честно казано! Не мога да й честитя, съжалявам!

Ти сигурно си добър/а борец в леглото-златен медал:)))

Трябва да те е срам, че не си българин. Останалото си го знаеш. А и виж колко минуси ще събереш за тъпото си изказване.

Че кой те пита тебе, бе? Никът ти показва какво голямо нищо си. Този, за когото местоимението АЗ е на първо място е кръгла НУЛА.

Ходи се сбори по-хубаво, ама май не можеш. То пред компютъра си голяма работа.

Браво! Все напред и още много успехи и медали й желая!

Браво!