Лопес острани Гришо от 1/2-финалите в Куинс

Григор Димитров приключи участието си на турнира на тревни кортове в Куинс Клъб, Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Лопес острани Гришо от 1/2-финалите в Куинс | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за 9 път гриско премаза,ижвърли,изрита от турнира лопес,българи юнаци,браво на наи добрия след боко надал български тенисист

Не разбрах , Гришо или Дришо ?

Я, пак познах. Ама то вече не е никак трудно това...

Григор е на границата на Топ 10 и е нормално на турнир, на който е поставен под номер 6, да отпадне на полуфинал. Към момента проблемът му е, че е непостоянен. За да задържи това ниво, редовно трябва да достига средно до осминафинал на турнири от шлема и мастърсите, до четвъртфинали от сериите 500 и до финали на 250. Ако иска топ 8, което е по-важно в тениса - един порядък нагоре, а за топ 4 поне 2 победи от 13-те големи турнира и минимум още 2-3 полуфинала. С това си представяне ще се подвизава във втората осмица на ранглистата. Което само по себе си е успех за всеки професионален тенисист.

Благодаря за подкрепата! Така разписано ми се вижда лесно. Още съм млад, ще се пробвам!

Уважавам всеки тенисист, който може да си позволи загуби на прилични коефициенти. Без значение дали се казва Григор, Мъри, Вавринка или Кербер. Все пак и други трябва да се изхранват покрай тениса.

Я си мислем че нещо каката му мъти главата, я че я сменим! Деее и...

При Григор май връзките с жените са ден до пладне!?...Ама с Лопес много си приличат в това отношение и по непостоянство ,а и въобще по характер - като братя са...

И аз по някой път пиша неграмотно. Случва се. Но това в заглавието "ОСТРАНИ" ми идва малко Смешно... добре, че все пак има едно "Т"...

Май бързо забравихме, как преди година и нещо беше около 40. Да "прескочиш" близо 30 в профи тениса е направо рядко срещано постижение. А той - Григор го стори. Негативно и откровенно просташките коментари по негов адрес, говорят що за "комплексирана стока" са част от нашите "сънародници - Бай Ганьовци".

Заради тоя мухльо България не играе в по-горната група Дейвис. Когато ни трябваше само една победа, Дришо се направи на много зает и в 12 без 5 отказа да дойде.

1-ва ракета на България: Григор Димитров- възраст 26г1м място в АТР ранглиста за последните 52 седм. # 11- 3070т. Място в рейса за 2017г.-#9 - 1745т. Най-добро класиране #8 ; Мачове за ДК - 24; 2-ра ракета на България: Александър Лазов- възраст 26г9м място в АТР ранглиста за последните 52 седм. # 373- 118т. Място в рейса за 2017г.-#268 - 95т. Най-добро класиране #324 ; Мачове за ДК - 14; 3-та ракета на България: Димитър Кузманов- възраст 23г9м място в АТР ранглиста за последните 52 седм. # 535- 62т. Място в рейса за 2017г.-#433 - 44т.(вкл. победата му от днес) Най-добро класиране #281 ; Мачове за ДК - 19; 4-та ракета на България: Александър Лазаров- възраст 19г6м място в АТР ранглиста за последните 52 седм. # 643- 39т. Място в рейса за 2017г.-#789 - 10т. Най-добро класиране #585 ; Мачове за ДК - 7; 5-та ракета на България: Васко Младенов- възраст 27г9м място в АТР ранглиста за последните 52 седм. # 917- 13т. Място в рейса за 2017г.- извън #1430 - 1т. Най-добро класиране #637 ; Мачове за ДК - 3 Кажи ми какво да правим в по-горна група с това, с което разполагаме- без Григор, след като те не могат да запишат и една победа срещу отборите на Тунис, Турция и Ирландия? В техните отбори няма звезди от топ 10, а като отбори са/били зад нас в ранкинга на ДК. Ама щом ти си казал - Григор е виновен.

Сега целта е ТОП ТЕН. И Григор ще я постигне.

Според мен Гришо игра умишлено слабо.

Продължаваме напред!

Ако номер 11 в света, в тениса, световноизвестен, милионер на 26г. е "неудачник" какво си ти тогава?

май живееш със спомени за 1-2 срещи....

В тениса милионери са даже тези,които обикновено стигат до 2-3 кръг.Трети кръг в тениса означава 30-50 хил. $.Фелисиано Лопес е горе долу в тая категория и на 35. има 6 млн.$!?А успехите му между жените са по-големи от тия в тениса/"фелис" човек/!?Но Григор е по-добър от него и двете направления,макар че резултата между тях е 2:2!?

бият с лекота, ясно е положението. Гришо няма игров интелект, не я чувства играта, но и резултатът който е постигнал до момента е предостатъчен.

Доста се разминаваш в оценките си за Григор със специалисти като Федерер, Бекер, Виландер, Валверду... , ама те какво ли разбират, в сравнение с теб.

Ако го беше бил Вавринка (отпадна от Лопес още в първи кръг), по-добре ли щеше да се чувстваш ?! Изобщо да си го кажем направо. Всички, които плюят Григор са... а бе направо да отиват на психиатър докато не късно. П.С ако те мързи да гледаш Вавринка е под номер 3 в момента.

Вавринка на малките турнири на трева се явявя само да си вземе надницата и да не го накажат от АТП.

ИНАЧЕ, има възможности за номер 1, но засега много слабата психика му пречи. Страх го е от победата, трябва му психотерапевт. И в София, едвам едвам при 5:0, 40:15 едва не загуби и с Надал на полуфинала загуби след 40:15 в решаващия гейм, и с Джокович на Уимбълдън беше така, и с Мъри... Вместо да тренира сервиси, бекхенди и т.н. му трябва малко работа с психотерапевт и ще се превърне в тенис страшилище, като Надал и Федерер.

Разбирачите защо не хващат ракетата ами си губят времето тук. Гришо игра добре. Слаб му е сервиса, ама Лопес освен силен сервис много други неща не показа. Ами така е в спорта. Иска ти се много ама и на другите им се иска. Да е жив и здрав Гришо да ни радва с добра игра на корта. Който иска повече да хваща ракетата.

TIREX

хасковския е л..но. Вън от Спорта! само $ му мерят колко бил взел. никой друг спорт това не е важно и не се изтъква. ако $ са важни то пеевски,черепа и други да са галактически лауреати.

Л.....ненцата вън от коментарите! Парите в съвременния спорт са показател за спортните успехи.

Играха два манекена. Просто единият не е на "ти" с главата си.

Не знам колко трябва да е зле човек, за да се изказва "снизходително" за суперелитни спортисти. Това че не са идеални, съвсем не означава, че всяко нищожество пред телевизора и компютъра ги превъзхожда. Просто е за разбиране, за нормален човек. А, Шарапова и който и да е друг проф.спортист на нейното ниво, вярвам не би си позволил такъв тон, за който и да е спортист.

Определено трябва да наблегне на сервиса. Стои далече от разделителната линия и така намалява зоната на защитата, което води и до по-малко асове.

К`о речИ? Кажи честно - това как го измъдри? "Разделителна линия"???? "Зона за защита"??????? WTF????????? Не я разбирате тази игра- не коментирайте, че се излагате, но поне ме разсмивате преди да се изнервя от глупостите ви.

Като гледам Лопес даже не се е изпотил. Трябва да е било доста студено.

35 годишен, испанец, влязъл ненадейно в "страхотна форма", най-вероятно означава "назобал се за последно".

Давай Гришо! Докато тенисистите тренират, ти се правиш на мачо. Топ десятката ще я гледаш само през крив макарон. Хубаво, че си харесван от публиката, та все още те канят на разни турнири но скоро и това ще спре...

Пропуснал си едно НЕ, знайко. Тенисистите не са монаси, за да се отказват от светски живот и не ги канят на турнири - заслужават си правото и задължението да участват. За тренировките - няма да издържиш и 5 мин от това, което прави Григор ВСЕКИ ден от ранна сутрин, докато ти си нанкаш в леглото.

Само Гришо!!! Давай Гришо!!! Ти си номер едно в нашите български сърца!!!

Не само в сърцата - следващият в класирането български тенисист "гравитира" около 300 място.

Григор играе слабо. Няма сервиз, няма бекхенд, форхендът и той издиша от време на време. Какво остава? Да играе с някои от топ 100 нагоре за да бие. Ама е единствения българин в топ 15 . ако имаме ощ двама трима ,както другите държави да не му го прощаваме. Ама е само един.

Хахаха, ако Григор е толкова зле с арсенала и е на 5т. от топ 10, то на тези след него трябва да им липсва някой крайник или око. Спрете се- не разбирате нищо от тенис и сте смешни в усилията си да го изкарате най-големия некадърник в този спорт. Е, не е!

Ама много долно е да се трият мения който са в разрез със защитната стратегия за изграждането на параван на провалите на най-най-най

Научи се да пишеш и тогава критикувай.

Казано е, че на умряло куче нож не се вади! А кучето отдавна е умряло! Няма да коментирам пенесиста, но изявите на поддържащата свита и сипещите възхвала не трябва да се толерират защото ни карат да се кланяме на един кух идол! За пример коментаторчето на мача каза, че го е загубил едва в края, а на практика той бе загубен още преди прекъсването и дъжда само реанимира играча, който и без това беше попаднал неправилно на този мач. Така с измислици и фалш се разиграва трагикомедията.

Goliam glupak si! Samo da smardish razbirash!

TIREX

+ предните 2 мача бе случайност че ги взе...

на 23.06. в под една друга статия бях написал "най-после доживя реален шанс да стигне до финал , дано не го пропилее както само той умее. " Е тогава ме затрупахте с минуси и какви ли не тъпи реплики... Но поне се надявам ако сте гледали мача да разберете какво съм имал предвид вчера под това сам да пропилее шанса си за финал. Съжалявам атп и тези, които му пригласят и не разбират НИЩО от тенис.

drug mnogoznaiko....

Айде колете прасетата и агнетата, сипвайте прокиш и пускайте джъндрляката - голям празаник настана - Григор загуби на полуфинала ...

Като вземе да изиграе поне един мач за България в купа Дейвис ще спрем да го плюем.

Абсолютно ми е все тая :). Борете предателите, бъдете патриоти, развявайте знамената - напред!

Не един, Григор е изиграл 24 мача за България, но ти си броил звезди тогава.

размина се балканският финал, сигурно дъждът ще е виновен за пробивите.

Да бе! Я кажи на някой хърватин или словенец, че са балканци да видиш какво ще последва!

Най-лесните ми 1000 ойро този месец! Да си жив и здрав Гришо и все така предвидим!

Видяли сме ви всичките, ама до един и без иключение "разумни инвеститори" колко много сте напред в живота жт букмейкърските пунктове....29/30 месеца едвам връзвате двата края... Селски комарджия, че се вживява и като разумен. Ти си тотално луд ... :D

Потропа на вратата на десетката, ама отвътре му казаха да ходи за гъби. Как позволи тоя пробив при 5:5 и 40:15 в първия сет, още не ми го побира главата. А Щастливиано Лопес става на 36 след 3 месесца, тоест разликата им е десет години с мосю ГрЕгори.

Гришо и гъби да отиде да бере сега, на старта на Уимбълдън ще му отворят широко вратата на топ 10, а ти къде ще отидеш?

По голям Путьо Маринкин в световния тенис от кретена Григор Димитров няма...!!!!!! От него нищо не става...

Само ти го задминаваш, но освен майка ти и баща ти, други не знаят за това :)

Типичен завистлив българин си :)

Ако някога падна 6:2 на трева от испански пенционер, ще си сменя името на Глигор!

Роже, испанския "пенционер" е по-малък от теб с близо 2 месеца и има около 90% успеваемост на трева този сезон. А от германски "пенционер" не се ли брои падане 6:2 на трева, хм?

Разбира се, че ще има успеваемост, като го среща жребието с таланти тип Гришо.

кой е този Роже??