Треньорът на легендата Атанас Комшев: Убиха го!

На 12 ноември преди 23 години в софийска болница почина олимпийският шампион по борба Атанас Комшев.

Обратно в новината

Коментари - Треньорът на легендата Атанас Комшев: Убиха го! | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дали е бил бандит не знам, но жалко за човекът спортист.Вече нямаме олимпийски шампиони!

Добре де - убили са го. И какво? Светът и България си светуват и без тоя пехливанин. Ама бил такъв и онакъв - просто актьор в зрелища.... А живота си има съвсем други правила. Т.е. може си и без пехливани

Да са живи и здрави сестра му и зет му-да му харчат парите. И онези пари от куфарчетата, които не са върнали. А един пехливанин по-малко......

Комшев,че си беше бандит е вярно. Като идваше в Горна Оряховица да си вземе "неговото" местните бандити се изпокриваха в миши дупки. Той и Митко Малкия /разбирай около 2 метра човек и около 120 кг./ всяваха страхопочитание и респект в местните от контингента. Иначе жалко за човека.

"Малка" корекция в инфото:- автомобилът се движи в обратната посока, а "ГАЗ"-ката, която е пълна с бордюри - се блъска в "Сааба" - точно върху жертвата, засилена от високото кръстовище на лобното място, което е толкова широко и с такава видимост, че могат да се разминат ТРИ - ТIR-a! А, пропуснатото инфо, за НЕосъденият - Слав Михалев, че е бил милиционер, нека отдадем на горните "случайности"?! Светла му памет на Наско, а на участниците в организирането на "случайността" - Бог ще възмезди подобаващо!

Светла памет !

А вече организаторите на олимпиади даже нямат химна ни, защото няма шанс да го пуснат. Срамна работа! Лека му пръст на Атанас, и светла му памет!