Кобрата наказа Джонсън и защити титлата си

Кубрат Пулев спечели мегасблъсъка срещу Кевин Джонсън в столичната "Арена Армеец"!

Обратно в новината

Коментари - Кобрата наказа Джонсън и защити титлата си | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кубрат Пулев е бияч. Всички мутри са от биячите. Там се заформят мутрите в силовите спортове. Прости, учили недоучили, но алчни за пари. И като слезат от тепиха и ринга почват бухалките. Мутри.

Гледал си мачовете но нищо не си видял...патриотизмът няма нищо общо с тези пародийни мачове

Дванадесет рунда на ринга са си зор и то голям,само който не е играл не знае,обаче,мега сблъсък чак,ала бала,нашия юнак е имал един сериозен съперник и се търкаля по ринга от него,нито Кличко нито Джошуа ще играят с Пулев

КАМЕН КУКАТА АВЕР НА КУБРАТ ПУЛЕВ И МИТЮ ОЧИТЕ Както е известно преди дни ГДБОП при спец. акция задържа скандално известния бос от Плевен Камен Балбузанов Куката. Заедно с него бе задържан и Ивайло Бировски Иво Бокса, както и още мъже, обвинени в рекет, принуда и палежи. В АФЕРА се получиха снимки, удостоверяващи приятелства на Камен Куката с Кубрат Пулев, Митю Очите и арестувания сега при спец.акцията Ивайло Бировски Иво Бокса.

ЕЙ,браво бе,толкова на място и навреме идва коментара ти ,че направо човек неа думи.

ами мутрта кожата си мени на нрава не,неа думи

pompai

По коя програма ще го дават бокса тази вечер?

Спорт +,RTL, HBO

по кино нова

откриите разликата между григор и кубрат,ако можете и има такава.

... аз да не съм никол, ма...

НА БЪЛГАРИЯ И ТРЯБВАТ ИНТЕЛИГЕНТНИ И НАЧЕТЕНИ МЛАДИ ХОРА ЗА ДА ТЕГЛЯТ СТРАНАТА НИ КЪМ ЦИВИЛИЗОВАНИЯ ЗАПАДЕН СВЯТ А НЕ МУТРИ КОИТО СЛУЖБИТЕ ГИ ПРАВЯТ Т.Н.БИЗНЕСМЕНИ.ОТ ТЯХ ПОЛЗА НЯМА.

Мислещите хора одавна ги няма в бг само мутри и прости хлапета които се мутреят са останали... То по-броя на коментарите към тази новина става ясно....

Да му е честито , всички се радваме и стискахме палци ,но ...да бъдем и обективни - снощи в първите 4 рунда черния нодеше по точки .Нашия така и не намери противодействие .Да внимава за да не стане пак резила с Кличко !

Тоя негър поне не се ядоса, ония тюфлек от Нигерия да не мислите, че се отказа заради контузия. Ами се ядоса на нашия и да не го просне на земята се отказа за да си прибере паричките.

алоууу, стига глупости моля. едно ще кая. джонсан вкара 100 пути по-малко удари от на пулев. обаче неговите бяха супер точни и доста силни. та чак по микрофоните се чуваха като удари. пулев само го пипаше. малко неадекватна игра. не и за тези претенции. наи-вероятно следващия мач на кобрата ще е срещу джошуа.....еи там да стяга гастите че ще пада яко дранже.. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

това не е новина. Крайният резултат от този мач беше ясен още при първите информации за неговата организация. Даже не си струва да се коментира. Виж ако наистина има мач между Пулев и победителя от двубоя на Уембли тази вечер ще ми бъде много забавно да го изгледам. Преди 3 години за 3 рунда - 3 или 4 ногдауна, вече не си спомням. Да видим този път колко ще са... а може и директен нокаут да има.

Верно нямат начесване, за това по добре се въздържай от коментари по теми от, които не разбираш :)

ажо мача се играеше в друга дарява. ...след мрасната игра на пулев ..удари зад главата. ...кобрата...щеше да загуби

Ако мача беше игран в друга държава и съдията не беше британец, Джонсън щяха да го дисквалифицират, след Н-то предупреждение, за нечиста игра разбирачо! Все ще се намери един "Поп Кръстьо" да " предаде " работата! Аман от предатели! Да живее България и Кобрата!!! PP: Бивш боксов съдия съм разбирачо!

"Бивш боксов съдия" ..не би коментирал пародията от вчера...

Инвестира се в един посредствен боксьор, плащат се по 10-15 хиляди долара на "бивши претенденти", пред пенсия, за всеки случай, да няма изненади, прави се кариера. До момента, в който се стигне до "истинския бой", където инвестициите се връщат многократно. Не е важен резила, не е важен и бокса. Парите убиха спорта, ама това един боксов рефер го знае...

Вярно имаше много удари отзад в гравата и кръста. Изглеждаше все едно борчета се бият на улицата.

дкми

Това снощи беше някаква пародия на бокс. Черния изобщо не се биеше, а седеше във въжетата и понасяше удари. Явно такъв е бил плана, понеже за победа на Пулев в 12-ти рунд по точки коефициента беше доста висок. За съжаление, нищо добро не го чака срещу който и да е от двамата - Кличко/Джошуа. Никакъв шанс няма. Защо трябваше да му подбират слаби партньори, които бяха едва ли не спаринг партньори? Тайсън е прав, че ако когато е бил по-млад му ги пуснат едновременно трима такива - ще ги свали и тримата.

Пулев за съжаление няма шансове срещу Кличко или Джошуа. Изненада може да се очаква от боксьор имащ силен удар. Пулев го няма. Не му е и точен и си гъне ръката при удар. По-скоро при Пулев натрупването на удари се оказва прекалено тежко за противниците. Но това не може да се очаква срещу силен противник тип Кличко или Джошуа. Освен това макар и с малко има по-къси ръце от тях, а това определено има значение. Кличко например така и не посмя да влезне в обсега на дългите ръце на Фюри. Накрая бе твърде уморен и нямаше силата да удари, а Фюри тогава си въртеше главата няколко пъти пред юмруците му.

Поздравления за Кобрата, ама драги журналисти, пишете грамотно бе! Хайде намерете си грешката в последното изречение!

Още не са я намерили. Шото е много трудно... Хайде да видим кога...

Много тъп човек е тоя Пулев така и не се научи да си изгради гард а удъра му е меко казано смешен като сила като за нивото което претендира че има ! Срещу Кличко ако един ден се яви пак отново ще го изяде ! 1000% съм сиигурен !!!!

Чета ви коментарите и гледам или сте големи разбирачи или големи злобари , а мача си беше на ниво

Аха на ниво, ниво -Кобрта срещу чувал

Явно всичко за срещата е отчетено коректно от колегите. Присъединявам се. От друга страна каква алтернатива имаме?! Има ли други българи в профи бокса? Ами няма. Това имаме. Тогава да им отдадем полагащото се уважение докато се появи нов български боксов талант. Същото е и с Григор, и Стоичков итн. Има нации, които са с пъти по-големи от нас, които нямат и малка част от това, което сме дали в световния спорт. Това е главното.

Не съм съгласен с логиката ти! Като имаме само това, да си затворим очите и да се правим, че ни харесва? Какво видя в снощния мач, което ти харесва? Това е като гласуването ни - алтернатива няма, затова избираме по-малкото зло. Ако т.н. Кобра се бие с Джошуа ... мила мале

леле колко смел човек, голямо желание има пак да се бие с Кличко, и то като знаем какво стана предния път

Никога не съм харесвал да гледам потни дебелаци да се отъркват един в друг 12 рунда.

Циркове разни. И сега като излезе срещу Джошуа/Кличко и ще му е последния мач в кариерата. Много е лошо да си безмозъчен индивид.

Това беше един рекламен мач с пенсиониран противник, за интернезнамкакава си измислена титла. Защо не си уреди мач с активен и успешен боксьор, а си урежда с такива торби с ла..на, които никой не ги е чувал? Пулев не си ли дава сметка, че така и неговото ниво пада.

Наистина слаб мач. Очаквах доста повече след толкова приказки. Според мен Кубрат е загубил доста от боксовите си качества през последните няколко години. Мисля. че основна вина за това носят треньорите му. Няма го левият прав, страхливост, нечиста игра, неточни удари, слаб в близък бой. Защитата, която доста се обсъжда сле двубоя с Кличко, не е подобрена изобщо. Трябва малко реализъм. Не може да се надяваме на световна титла с подобен бокс, независимо кой ще е от другата страна. Иначе като цяло е изключително. че стигна до тук изобщо. Успех!

Кубрат си играе със стила от ЦСКА - лева, лева, пак лева и от време на време десна

Имам син на 5 г. И той така, като се гушкаме и галим си навира главичката под мишницата ми за да си изпроси целувка.

Поредния противник "ДЯДО" отказал се от бокса. Толкова е жалък така неречият Кобра. Трябва отнова някой като Кличко да се изправи срещу него, че да слезне малло на земята

Пародия!Нашият няма да играе с Кличко или Джошуа!Ще го нокаутират...

Напротив, ще играе и ще го нокаутират. Дано да остане жив и с акъла си след това.

dirddd@

Днес хегемонията на Кличко приключва. А кобрата да му мисли как ще изкара и 3 рунда срещу Джошуа :) Все пак се радвам, че и до тук избута, предвид годините, формата, треньора и всички подробности :)

Както изкара три рунда и срещу Кличко...

Всякакъв коментар е губене на време както и гледането на 12 рунда порно без да обиждам истинското порно !

Става все хубаво, големия мач го гледаха двайстина човека имащи Диема спорт 55. пълни помияри ...... следващия ще го дават по Нова супер спорт 1001 !

Кат си неориенте си е твой проблемът. Първо гледах във Фейсбук - 23 хиляди гледащи, после превключих на Ютюб - 16 хиляди - понеже беше HD качеството.

спорт за идиоти

Не гледах мача, но като чета коментарите ми става ясно за каква пародия става дума. Пълно е с измислени герои. Като започнем от измисления супер мъж премиер, през измислените ключови държавници, та стигнем до измислен боксов шампион. Явно живеем в Цирка, защото всичко това е много пошло и тъпо, за да е реалния живот.

Един ден на парламента ни ще пише: "Каквото ни всичкото - такова ни и останалото!" Пародия до пародия до пародия ... Баси и късмета сме извадили.

Пълна пародия на бокс!

Хора защо този хейт? Бил нагласен мач, бил купен мач...... Защо всеки път търсим под вола теле? Миналия път пак било така,ами тогава защо го гледате сега мача. Имам чувство че голяма част от българите са някакви извратени мазохисти. Ако загуби ще бъде този Пулев е голям аматьор, нищо не става от него. Като печели същите хора викат тоя си купи мача....нищо не става от него. Абе защо някой от вас не вземе да отиде да играе бокс и да се бие на ринга, да живее с режим, постоянно лишения? Оставете го бокса, защо някой от вас хейтъти с нищо не е изпъкнал в сферата която работи. Кажете бе хейтърчета с какво сте известно вие, какво направихте, пък дори и да си купите боксов мач - дори потенциал и за това нямате.... Пълен шит сте!

Ами сигурно хората и преди Пулев са гледали бокс и могат да направят разликата. Какво лошо има да се каже истината. И за футбола ни не можем да кажем нищо добро. Но това не означава, че не сме патриоти. А ти спри да се подаващ на медийни провокации и реклама, заради фимари като теб сме длъжни да гледаме такива като Кубрат. Защо не гледаме Багата - защото няма пари в тази работа, а само спорт.

Нещо което считам за измама няма как да го гледам. Аз ви казвам , вашето е мазохизъм. Хем знаете че е измама , хем пак го гледата за ди ви измамят отново. Тука всеки разбира от всичко , и затова сме на това дереджа. Оставете го Пулев - кажете ми вие като такива критици какво постигнахте във вашата профисионална област. Нищо не сте постигнали , просто част от стадото лаещо по всичко и всички.

Защо нападаш хората, бе злобо. Откъде знаеш кой какъв е и колко е стойностен. Човек може да е голям специалист и да прави много за хората и без да го дават по телевизията. Призоваваш другите към благородство и ги караш да слагат розови очила, а в същото време не уважаваш хората и робуваш на измислени идоли и пазарни техники. Виж се какво леке си отвсякъде и тогава помисли можеш ли да даваш акъл на другите и печелиш ли уважения с патешкия си мозък.

Като гледам как се засягаш очевидно си пълен провал. На такива им казват лузъри. Стоят си някъде в някой офис, по-ниски от тревата , нямат смелост дори мнение да изкажат, и интернет в единственото място в което могат да се изяват. И да те питам - като си такъв разбирач от бокс и знаеш че Пулев си гласи мачовете, защо го гледаш?

Тайсън каза ли, че по- скучен и некадърен боксьор от Кобрата не е гледал. Каза си го в прав текст. Е карай се на него, разбирач. Кличко каза ли, че Кубрат е гола вода, каза го сто пъти. Как да ти се набие в простата кратуна, че не разбираш от бокс и си едно мазно леке.

Добре казали са. И двамата имат достатъчно постижения в този спорт. Виждаш ли пак колко сте зле. Казали така и ние трябва веднага да се отречем от Пулев, вместо да го подкрепим. Утре некой известен порно актьор ако каже че от жена ти не става нищо, очаквам да я зарежеш просто защото някой така е казал. Ето то поредното доказателство колко сте нефелни - ама толкова нефелни и убити от комплекси щото и собствено мненеи не смеете да кажете. Смешници, яжте си трошията, и живейте в смрадта коята сами създавате.

Когато някой започне да прави такива обобщения за народа си от който произхожда е за психиатър и лечение. Накратко това си е фаза на социопатство. Скоро ще свършиш или в моргата или в затвора, мой човек... Трябва да поработиш върху себе си.

Антоне много се палиш. Да не си ПР на Пулев ? Подред. Пулев е мъжага - уважавам го и го харесвам като човек МНОГО на базата на интервютата които е давал. Не съм гледал мача защото е ясно, че в масовият случай баксовите мачове на такова ниво са наредени /за този нищо не знам/. Без идея онзи да падне умишлено, а се подбира съперник който няма за какво да играе , а идва например да си вземе българка за жена и малко кеш. Нали не мислиш че ще вземат съперник който може случайно да бие Пулев точно ПРЕДИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ? Няма начин! Относно качеството на мача - ясно е че ще е ниско. Колко 40 годишни стават олимпийско шампиони в който и да е друг спорт ? Пика на всеки спортист е м/у 25-30 години. Да не си ПР и на Гъргор ? Който пада пак 4-пъти подред в първият мач, но иначе е във форма...по залаганията :-). И него не го гледам вече...Един там пак питаше на лична основа кой кво е направил. Без да съм публична личност в моята си област съм на достатъчно добро ниво /световно/мерси, но мога да ти кажа че всеки редови тракторист най-добрият в село за мен е много по-важен от който и да е хрантутник спортист...Спорта е за здраве и малко забавление, но заплащането и облагите на най-добрите са прекалени...Приятна почивка.

Далеч, моного далеч от върховите стандарти на професионалния бокс. Бавен, еднообразен, неточни удари, несигурна защита, липса на тактическа гъвкавост, недостатъчна физическа подготовка. А това, че бил пич...добър българин... и т.н. Това кво общо има с професионалния бокс?!

При коеф 1.01 за Кобрата и 17 за Джонсън едва ли е имало съмнение как ще свърши мача.

Каквото и де се напише, Пулев едва ли има шансове срешу Кличко или Джошуа

Само не разбрах, къде го емитират този бокс?

По радиото. Редовната емисия новини...

Театър, цирк.

Гледам бокс от 45 години и ви казвам,че това не е бокс.Някаква постановка за печелене ва добри пари,но бокса снощи беше мноого малко!

Кубрат е пич, аз го харесвам! Радвам се че си изкарва пари момчето. Добър българин е . За топ бокс трудна работа. Прекалено е еднобразен и няма експлозивност. С Кличко го видяхме, ако беше играл срещу онзи циганин Фюри , не ми се мисли.. този Антони не съм го гледал....ако погледнем историята, там почти всички шампиони са далеч над това което показва Кубрат. Но по добре да се пази . Тежките удари не са здравословни...

Съществува ли един любител поне на този спорт, който действително да възприема Джонсън, като сериозен претендент за световната титла.

А ЗАЩО НИКОЙ НЕ ПИШЕ И НЕ КАЗВА КАКЪВ Е РЕЗУЛТАТА ПО ТОЧКИ?

Нашият скача наперен, като овен с рогата напред, без никаква техника и стил и си избира противници - уморени коне.

Умряла лисица

Джонсън нямаше никаква физическа подготовка след двегодишно отсъствие от ринга и това особено пролича след шестия рунд. Желая му успех на Кубрат, но ако сме обективни, много далеч е и от Джошуа, а с Кличко няма място за сравнение.

Като минава десният над главата и Джонсън се навежда, прегръща, трябваше поне от щаба да му кажат между рундовете - десен ъперкът тяло-десен ъперкът глава. И ляво кроше да пусне. Флойд Мейуедър затова е толкова велик, никой не успя да го надхитри. Той е променял тактиката си в течение на двубои когато нещата не са вървяли добре за него. Никакъв шанс срещу Джошуа. Това ще бъде изнасилване. Най-добре победителят Джошуа-Кличко да оваканти IBF и Кубрат да се бие с Паркър. Единственият му реален шанс за световна титла.

Мълчанието на хейтърите...така може да кръстим тази нощ след категоричната победа на Кубрат Пулев. Браво, Кобра!

хаха, коефициентът беше 1.02 к'ви хейтъри, к'ва тишина? Баси нареденият мач, не му отива на Кобрата да се излага с такива противници.

Поредния нагласен мач Кожеата няма мач спечелен с труд само с пари...

що не идеш и ти да изкараш някой лев ?