Григор: Борих се с демоните и намерих верния път

Григор Димитров е на път да завърши великолепно силната си 2017 г. Асът ни в световния тенис даде интервю за сайта sport360 на старта на турнира в Лондон.

Обратно в новината

Коментари - Григор: Борих се с демоните и намерих верния път | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей не се спрехте да ни занимавате с глупостите около тоя. то пируети, то изказвания, то пари, то снимки, то на топ-а топа! Пфуууууу

На "Australian Open" стигна полуфинал, а не финал...

"Изключително досадно е постоянно да ни занимават с Григор Димитров. Няма абсолютно никакво значение дали въпросният Гришо е спечелил, загубил или завършил реми. Дали е увеличил банковата си сметка или не също би трябвало да вълнува единствено самия него. Да превръщаш някакъв спортист в идол, да се възторгваш от победите му или да ревеш при загубите му е признак на много, ама наистина много нисък интелект".

Вярнор наистина, ама наистина много нисък интелект ... имаш

Наградния фонд на този Мастърс и не само е умопомрачителен. Григор и останалите тенисисти са длъжни да дават обширни интервюта и да привличат внимание и аудитория. Това е част от рекламата и парите. За това се налага Григор да разказва много неща:) Не че се хвали и му се налага да търси внимание в медиите;)

колкото по-малко се хвали човек сам, толкова по-добре за него

TIREX

а догодина извън топ 100 щото големите играчи се контузени...

А кажи сега кое е вярно? Всички ли от Топ 100 са контузени или ти си тъп?

Браво момче, добра работа, щом разбираш ползите от загубите и отговорностите от победите, е ...на прав път си! Ти си нашият най-добър представител в света на спорта - бий за да не те бият , а и да те уважават!

Толкова хубави емоции преживяваме покрай успехите на Григор, че дай боже да е все така и в бъдеще ! Късмет и здраве !

Гришо , вярваме в теб и ти благодарим за невероятните преживявания който ни създаваш.Много ,много успехи и занапред и в професионален и личен план.Гордеем се с теб

По-малко им приказвай, повече ги бий, за да те уважават.