Ивет Лалова завърши последна във финала на 200 м

Ивет Лалова-Колио завърши на 8-мо място във финала на 200 метра при жените на олимпийския турнир по лека атлетика в Рио, постигайки резултат 22.69 секунди.

Обратно в новината

Коментари - Ивет Лалова завърши последна във финала на 200 м | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Завърши осма, не последна

Ивет е едно бяло чудо в спринта. Всички останали като изключим извънземната и много по-млада Схипърс бяха черни, а черните са просто по-бързи за спринт - това е физиология. Ако беше постигнала най-доброто си лично постижение на олимпиадата щеше да е 7ма. Ако беше постигнала най-доброто си време изобщо, щеше да е 6та. Доста силен финал. Изпревари достатъчно добри атлетки за да стигне до финала, който за бяла жена е едно невероятно постижение.

Сменете си заглавието - обидно е! Браво на Ивет!

абсолутно! разликата между първата и 8-мата е малко над секунда, за каква последна говорим на финал между 8-те наи-бързи жени в света!! (извинете ме за грешките, от транслитерацията е)

Браво,,, достойно представяне на Ивет но другите просто са много силни :(

Браво на Ивет! Това е пример за спортист от най-висока класа и то при дисциплини, окупирани почти изцяло от чернокожи газели. Дано нейният пример зарази следващи поколения спортисти.

Да даде път на по-младите и по-силните. Ти да не мислиш, случайно, че другите спортисти нямат никакви травми?

... Вземи се ограмоти - в леката атлетика никой на никого не "дава път", никой не "определя" кой отива на Олимпиада - всеки сам си постига резултатите. Жалък и неграмотен си, непостигнал нишо в живота си!

Само неграмотен пенсионер може да напише това. Не обиждам пенсионерите, повечето са грамотни.

Браво Ивет, за пореден път ме изпълни с гордост. Ти си национална гордост.

То бяха едни приказки, че щяла да тича като стрела с все душа, заради народа си... Лалова наистина само може да лала, колкото да не заспи!...

Недей така - това са само 90 стотни разлика от времето на спечелилата първото място.Няма и една цяла секунда разлика.

имаме късмет, че Ивет въпреки всичко и всеки има желание да бяга за БГ. какво е дала България през последните 25 години на тези спортисти ? къде са базите, треньорите ? Всички успешни български спортисти тренират извън страната. Тук мутри карат мерцедеси

Мал шанс с този травмиран мускул... Друг на нейно място щеше да се откаже. БРАВО ИВЕТ !!!

Браво на Ивет, да стигнеш до финал на олимпиада е ПОБЕДА!

Можем да се гордеем, като кажем, че Ивет е всъщност първа, а останалите седем са предпоследни.

Дали не Ви засърбя нещо... като написахте заглавието? Завършила последна звучи като неуспяла! Ивет е мъжко момиче. Прослави България и завърши на престижното 8 място! Особено като се има предвид каква раса печели първите места!

Май всички критици от долните коментари са забравили тежката и контузия преди години. Момичето имаше 23 сантиметров пирон в бедрото. Бяха и забранили да тренира. Самото и участие в олимпиадата и класирането на финал е чудо. Истинско чудо. Де да имахме повече спортисти като нея. Да не говорим, че негрите са с по-добра физика за лекоатлети от бялата раса. А тя бе най-бързата бяла жена в света. Честито на Ивет.

Куци коне и кобили - това са ни състезателите на тази Олимпиада, такива сме пратили - и онзи на високия скок, и тази на спринта.. Хрантутим, хрантутим ....къде ще му излезе края само с хрантутници...

sx69

За участието на финала - БРАВО! Но медийни изяви от типа "ще бягам за България" са излишни и глупави.

Еххх ако я настигна какви неща ще и правя ... само за златен медал :)

Всичкото олимпиец без медал да връща парите. Щото иначе ще искат още - "да се пробват" пак след 4 години... Що да не се пробват - като има балами да плащат.

Поне да беше стартирала и на 100 метра, че да запише и там едно последно място...

Браво на Ивет! Де да бяхме повечето българи така всеотдайни и борбени като нея.... Но като чета коментарите..... доста глупости са написани, и разбира се - от хора който никой не е чувал за тях, даже сигурно и комшиите.....

Спести на опосканата България 250/200/150 бона, наистина благородно дело!

TIREX

нищо не спестила ще и дадат максимума като на една на зимната н а сноуборда класирана последна взела като з а 1ва олимпиада щото на шефовете им се струвало че заслужава златото ама писта крива.

Това трябваше да бъде нейното лебедово езеро. Короната на нейната кариера.

Вероятно си имал предвид "лебедова песен". Очевидно си голям почитател на балета. ... или просто една куха лейка.

TIREX

съм обикновена мангалка... Да връщат парите! оня миндил в тениса с години го засипваха с $ уж да се готвел за Рио...няма друг з а който да е наляла толкова$ държавата.

Браво на Ивет!Все така да се класира!

Колкото -толкова. Голяма работа.

Искам да съм бърз като Ивет ЛОЛОВА

слаба работа.......

Ами тя си каза жената, че ще бяга за България. Нормално е да завърши последна. Баба ми имаше една приказка: "Тръгнаха като аслани (лъвове), върнаха се посрани. Всичката ни работа такава.

Ако на един милион хейтъри имаше по една Ивет Лалова сега щяхме да сме в елита на леката атлетика. Ех мечти, мечти.

Е как ще сме в елита със 7 Ивет Лаловки, класирали се последни? Или имаш предвид, че ако всичките в серията са Ивет Лалова, все една ще е първа. Повяравай ми и тогава ще намерят начин всичките да са последни. Ние това го умеем.

Голям праз дали сме силни или слаби в атлетиката! Швейцарци, белгийци холандци, ДАТЧАНИ и пр. си мрат от мъка, че не са силни баш в атлетиката!!!

Великолепна, достойна, красива, интелигентна !! След ужасяващата травма до финал на Олимпиадата - това е подвиг, който трябва да бъде оценен !!

Поздравления за нашето момиче! Нека има повече поводи за гордост и да не пропускаме да им се радваме.

ще сънува медал от олимпиада.Тия от последните места никой не ги помни,просто участници.

Оставам с усещането, че ако даден човек е реалис тук във форума го наричат психясал и дребно човече /всъщност съм 188 см./категория до 90 кг. в любителски бокс/, понеже нали не вика Ура на 8-то /последно/ място. Това някаква норма ли е да се радваш на всичко? Моля за някакъв смислен коментар на следното ми наблюдение: С г-жа ИветКА се случи следното интересно на Олимпийските игри: 1. Отказ да участва в дисциплината 100 метра. Оправда се с травма ....Или по-скоро някаква си там травмичка. 2. Заяви в писмен вид, че съсредоточава всички сили от разни естества - физически, психически и нам още кви си за дисциплината 200 метра. 3. Е, съсредоточи ги. И какво? Моето мнение е, че г-жата и екипа и са били наясно още преди игрите, че нито медал, че даже и 6-то място няма да има. Цялото им поведение имаше чисто рекламен характер, което е обяснимо - важно е да се говори за госпожата, да е под прожекторите и накрая ще се излезе с едно стандартно "Достойно представяне". Всъщност нищо ново - незабравимият Хеленио Херера е казал нещо гениално - "Няма значение какво говорят хората за теб - добро или лошо, важно е да говорят, защото ако не се говори човек се забравя".... А ИветКА обича славата .... И просто и се искаше колкото може по-дълго да е под прожекторите. Предварително благодаря за минусите и обидните думи.

Браво и похвала! За усилията и желанието да ни зарадва! От малка България е осмата най-бърза жена в света!

А можеше новината да е "Фантастична Ивет остана осма" или "Невероятна Ивет загуби на финала" или "Борбена Ивет отпадна" - така и така вече имаме подобен опит в заглавията с наш Гришо. Все пада, ама фантастично и неповторимо...

Това да не ти е на мегдана. Питам те как щеше да стигнеш до финала ,че да си и осми.

И тази, се спъна в самочувствието си! Язък, за медийната шумотевица, около нея! Разбира се, че 8-то място на олимпиада, ще се отчете в Демократична България, като небивал успех! У нас се възприе официално, че всеки спортист класирал се в дъното на първата десятка е велик! А, преди демокрацията у нас имахме доста Олимпийски, световни и европейски шампиони! Спомени, които трябва да забравим и да се радваме на осмите места!

Браво, Ивет! Прекрасна си! Радвам се, че ще продължиш да се състезаваш! Мерилин Оти спечели два сребърни на 36 и един на 40 години.

Тя Мерилин Оти и сега може да я бие, нищо че е на 55+ години.

Браво на Ивет! 8-ма, но на финал на ОИ, където всички са извънземни!След всичко, което преживя през годините и постигна след това й дължим само уважение и възхита! За жалост нямаме вече такива спортисти!

32 годишна се състезава с 24 годишна? Нормално, да се класира все по на зад с напредване на възрастта. То не може цял живт спринтьорка във върхова форма.

Това беше! Благодарим, но стига вече - 32 години са си прилична причина човек да се оттегли достойно. Нека хвърли усилия да създаде частна школа в Италия, ще е по-успешно начинание. Хайде, и със здраве, че отивам на работа.

Каквото и да си говорим загубата или победата най много е лошо за нея,защото ако беше взела медал на олимпиада гушата щеше да е пълна много време,а сега ще разказва на децата си,че е бягала на финал и е била последна и не е взела нищо.Дано сега от ДИР-а ми пуснат коментара.

Стига хвалби! Последна от финалистките. И това ако е успех?

е годинките тежат пък и бял да надбяга мамунка все още няма... там ги тренирас като пускат лъвове след тях :-)

Да завърша последен, вервайте ми, и аз можех...

Е, за да завършиш последен финала, първо трябва да стигнеш до там. Та викаш и това го можеш?

С блъскане на допинг всичко се постига... Само, че на финала вече няма как, там има класни състезатели, срещу които просто не може само с допинг да минеш...

Добре ! Напиши си имената да те знаем кой си , трябва да си доста бърз/а :) ! Ще се съберем няколко човека за свидетели и да ти засечем време на 200 м :) , какво ще кажеш ?

Браво на Ивет Лалова и екипа, който я подготвя!

Браво Ивет! Едно достойно представяне! Само като видях тези "пантери", конкурентки, колко яки мъжкарани са, си помислих колко трудно ще бъде да ги надбяга... Страхотна си! Желая ти здраве и сбъднати мечти на семейното поприще! Огромно щастие, което заслужаваш!! Ти си явление в атлетиката! Показа какво е хъз, дарба, сила на духа и желание за класиране! Браво Ивет, на добър час!!

Постижение е, че стигна до тук, но тя тръгна на финала с нагласата, че вече е постигнала всичко. Това е пагубно за спортиста. Не знам какво са и говорили треньорите. Беше ясно, че вече няма нито воля, нито желание за нещо повече...

Добро утро на всички вчерашни оптимисти и бравурници. Вчера написах, че г-жа Лалова няма шанс във финала и ще стане втори Тихомирчо от Плевен, т.е. ще се +забавлява отново" на финала. Получих не зная колко си минуси от оптимистите..... Е, сега нещо да кажете? И моля без изрази като +достойно" и "най-бърза бяла жена", понеже и двата не са верни. Лек Ви ден.

Злобно човече намали ножлетата или ако се пипкаш тук там :D ! Това е , когато няма качествени психолози и малко на брой за да ви обслужват такива като вас !

последни сте вие...! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.