Нова победа за Тервел Пулев (видео)

Тервел Пулев постигна шеста победа от шест мача в професионалния бокс.

Обратно в новината

Коментари - Нова победа за Тервел Пулев (видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еми така е докато набере скорост и стигне до по-класните съперници. вие кво искате в 7 мия си мач да се бие за титлата?На мене ми се струва по-кадърен от брат си.

Да му намират по-високи съперници, Тервел е по-нисък за тежка - 187см. Не му създават полезни навици ако има амбиции да стигне мач с някой от шампионите. Паркър е 193см, Джошуа - 198см, Уайлдър - 201см, Фюри - 206см.

няма сила на този свят, която да ме убеди, че т'ва не е физкултурен салон на някое талибанско школо. малкият Таверната има желание, хъс и скорост, но твърде много се открива като замахва хамалската. на този етап му трябват само точки, които идват от такива победи над измислени опоненти. до зимата ще се бие всяка събота и след срещата ще ходи да гледа мачовете от немското първенство. като свършат германците от скука ще започне да се бие по 2 пъти на седмица. и така докато се затопли, че да никне копривата и лапада, защото това му дава сила. тогава ще се е вдигнал в ранглистата и ще започне сериозно да се готви за битките носещи колани (текстилен или кожен е все тая).

Евала те Волгин,ама мноу ги разбираш тия работи

какви са тия официални или тренировъчни мачове. Тоя грузинец е голяма карикатура. Освен това се провеждат във физкултурен салон.

На умрело куче нож вади...

Браво на малкия пульо.Следващия мач ще бъде с Георги Софкин във физкултурния салон на 130та гимназия.

Той Софкин спря да се бие непобеден преди 15 г., щото 17 от опонентите му починаха на ринга... :))) Пледствих си го Тервел клекнал...

за всеки Пульо рано или късно идва някой като Кличко, който да му покаже разликата между истинските мачове и тези режисираните в стил "кеч"

За тежка кетегория нашият е нисък, а какво да говорим за противника му. За категорията е направо джудже.

... куцишвили е станал след мача, нали?..