Кубрат Пулев: Джонсън е добър боксьор, но ще го пречупя

Кубрат Пулев се чувства сигурен в успеха си в двубоя за интерконтиненталната титла в професионалния бокс срещу Кевин Джонсън.

Обратно в новината

Коментари - Кубрат Пулев: Джонсън е добър боксьор, но ще го пречупя | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с тия смешни измислени боксови мачове. Има някой, който ще ходи да го гледа?

Боксът е като математиката, освен да можеш да удряш точно и бързо и да си в добра форма, трябва да имаш и бърз ум. Тези двамата ми изглеждат доста мудни и в рефлексите и в ума. От всяка клонка свирка не става, колкото и да я дялкаш, ако ме разбирате.

Тоя Кевин ми прилича на някой, редовно преяждащ със свински черва. Спортната му форма никаква я няма, дори и помен от нея. А Пулев прилича на Борисов, когато разказваше на всички за себе си, колко добър каратист бил.

Кой е тоя Кевин Джонсън. Никой ли елитен боксьор на се навива да се бие с нашето момче или просто мениджърите на Кобрата му подбират все смахнати с уговорени мачове. Защо като е велик Пулев не докара да гледаме някой истински боксьор, а все некакви залухави ни сервира. Пари не давам да гледам лош театър на боксова тематика. Стоянка Мутафова ще изиграе по-добре спектакъл на боксов мач отколкото Кобрата. Обе, освен Стоичков има ли друг кадърен българин в спорта. За Кубрат не се е чуло някой от професионалния бокс да го е признал. Единствено той хвали сам себе си и рекламите го хвалят, а някакви полудели джипиески и гейтаци, смятат рекламата за самата истина.

Успех на Кубрат! Той е истински мъж, на който му пожелавам да е жив и здрав и винаги да побеждава! А, на тези по-долу коментатори, които пишат негативни коментари, да си гледат работата и по малко в чинията на другите. Негативизма им е в повече!

Първо да наречеш Пулев истински мъж (и да не си Андрея) е смешно :) По скоро е лек дискотечен побойник, произлязъл от неуспяла мутра. И второ изобщо не ме интересува чинията му, интересен ми е бокса и съм истинки фен.

На този Свят има много заблудени хора явно. За мен е важно да съм реалист. И в тази връзка вярвам на очите си и на преценката на най-добрите в областта. След като гледам мачове на Кубрат и виждам, че с слаб боксьор та чак усещам отегчение, значи е така и след като Майк Тайсън, казва, че Кобрата го е отегчил да смърт в мача с Кличко и че Кобрата е слаб боксьор, значи е така. И на мен не ми се е случвало да заспивам докато гледам мач на Тайсън.

Айде стига с тоя патриотизъм, ДА всички сме патриоти и си викаме за българското, но няма смисъл да величаем един посредствен боксьор, който не знам как е стигнал до топ 10! В интерес на истината Пулев няма шанс с нито един от тези 10! Двубоя му с Кевин Джонсън е ясен, както са му ясни и всички срещи със застаряващи и слаби боксьори досега. Тервел пък тръгнал да хвали поляк с отрицателен баланс! Смешна работа...

Едно баба знае, едно си бае! Ти си като латерна, бре Манго. Кихай 100 кинта и ходи да гледаш великите си събратя!

Братята Пулеви са циркаджии, излизат срещу бивши спортисти, дето не са в топ 20 даже.

са му уредили някой дърт дебел пенсионер?

От къде ги намира Кубрат все такива световно неизвестни. Мачът му с онзи Нигерийски кошмар беше по-пошъл и от кошмар, направо пародия. Кличко и Тайсън са прави за нашия, като казват, че по-скучни и слаби мачове от тези на Пулев не са виждали. Пулев е никакъв боксьор, но явно е добър бизнесмен - хотелът, който притежава в Германия е доста голям и никак не е лош. Лошото е, че Пулев сега разчита на спонсорството на българските си фенове, а в замяна не им предлага истински мачове и с това показва неуважение към феновете си. Много си личи, че всичко около него е скалъпено за пари и той е никой в бокса. Платих да гледам предишния му мач в "Арена армеец" и се почувствах излъган - повече никога.

Кубрат Пулев е в топ 10 на всички боксови федерации. Факт. Това не става с нагласени мачове. Вярно, сегашният му опонент не е класа, но от щаба на Пулев са избрали точно такъв, защото нашия просто изчаква мача между Кличко и Джошуа, за да се бие с победителя. България никога не е имала, мисля, че няма и да има боксьор в топ 10 на професионалния бокс, а вие вместо да го аплодирате, го оплювате. Жалки гноми.

че то дори мачовете за световна титла са нагласени бе! Тва е профи бокса от 19 век до днес.

Ако този пич успее да удари в началото веднъж, нашия Кубрат няма шанс и мача ще свърши много бързо. Две године не се бил боксирал,но е здравеняк.

Сравнете снимките на прачовека с тези на лекето Пулев май са близки роднини. Прачовека поне по смеслени неща сигурно е говорил. И не са го били толкова. http://dnes.dir.bg/news/govor-prachovetzi-25666107?nt=4

Щом си сложил очилата значи не му стиска на негрото, ще яде бойни!

за пореден път. Интересно има ли балъци още да си дават парите за третокласни клоуни с голяма уста.

жив ли е още? Явно е свикнал да бъде боксова круша за всеки пенсиониран истински боксьор.

лекето Пулев след като падне за пореден път.

Големи приказки говори преди мачовете и още по-големи оправдания защо са го пребили отново. И за цирков клоун не става.

Като Кличко ли ?

Опуления и Кличко обеща да победи. Но нещо се поосра.... Очаква се поредната му загуба интересно как ще се оправдава - на оПулен х...й космите му пречат.

И да паднем и да бием пак ще се напием. Давай сульо ти си цар, тоз до теб е каруцар

Хейтъри, интересно като сте толкова критични към съперниците на Кубрат, къде бяхте, когато Пичко си нагласяше съперниците последните 10 години? Г-н Пичко бягаше от Кобрата 2 години... Срещу всеки от съперниците му, който имаше шанс да го бие прилагаше циганските си украински номера да отлага мачовете, със някакви "травми", които му се случваха все по поръчка. От 64 победи на Пичко, 54 са нагласени с удобни противници. Ще не квичахте тогава, уважаеми хейтъри?

А бе и аз тъй мислех, ама като видях как му разбиха мусурата на нашия Сульо ми светна една лампа. Стойката му аматьорска с отворен гард, пък муден и тромав! НИКОГА НЕ СЪМ ВИЖДАЛ БОКСЬОР, КОЙТО ДА ПРЕКАЛЯВА ТАКА С КЛИНЧОВЕТЕ КАТО СУЛЬО. Да беше станал борец, а не боксьор завалията. По-добре да си пусна кеч отколкото поредната пародия наречена бокс. Пусни си някой мач на Фрейзър, Али, Тайсън да видиш какво е било бокса преди. Или най-добре някой мач на Марчиано. Е тва вече е бокс, едно време са се млатели докато някой не изпадне в безсъзнание.

ходи си губи времето и парите на "цирка". може и с.ирка да му направиш.

За разлика от теб имаме глава на раменете.

...що ми триете отговорите ?...вярно е ,че бях малко вулгарна ,но този отворко си го тарсеше !

Винаги съм мислил, че си момче?! Имаше един едно време в ЦС уаркрафта с тоя ник и му направих обява на него и жена му в алобг за куклоуд той да си го поема. Постнах фейсбука му като за връзка с него и жена му... Ей, голям смях падна!

Сигурно си търси противниците от домовете за стари хора!

TIREX

що ли си мисля че пак ще има цирк?

Голям кеф, няма що, да гледаш двама шашкъни как се млатят по главите и ти обират парите.

Този тъпир защо изобщо ни го показвате? С деянията си показа че IQ му е на нивото но питекантроп...

А ти кво коментираш тук ??? Отивай да коментирашв в арабската пустиня...

....оттепаи му се на това нигро...да гледат и да реват американските геиове от натовските бази !...бая нагли копелдаци са !

какво "на живо" като и двамата са умрели

Аман от нагласени съперници в профибокса - коеф е 1.01 към 17 - дали има смисъл въобще?

Пулев е толкова нещастен и смешен. Урежда си мачове с некви балъци дето залитат на ринга. Кличко го съжали и имитираше бой, за да може да се извъртят поне рекламите.

Кубрат Пулев е приятел на Камен Куката от бандата на чуковете. Дано загубиш нещастник. Кличко и Джошуа ще те направят на кайма за 3 рунда

Потвърждавам! Абсолютен нещастник ... правеше се на мутра, имаше заложна къща, сега патриот го раздава. Палячовци Пулеви, дано повече хора Ви разберат що за боклуци сте. Кой Ви даде мястото за зала Пулеви и колко платихте ? Големи лизачи сте ...

Ходих на предния мач с нигерийския тюфлек. Още ме е яд. За бога хора , не си давайте парите на немските промотори на тези паляовци Пулеви! Запазете си ги за по стойностни неща.

С отрицателна статистика, но добър. Е то с 4000 души в залата по 30 лева нема как и на палячовци да платят. Намаляха балъците да си хвърлят парите в кофата.

Тез' "противници и за спаринг не стават! Дано доживеят (не умрат от умора) да си приберат хонорарчето.

Kevin Johnson, съперника на Кубрат Пулев, се е отказал от бокса през 2015г... Купихте ли си пак билети за великия мач? Прост народ ееей!

Знаете ли по кой канал ще го излъчват на живо? Благодаря!

По National geographic ще правят сравнение между хомо сапиенс и питекантропите - той ще е оцелелия питекантроп. Другите вече са измрели още малко бой по празната му глава и той ще последва роднините си.

От къде ги намират тия торби за съперници, дето едва ходят по ринга?!

Той щото е много атлетичен... Дейба и сланинестия бюрек!

Извинвяй, но за теб и писалите по-горе хорица не мога да си спомня какво тренирахте и каква ви беше последната титла? Съжалявам, че не сте ми известни. Не, че Пулев е Мохамед Али, но все пак /поне в интервютата си/ е по-българин от теб и останалите. Е, все пак извинявай, ако си някой републикански шампио по бокс.

"От къде ги намират тия торби за съперници, дето едва ходят по ринга?!" - ми не знам откъде са намерили Пулев..не я знам историята му до ринга, че да ти я разкажа ..

Това е природен боклук, леке. Понеже средата му позволяваше преди години да вирее за сметка на другите реши ,че е най-умният и успелият. Вярно, не е глупав, на средното ниво е з абоксьор , но не можа да разбере ,че освен него има и други умни и успели хора и с арогантност и самочувствие надхвърлящо покритието много далеч няма д астигне. Боксовата му кариера е към залез . След 2 години и той ще ходи на такива мачове да закрепи бюджета. Е изкарал е доста кинти да не го мислиме, открадна и общинска земя за спортния си център. Дано само д ане ни досажда от телевизиите. Като го знам какъв боклук е и какви глупости говори сега направо ми се повръща.