Джошуа: Досега не съм имал съперник като Кличко

Британският боксьор Антъни Джошуа призна, че предстоящият бой с Владимир Кличко ще бъде най-голямото предизвикателство в кариерата му.

Обратно в новината

Коментари - Джошуа: Досега не съм имал съперник като Кличко | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хора, радмайте се на това, което гледате! Какво значение има дали нашия има шанс??? Подкрепяме си го и това е! Дори и да не е номер 1, стигнал е до тук! Уважавайте го!!! Въпреки всичси критики и хейт, Пулев говори за Своя народ.

Пулев е една гадна мутра, която си е изкарвала прехраната с насилие над невинни хора. Сега поддържа срещу заплащане или привилегии мутрата-премиер. Как да уважаваш такъв? Изложи България на мача срещу Кличко, затова никой по света не го уважава. Виж отношенията межди Кличко и Джошуа оня ден - респект,уважение и съпричастност.

Неразбирам много много от този спорт, но Молина се опитваше да удря все едно кученце подава лапа. Това не е бокс, това беше цирк.

Митичния Уембли от много време е заминал за баласта. Сегашния уембли е от 2003

Коментираме, защото негрото поиска мач, а нашия или неговите промоутъри го скатаха. Сега се очаква да е претендент за Кличко/Джошуа. Професионалния бокс стана един голям цирк /с уважение към цирковото изкуство/. Появиха се безброй титли и федерации, и от там безброй тактики и мениджърски стратегии. Джошуа сигурно има 8,9 мача през последните 2 години, половината от тях е блъскал лоени торби, но това много прогресиращ боксьор, рязко отличаващ се.

Промоутъра на Пулев каза след бокса в Армеец, че лично той е бил против среща в Антъни Джошуа. Затова такава среща е отказана. Една от причините е Финансовата рамка на срещата. Това поне е официалното, което каза пряко в ефир. Така, че нищо не е покрито.

Кажи по кой канал ги кледаш бе, пръдльо?

чувал ли си за ютуб? там може да гледаш. отделно по ринга и диемите даваха боксови галавечери и Джошуа го излъчват отдавна. аз лично го гледах пряко още в 6-тата или 7-мата среща.

Кличко играе предимно мръсно, не знам дали си готов за това.

Тоя ако добара нашия....

Не вярвах, че има толкова продажни българи, заслепени от глупост и злоба, но с коментарите си към Кубрат си личат много! Вместо да се радвате, кратунковци, че в света на най-добрите боксьори, един българин громи наред, вие повръщате...Реалността е, че не можеш да биеш винаги, но да не подкрепяш свой, при положение, че той говори за "НАРОДЪТ МИ", тогава е ясно защо в миналото ни сме били предавани от свои многократно!

Gugnelid

Като изключим думите "громи" и "наред" съм съгласен с твоя милост. Нашият не "громи", защото удря слабо, основно заради правия, с който основно се бие. И не е "наред", защото първо Кличко му разкърти кратуната и второ - противниците му масово са торби с лой на достопочтена възраст.

Пулев, отвори тубата и потърси "Anthony Joshua vs Eric Molina, full fight". Гледай внимателно и си пиши в тефтерчето. Ама боя се, че е късно за теб. Да видим дали ти стиска. Джошуа е много добър бе. Започва да се връща вярата ми, че има боксьори, а не артисти. Молина има телосложението и стойката на нашия Пульо. Българин съм, обичам бокса, но не мога да си кривя душата - Пулев няма никакъв шанс срещу Джошуа. Най-много 5 рунда му давам.

Не те знам кой си, а и не ме интересува, но съм убеден че не си постигнал и 0,01% от това на Пулев. Може и да не е номер 1, по вероятно е и да не стане, но ако всички злобари се засилят и работят като него и постигнат в сноята оласт 30% от това което той постига то тогава България ще е новата Швейцария в Европа.

"scotts" - харесваш ми , тактичен си ! Дир-иците ме банват, като напиша , че и двамата са промотирани и принадлежат към "племето" . Да се басираме , че "Кличко" ще получи повече, независимо от изхода. А мач ще има, финансова причина го гарантира.

Само един не може да победи Джошуа - нашия герест петел Пульо, който си търси атрофирали и безнадежни боксьори, за да си създаде оня имидж, който имаше преди нокаута му от украинеца ...

Той защото Джошката само с топ боксьори се бие! Молина илезе за да загуби! Тъпак смачкан!

нема и да имаш. ше има: отлагане, номера, крачето, докът не ти изкарат я положителна допинг проба, я нещо друго. тоз мач нема се състои.

ако се наложи пулев да се бие с този, по добре да си отреже едната ръка за да не участва, иначе този ще му откъсне главата!!

Сблъсъкът на анаболните мутанти за кефа на медийните зомбита.

ако искаш да видиш анаболен мутант си купи снимка на пулев! а това на снимката е труд, много много много труд, усилия и постоянство! и изглежда е и по умен от нашия примат, щото не се пени в стил ще го смачкам тоя нещастник!

Храната, също е много важна - плодове, зеленчуци, овесени ядки...

Значи щом някой е с атлетично тяло, ШИРОКИ рамене, само мускули без грам сланина, с тесен задник е анаболен мутант. За да не е такъв трябва да е отпуснат шкембелия с тесни рамене и дебел гъз. Очевадно си тъп путлераст.

Теб няма да те закачам, че да не направиш някоя беля. Да ми тежиш после на съвестта.