Люис Хамилтън победи у дома и стигна Фетел

Люис Хамилтън ("Мерцедес") спечели петата си победа на пистата "Силвърстоун" във Формула 1 и стигна само на точка от лидера в класирането Себастиан Фетел.

Обратно в новината

Коментари - Люис Хамилтън победи у дома и стигна Фетел | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отвей ги там категорично да не гъкнат поне още две-три години! Можеш го! После Никол сама ще ти пристане пак, тя ги либи тия работи.

Chefo77

Ааа, не така! Някои са в резултат на разтриване на хемороидите!

При цялата схема за дискредитиране на Люис и натрапване на Фетел, реалностите в този спорт отново доказват предимствата на Хамилтън над всички във Формулата. Така че, за жалост на злобарите, 2017 шампион ще е Люис.

Схема за дискредитиране на Люис Хамилтън ли???.Хамилтън е един от най толерираните пилоти във Формула 1.Преди време се беше стигнало до ситуация, при която Розберг за чисто съзтезателен инцидент ,демек битка бе принуден да се извинява на целият отбор на Мерцедес И Хамилтън в това число.Хамилтън е отличен пилот но като изключим първата му титла останалите са с кола със смазващо превъзходство над останалите .Въпроса е когато не си такава какво можеш въпреки че при днешните идиотски правила,липса на тестове ,липса на работа от квалификацията до самото съзтезание,задължителната смяна на типовете гуми се губи смисъла дали си изключителен пилот като Шумахер и Сена .

"Настоящият световен шампион" - ТЪПАЦИИИ проверявайте си информацията преди да пишете ако нямате понятие от съответния спорт. Нико Розберг е настоящият шампион(2016). Ако съм ви шев - глоба, после освобождаване.

Шеф, т.е. началник. Шев е друго. С шевове са ти ушити гащите например.

Да беше написал " шеф " вместо " шев "Едното е шивашки термин , другото е - началник ----Ограмотявай се !!