Роналдо обвинен за укриване на €14.7 млн. данъци

Испански прокурор обяви, че е завел дело срещу известния футболист Кристиано Роналдо заради укриване на данъци за близо 15 милиона евро от властите в Мадрид.

Обратно в новината

Коментари - Роналдо обвинен за укриване на €14.7 млн. данъци | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами така е, като дават много пари на неподходящи хора. Ето например на мен ако ми плащаха толкова пари, тържествено ще обещая да плащам двойно, че защо не и тройно данъци върху тях :)

за тарикатлъка данъците плюс солена глоба и ще го минат като Меси с някаква присъда под 2 години затвор, която по техните закони може и да не се лежи. Ама тоя се оказа по-алчен от Меси, укрил е по-голяма сума.

Да сте чули евреин да бъде съден за неплатени данъци? Който дава парите , той и си ги взима обратно.

...краино време е да го приземят...този повярвал в "изключителността си " измислен португалски хомопедалист !

щото никой нито те е чувал, нито те е виждал. А добре платените спортисти винаги са се опитвали да крият данъци - нищо ново под слънцето. Подобни "скандали" имаше навремето и с тенисистката Щефи Граф, с Михаел Шумахер и други. Най-скоршният беше с Лео Меси, когото даже осъдиха на затвор, но той така и не влезе да лежи, минаха го по някакъв параграф и отърва пандиза. При Щефи Граф навремето вината пое баща и и той лежа в затвора. Всичко това петни моралния имидж на тези хора, но по никакъв начин не може да затъмни безспорните им постижения в спорта.

и меси и роналдо са голями тъпаци. плати си данъците за да ти е мирна главата. Баси алчността баси нещото...

Luna0102

Да ги търсят от Никлозета, 100% му ги е свила докато Роналдо се е гримирвал в тоалета.

Тази "новина" я съобщиха в Испания преди повече от месец.

тия пари ги взима на седмица,бе тъпанари?

Ми що тогава ги крие бе.... тъпанар?

Един самолет падал и в него имало четирима пасажери, но само три парашута! Първият казал: аз съм Кристиано Роналдо и моите милиони фенове имат нужда от мен... взел първия парашут и скочил! Вторият пасажер казал: аз съм Бойко Борисов и съм най-умният премиер, който е управлявал България, страната ми има нужда от мен... взел втория парашут и скочил! В самолета останали свещеник и ученик. Свещеникът се обърнал към момчето и казал: Аз вече съм стар, живях много и ще се пожертвам за теб, вземи последния парашут и се спасявай! Момчето се усмихнало и казало: спокойно отче, "най-умният" премиер в историята на България скочи с моята раница така, че парашути има и за двама ни! :)

Да взима бързо българско гражданство! Тук за толкова укрити данъци дават условни, даже глоби няма. Е, съдебната "такса" е друг въпрос.

Ма те ще го осъдят там и после ще може да лежи в страната чийто гражданин е! Как ще му се накефят тук! Без сапун!

И сега к'во - свободен трансфер в отборо на затворо? Па има да му се радват там...

Не стига, че за футболната игра, ами сега и за данъците не могат да се разберат с Меси за първото място.

Ееее.... защо? В този случай CR7 излиза явен победител, Меси го сгащиха "само" за 4.1 милиона евро. Това си е за наградата "златна решетка" отвсякъде :D

Ако го поемем ние, не само ще му върнем парите, а всяка година България ще му плаща по 500 милиона евро...